Aiatööriistad (2051)

Fiskars kobesti QuikFit (1000683)
Fiskars kobesti QuikFit (1000683)

15 € -50%

Tavahind 29,99 €
Lõpumüük
5-knife garden weeder
5-knife garden weeder

56,99 €

Kuumakse al. 1,94 €

ANVIL LOPPERS FISKARS S
ANVIL LOPPERS FISKARS S

40,99 €

Kuumakse al. 1,40 €

Aiahark Grouw
Aiahark Grouw

38,99 €

Kuumakse al. 1,33 €

Aiakäru 120L profi
Aiakäru 120L profi

67,99 €

Kuumakse al. 2,32 €

Aiakäru 2-rattaga 78L
Aiakäru 2-rattaga 78L

53,99 €

Kuumakse al. 1,84 €

Kõik vajalikud aiatööriistad leiad Photopointi e-poest

Head aiatööriistad on aedniku ideede elluviimisel sama tähtsad kui mõte ise. Aiatööriistade müük heade hindadega aitab sul eelarve raamides püsides soetada just vajaminevad kaubad kauni aia hooldamiseks. Kastmine, rohimine või pügamine – leiad siit igaks tööks sobiva abilise.

Alates oksakääridest kuni võimsamate lehepuhuriteni – Photopointi e-poes on need kõik olemas. Toodete suur laoseis võimaldab kauba tarnida mõistliku ajaga ning seda varem on võimalik koduses aias toimetama hakata. Kasuta lihtsalt otsingut ja tee oma valik. 

Esindatud on kõik tuntumad aiatööriistade brändid. Gardena, Fiskars, Hecht, Einhell ning lisaks paljud teised. Toodete valik täieneb pidevalt. 

Kergest alumiiniumist aiakäru on aedniku lahutamatu kaaslane

Heast aiakärust on kasu igal aastaajal. Olgu koormaks peenramuld, langenud lehed või hoopis midagi kolmandat. Et koorem võib olla raske, peaks käru ise olema kerge, seepärast on hea, kui käru on valmistatud alumiiniumist. 

Üherattaline aiakäru on kergemini manööverdatav, kaherattaline on kindlam valik raskema lasti puhuks. Alumiiniumist aiakärud on tehtud just aiapidaja vajadusi silmas pidades ning meie tootevalikut sirvides leiad just õiges mõõdus ja kandevõimega liikuri.

Fiskars – Põhjamaade aiatehnikaeksperdid sinu käsutuses

Kui tuleks nimetada üks tuntud kodumajapidamisega seotud tarvikubränd, on raske mööda vaadata Fiskarsist. Soome ettevõte, kelle kogemused ulatuvad aastasadade taha, on kahtlemata üks selle valdkonna tegijaid. 

Alates ehitustööriistadest kuni köögitarvikuteni, Fiskarsi toodang on tuntud oma kõrgete standardite poolest.

Üks juhtivamaid tootjaid ollakse ka aiatööriistade valdkonnas. Kvaliteet, millele on aluse pannud pikaaegne kogemus ja panustamine tootearendusse, on muutnud ettevõtte omal alal üheks edukamaks ja usaldusväärsemaks. Märksõnad nagu vastupidavus, lai valik ja hea maine on saanud kaubamärgi lahutamatuks osaks nagu ka toodetele iseloomulik ja eristuv oranž värv. 

Meie veebipoest leiad suurel hulgal Fiskarsi aiatööriistu, mis muudavad tööde tegemise muretuks ja tunduvalt lihtsamaks. 

Filtreeri

Tootevõrdlus

Sulge