Apple iPad Air 10.5" 64GB WiFi + 4G, space gray

Põhiinfo

  • 10,5" 2224 × 1668 Retina ekraan
  • iOS 12 operatsioonisüsteem
  • 8 MP tagakaamera, 7 MP esikaamera
  • 2,5 GHz kuuetuumaline A12 protsessor
  • Aku kestab kuni 10 tundi

Toode on arhiivis, kuvatakse vaid informatiivsel eesmärgil.

Võim ei kuulu ainult suurtele.
iPad Air pakub rohkem meie võimsamaid tehnoloogiaid rohkematele inimestele kui kunagi varem. Kiip A12 Bionic Neural Engine mootoriga. 10,5‑tolline Retina-ekraan True Tone tehno­loogiaga. Apple Pencili ja Smart Keyboardi tugi. Kuna see kaalub alla poole kilo ja on vaid 6,1 millimeetri paksune, saad kogu selle võimsuse endaga mugavalt kaasa võtta.

Kõik, mida vajad, alla poole kilo sees.
iPad Airil on suur 10,5-tolline Retina-ekraan, kuid seade on samas mugavalt kaasaskantav ja sobib igal pool töötamiseks. See on kerge ja õhuke ning pakub täiustatud traadita side ühendust. Kuna selle aku kestab kuni 10 tundi, saab iPad Airi ühe laadimisega terve päeva kasutada.

Ole kõikjal ühenduses.
Tänu kuni 866 Mbit/s WiFi-le ja 4G LTE Advanced mobiilandmesidele hoiab iPad Air sind juhtmevabalt ja mugavalt ühenduses. Ja tänu eSIM-ile saad otse iPad Airist valida sobiva traadita andmeside paketi kogu maailmas.

Jõud teha kõike. Korraga.
Kiip A12 Bionic Neural Engine mootoriga on senisest veelgi võimsam ja intelligentsem. See kasutab reaalajas masinõpet, et pakkuda uusi võimalusi fotode, mängude, liitreaalsuslahenduste ja muu kogemiseks. Kogu see võimsus aitab sul töödelda videot. Luua ilus esitlus. Kujundada 3D-mudelit. Striimida oma lemmiksarja. Või teha kõiki neid asju korraga.

Välkkiire graafika nii mängudes kui ka rakendustes.
Kiibi A12 Bionic nelja­tuumaline graafika­protsessor tagab erakordse jõudluse uskumatute liitreaalsusfunktsioonide jaoks, fotorealistlikud efektid 3D-mängudes ja vapustava graafika rakendustes.

Näe ilu oma kätetöös.
Lummava 10,5-tollise laia värvigammaga Retina-ekraanil on fotod, videod ja mängud teravad ning elutruude detailidega. Olenemata sellest, kus iPad Airi kasutad, tagavad True Tone tehnoloogia, suur eredus ja peegeldusvastane kate parima vaatamiselamuse.

True Tone. Silm puhkab igas valguses.
True Tone kohandab valge tasakaalu dünaamiliselt vastavalt ümbritsevale valgusele. Nii näevad pildid välja loomulikud ja silmasõbralik olenemata sellest, kas loed voodis raamatut või surfad basseini ääres netis.

Püsi ühenduses. Filmi HD-kvaliteedis. Mängi liitreaalsuses.
iPad Airi esi- ja tagakaamera võimaldavad jäädvustada kauneid fotosid ja 1080p HD-videoid. Kuid saad teha palju muudki. Võid näiteks teha FaceTime'i rühmakõne. Skannida dokumenti, selle allkirjastada ja tagasi saata. Või luua uusi maailmu, kasutades kaamerat liitreaalsuslahendusteks.

Tööta, õpi ja mängi liitreaalsuses.
Liitreaalsus ühendab digitaalsed objektid ja teabe pärismaailmaga, luues täiesti uue kogemuse. Esi- ja tagakaamera, Neural Engine mootoriga A12 Bionic kiip, suur ja kirgas ekraan ning liikumise jälgimise andurid muudavad iPadi ideaalseks seadmeks tõeliselt kaasahaarava liitreaalsuse jaoks.

iOS – loodud, et saaksid oma iPadist parima.
iOS on arenenud mobiilne opsüsteem, kus kõik vajalik on puudutuse või libistamise kaugusel. Saad iPad Airi võimsaid funktsioone ja suurt ekraani juhtida lihtsate žestidega. Multitaskingu jaoks vali oma lemmikrakendused dokist. Tõmba faile rakenduste vahel. Ja korralda faile soovitud viisil rakenduses Files.

Kõik sinu failid. Kõik ühes kohas.
Rakenduse Files abil saad kasutada ja hallata faile, mida talletad iCloud Drive'is, teiste tootjate pilveteenustes nagu Box ja Dropbox ning oma iPad Airis. Olenemata sellest, kus parajasti viibid, on failid salvestatud ühte mugavusse kohta.

Muuda oma iPad just selliseks, nagu soovid.
iPad Air sisaldab Apple'i loodud põhirakendusi nagu Fotod, Kaardid, Sõnumid, Mail ja Safari. Lisaks tulevad kaasa võimsad produktiivsusrakendused, sealhulgas Pages, Numbers ja Keynote. Ning GarageBand ja iMovie võimaldavad kohe loometööd alustada.

Üle miljoni iPadi jaoks loodud rakenduse App Store'is.
App Store'is on saadaval nii fotograafia, joonistamise kui ka muude igapäevategevuste jaoks loodud rakendused. Rakendused on loodud iPadi võimsust ja suurt ekraani silmas pidades ning töötavad ideaalselt Apple Penciliga. Ja App Store'i värskendatakse iga päev, lisades soovitusi, mis aitavad sul uusi rakendusi avastada.

iCloud – parim koht kõikidele su fotodele, failidele ja muule.
iCloud tagab fotode, failide ja märkmete turvalisuse, ajakohasuse ning nendele juurdepääsu kõigis seadmetes.5 Ja rakendus Files võimaldab sul kõiki faile (nii iCloud Drive'is kui ka iPad Airis olevaid) hallata ühes kohas.

Sinu andmed kuuluvad sulle. Punkt.
Nagu iga Apple'i toote puhul, on ka iPad Airi loomisel lähtutud sinu privaatsusest ja turvalisusest. Touch ID abil on iPad Airi avamine lihtne ja turvaline. Aseta sõrm lihtsalt Touch ID andurile ja muud polegi vaja.

Loodud kõikidele lihtsalt käsitsetavaks.
Usume, et tehnoloogia on kõige võimsam siis, kui seda saavad kasutada kõik inimesed. Seetõttu on iPad Airil hõlbustusfunktsioonid, mis toetavad nägemist, suhtlemist, kuulmist ja õppimisvajadusi. Sealhulgas VoiceOver, mis ütleb, mis ekraanil parajasti toimub, ning Switch Control, mis võimaldab iPad Airiga suhelda seda puudutamata.

Seda toodet on mainitud järgmistes Photopointi ajaveebi postitustes:

Elastic tahvelarvutid

Ühendused
WiFi
Bluetooth
Mobiilne internet

Tarkvara

Platvorm
iOS
Operatsioonisüsteem
iOS 12
Rakenduste pood
AppStore

Ekraan

Ekraani diagonaal
10,5"
Ekraani tüüp
IPS LCD
LED taustvalgustusega
Retina HD ekraan
Ekraani lahutusvõime
2224 × 1668
Punktitihedus
264 ppi
Ekraani pind
Läikiv
Ekraani kaitse
Kriimustuskindel klaas
Õli hülgav vääristus
Lamineeritud ekraan
Puutetundlik
Mahutundlik puuteekraan

Protsessor

Kiibistik
Apple A12 Bionic
Apple M12 lisaprotsessor
Taktsagedus
2500 MHz
1600 MHz
Tuumade arv
6

Graafika

Tuumade arv
4

Operatiivmälu

Operatiivmälu maht
3 GB

Sisemälu

Sisemälu
64 GB
Mälukaardipesa
Puudub

Andmeside

Juhtmevaba võrk
WiFi IEEE 802.11 a/b/g/n/ac dual band
Muud funktsioonid
Hotspot
Mobiilne internet
4G LTE
2G
GSM-850
GSM-900
DCS-1800
PCS-1900
3G
850 MHz (B5)
900 MHz (B8)
1700 MHz (B4)
2100 MHz (B1)
1900 MHz (B2)
4G
2100 MHz (B1)
1900 MHz (B2)
1800 MHz (B3)
1700 MHz (B4)
850 MHz (B5)
2600 MHz (B7)
900 MHz (B8)
1500 MHz (B11)
700 MHz (B12)
700c MHz (B13)
700b MHz (B17)
800 MHz (B18)
800 MHz (B19)
800 DD MHz (B20)
1500 MHz (B21)
1900 MHz (B25)
850 MHz (B26)
700de MHz (B29)
2300 MHz (B30)
2000 MHz (B34)
2600 MHz (B38)
1900 MHz (B39)
2300 MHz (B40)
2500 MHz (B41)
AWS-3 (b66)
Bluetooth
Bluetooth 5.0
Bluetooth protokollid
A2DP
EDR
Ühendused
Bluetooth
WiFi
Mobiilne internet

Sensorid

Asendisensor
Jah
Kiirendusmõõtja
Jah
Valgussensor
Jah
GPS
A-GPS
GLONASS
Kompass
Jah
NFC
Ei
FM raadio
Ei
Muu
Touch ID sõrmejälje lugeja
Baromeeter

Ühendused

USB
Apple Lightning
Heli
3,5 mm kombineeritud heli sisend/väljund
Stereokõlarid
SIM kaardi pesa
nanoSIM

Kaamera

Tagakaamera
8-megapiksline
Video lahutusvõime
[FullHD] 1920 × 1080 30p
Muud funktsioonid
Asukoha salvestamine
Teravustamispunkti valik
Näotuvastus
Aegluubis video
Time-lapse video
Eesmine kaamera
7-megapiksline

Vooluallikas

Aku tüüp
Liitium-polümeer aku
Aku mahutavus
30,2 Wh
Aku vastupidavus
9 tundi aktiivset kasutust
Laadimine
Lightning pesa kaudu

Mõõdud ja kaal

Laius (mm)
174,1
Kõrgus (mm)
250,6
Sügavus (mm)
6,1
Kaal (g)
464

Muu

Värvus
Hall
Korpuse materjal
Alumiinium
Komplekti sisu
Tahvelarvuti
Lightning USB kaabel
USB-laadija

Toote koodid

EAN
190199085886
Tootja kood
MV0D2HC/A

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Omniva pakiautomaati

Vali kättesaamise kohaks endale sobivaim Omniva pakiautomaat. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Nii lihtne ongi. Omniva pakiautomaadid asuvad hoonetest väljas – nii saad pakile järele minna olenemata kellaajast ja kuupäevast. 

Lähima pakiautomaadi saad Photopointi veebipoes valida ostukorvis, tarneviisi juures olevast nimekirjast. Omniva kõikide pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST pakiautomaati

Ehk on Sinule sobivaimas kohas hoopis SmartPOST pakiautomaat? Kui nii, siis vali Photopointi veebipoes ostukorvis tarneviisiks see sobivaim. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Kiire ja lihtne.

Kõikide SmartPOST pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

DPD pakiautomaati

Vaata kindlasti üle ka DPD pakiautomaatide asukohad. Neid on tänaseks juba üle Eesti. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv DPD pakiautomaat ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMSiga kood.

DPD pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST Finland pakiautomaati

Telli kaup endale Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. SmartPOST Finland pakiautomaadid toimivad sama lihtsalt nagu Eestisisesed automaadid. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv SmartPOST Finland automaat. Kui pakk kohale jõuab, saadetakse saajale SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk.

SmartPOST Finland automaatide asukohti saad vaadata siit.

Matkahuolto väljastuspunkti Soomes

Telli kaup Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv Matkahuolto väljastuspunkt ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMS või e-mail teavitusega. Mine kohale, näita isikut tõendavat dokumenti ja võta pakk.

Matkahuolto teeninduspunkte saad vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on hetkel otsas. Lisainfot saadavuse ja ettetellimise kohta saad küsida, võttes meiega ühendust siin.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge