Elektriline võsalõikur Tonino Lamborghini 700 Watt HS 6070 Pro

Põhiinfo

Tonino Lamborghini bränd tähendab Itaalia disaini ja Saksa ("Mogatec") kvaliteeti. Kõik Tonino Lamborghini tooted on valmistatud kõrgeima kvaliteediga materjalidest. See on põhjus, miks "Tonino Lamborghini" tooteid iseloomustab usaldusväärsus, vastup

Toode on arhiivis, kuvatakse vaid informatiivsel eesmärgil.

Vabandage, tooteandmed on tõlkimisel. Kui vajate toote võõrkeelse teksti mõistmisel abi, andke sellest palun teada e-posti teel info@photopoint.ee. Saadame teile kiirelt soovitud tõlke.


Tonino Lamborghini bränd tähendab Itaalia disaini ja Saksa ("Mogatec") kvaliteeti. Kõik Tonino Lamborghini tooted on valmistatud kõrgeima kvaliteediga materjalidest. See on põhjus, miks "Tonino Lamborghini" tooteid iseloomustab usaldusväärsus, vastupidavus, suurepärane disain ja võimsus.

Kõik Tonino Lamborghini tooted saavad vaikimisi 3-aastase garantii. Kuid tooted, mis on pärast ostu sooritamist tootja veebisaidil registreeritud, saavad täiendavalt ka pikendatud 2-aastase garantii, mis tähendab kokku 5-aastast garantiid.

Võimsus: 700 W
Lõike pikkus: 65 cm
Lõikelaager: 29 mm
Noad kaitse: jah
Gear: 2-etapiline
Ülekookide kaitse: jah
Keerake käepide: jah, ees
Kiirkinnitus süsteem: jah
Kaal: 4,2 kg
Tootja: Ikra GmbH
Garantii: 36 kuud + 2 aastat koos registreerimisega


Saksa aiatehnika tootja IKRA Mogatec pakub Baltimaade ja Skandinaavias turul kaubamärke IKRA Mogatec, Flexo Trim ja Tonino Lamborghini, millele on omased kõrge kvaliteet, pikk kasutusiga ja funktsionaalsus. Edukaks peab ettevõte aega alates 1977. aastast, st esimese trimmeri valmistamisest saadik. Ettevõtte IKRA Mogatec tehases on moodsaimad seadmed, mis toodavad kõrgeimaile kvaliteedinõuetele vastavaid elektrisüsteeme, sidurisüsteeme ja laagreid. Samuti toodab tehas Mogatec laseriga lõigates, karastades ja teemandiga teritades kõrgeima kvaliteediga lõiketeri, mida kasutatakse nii oma kaubamärkide puhul kui ka muude maailmakuulsate kaubamärkide juures.

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on hetkel otsas. Lisainfot saadavuse ja ettetellimise kohta saad küsida, võttes meiega ühendust siin.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge