2 SERIES RBS® LXS must

Põhiinfo

Kahe keraamilise radiaal-põletiga ja küljepliidiga gaasigrill, millega grillid toidu süttimist kartmata

Toode on arhiivis, kuvatakse vaid informatiivsel eesmärgil.

2 Series RBS® LXS gaasigrill on iga aiapeo superstaar! See keraamiliste radiaal-põletitega ning lisa küljepliidiga gaasigrill võimaldab grillimisest tõelist mõnu tunda - ei mingit üleliigset suitsu ega leegisähvatusi. RBS (Radiant Burner System) keraamilised põletid on paigutatud vertikaalselt küpsetuspinna servadesse, mitte horisontaalselt küpsetuspinna alla. Grillimisel eralduv rasv ja lihamahl ei tilgu kunagi põletitele ega lähe põlema. Grilli põhjas asuv reflektor jaotab kuumuse ühtlaselt kogu ekstra-suurele küpsetuspinnale ja loob nii parimad küpsetustingimused - tulemuseks on mahlakas ja maitsev toit.

  • Campingaz® Culinary Modular süsteem pakub välikööki veel rohkem valikuvõimalusi. Nüüd saab teha woki-, paellapanni ja pitsakivi auguga emailitud malmplaadil grillimise jaoks senikuulmatuid roogasid. Grillile on võimalik lisada eriline pitsakivi, mille tulemusena saate võrdväärse maitse pitsaahjule.
  • Patenteeritud Campingaz InstaClean™ System võimaldab kogu grilli lihtsat puhastamist. Praevanni seinad ja kogu grilli põhi käivad puhastamiseks grilli seest välja.
  • Väga tuulekindel - kui leek peaks tuule tõttu kustuma, süütab kuum keraamika gaasi kohe uuesti.
  • Even-Temp™ kuumajaotus aitab jaotada kuumuse ideaalselt grilli küpsetuspinnal.
  • Lisatud küljepliidi abil on võimalik valmistada kastmeid ja lisandeid.
  • Põhipõleti võimsusega 7.8 kW + 2.3 kW.
  • Küpsetuspinna suurus: 2100cm².
  • Soojendusrest.
  • Temperatuuri-indikaator.
  • Piezo süütaja.
  • Gaasi tarbimine: 568 + 167 g/h.
  • Kaal 51,6 kg.
  • Küpsetuspinna kõrgus 93 cm.
NB! Kuna erinevate tootjate balloonidele sobivad erinevad regulaatorid, soovitame osta omavahel sobiva regulaatori ja ballooni samast kohast, kus Teil oleks hiljem ka mugav tühje balloone vahetada.
HOIATUS: Toote välispind võib olla kuum, mistõttu soovitame hoida lapsed ohutus kauguses. Kasutamiseks ainult välistingimustes. Loe hoolikalt juhendit, enne kui toodet kasutama hakkad.

Mõõtmed ja kaalud

Brutokaal
70000 kg

Toote koodid

Tootja kood
2000025147

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on hetkel otsas. Lisainfot saadavuse ja ettetellimise kohta saad küsida, võttes meiega ühendust siin.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge