Plasto lastekiik, assortii (1638P)

Põhiinfo

Lastekiik lastele alates 2 eluaastast. Lugege juhend enne kiige paigaldamist hoolikalt läbi. Kiige peab paigaldama täiskasvanu. Kiike võib kasutada nii õues, kui toas. HOIATUS! Ainult koduseks kasutamiseks. Paigalda kiik tasasele maapinnale (muru) võ

Toode on arhiivis, kuvatakse vaid informatiivsel eesmärgil.

Lastekiik lastele alates 2 eluaastast. Lugege juhend enne kiige paigaldamist hoolikalt läbi. Kiige peab paigaldama täiskasvanu. Kiike võib kasutada nii õues, kui toas. HOIATUS! Ainult koduseks kasutamiseks. Paigalda kiik tasasele maapinnale (muru) või vaiba kohale. Kiike paigaldades võta arvesse päikese asukohta ja suunda, et ei tekiks kiigele kahjustusi. Kiike ei tohi panna kõva tasapinna kohale nagu betoon ja asfalt. Kiik tuleb üles panna nii, et teiste objektidega vahe oleks vähemalt 2 meetrit. Kiikumine toimugu täiskasvanute järelvalve all. Soovitame kiike paigaldada sobivasse kiigeraami. Kiige nöörid on riputusvalmis. Kiik peab olema maapinnast vähemalt 35 cm. kõrgusel. Kiigenöörid peavad olema paigaldatud kinnituskohast vähemalt 50 cm. kaugusel üksteisest. Jälgi, et kiik oleks tasapinnas. Kontrolli regulaarselt kiige istet, nööre ja teisi kiige osi, tõdemaks, et kõik on korras. Lõpeta toote kasutamine, kui on ilmnenud kahjustusi. Hoolimatusest võib juhtuda õnnetus. Kiike võib samal ajal kasutada vaid 1 inimene, kes ei kaalu rohkem kui 25 kg.
Kiige laius on 41 cm ja saadaval erinevad värvid, kuid kõikide saadavust me ei garanteeri.


Sobilik vanusele alates 2 kuni 6.

Toote koodid

Tootja kood
1638P

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on hetkel otsas. Lisainfot saadavuse ja ettetellimise kohta saad küsida, võttes meiega ühendust siin.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge