Lauaarvuti MSI Nightblade MI3

Põhiinfo

Naudi oma mänge kompaktse ning mugavalt kaasaskantava lauaarvutiga. Nightblade seeria lauaarvutit on valmistatud tõeliselt kvaliteetse komponentidega, mis tagavad suurepärase võimalusterohkuse.

Toode on arhiivis, kuvatakse vaid informatiivsel eesmärgil.

Komponendid tõsiseks mängimiseks
Nightblade'i sisemuses peituv riistvara on hoolikalt valitud ja häälestatud parima soorituse tarbeks, et sinu mängukogemused oleksid laitmatud. See pole lihtsalt lauaarvuti, see on tõeliste mängurite jaoks loodud lauaarvuti.

Hingemattev disain
MSI mänguriarvutitel on alati isikupära - nende tõeliselt vinged korpused ja kujundus on äärmiselt silmapaistvad!

Püsi jahedana
Võimekate mängusüsteemide kõige olulisem tagaja on efektiivne jahutus, seda eriti uuemate mängude mängimisel. MSI lauaarvutite spetsiaalselt optimiseeritud jahutussüsteem tagab kõikide komponentide normaalse töötemperatuuri ja hoiab elutähtsa riistvara jahedana ning tippkiirusel ka pikemate ja intensiivsemate sessioonide jooksul.

Heli, mis haarab sind tegevusse
Kõige ümbritsevam kogemus iga seikluse ajal. MSI Audio Boost helitehnoloogia toob sinuni parima helikvaliteedi kasutades tippklassi helikomponente. Kui sa seda kuuled, saad aru, miks kvaliteetne heliesitus on oluline osa tagamaks mängude täiuslikku nautimist.

Domineeri väiksema viivitusega
MSI GAMING LAN annab samuti sulle valmisoleku vastaste üle domineerimiseks igal lahinguväljal. Kõige kõrgema kvaliteediga komponendid on häälestatud tagamaks parima võrgumängude kogemuse ilma igasuguse viivituseta.

Võiduni viivad rakendused
Aastatepikkused kogemused kogemused jõudluse parandamisel on oluliseks põhjuseks, miks MSI pakutav tarkvara ja tööriistad on lihtne moodus võtmaks oma mängusüsteemist viimast. Kasuta kõike seda, et jõuda kiiremini võiduni ja tagada oma lemmikmängudele parim sooritus.

Kauakestev kvaliteet
Vaid parimate komponentide kasutamine ja nende sidumine uusimate tehnoloogiliste innovatsioonidega tagab parima võimaliku mängukogemuse. Nõudlik kvaliteedikontroll kõige karmimates tingimustes tagab selle lauaarvuti töökindluse ja stabiilselt suurepärase sooritusvõime ka suurema koormuse all.


Protsessori tootja Intel®
Protsessori tüüp Core i3
Protsessor 7100
Mälu maht 8 GB
Mälu tüüp DDR4
Mäluseadme tüüp Kõvaketas
Graafikakaart GeForce GTX 1050
Graafikakaardi mälu tüüp GDDR5
ID kaardilugeja Ei
Integreeritud mikrofon Ei
Kõlarid Ei
Optiline seade DVD-RW
3G Ei
Bluetooth 2.1 Ei
Bluetooth 3.0 Ei
Bluetooth 4.0 Ei
Bluetooth 4.1 Ei
Bluetooth 4.2 Ei
Mini-DP (Display Port) Ei
DP (Display Port) Jah
DVI Jah
E-SATA (USB) Ei
HDMI Jah
Infrapunaliides Ei
Kõrvaklappide väljund Ei
LAN (RJ45) 10/100/1000
Mikrofoni sisend Jah
Optiline väljund Jah
S-Video Ei
Thunderbolt Ei
USB tüüp-C Jah
VGA Ei
Korpuse tüüp Micro ITX
Operatsioonisüsteem Windows 10 Home 64bit
Tootja MSI
Värvus must

Toote koodid

EAN
4719072553180
Tootja kood
NB-MI3-7RA-059EU

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on hetkel otsas. Lisainfot saadavuse ja ettetellimise kohta saad küsida, võttes meiega ühendust siin.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge