Apple iPad Pro 11" 128GB WiFi + 4G, space gray (2020)

Põhiinfo

  • 11" 2388 × 1668 Liquid Retina ekraan
  • 2,5 GHz kaheksatuumaline A12Z protsessor
  • 128 GB sisemälu, 6 GB RAM
  • 12-megapiksline ja 10-megapiksline ülilainurkkaamera
  • 4G LTE mobiilne internet

Toode on arhiivis, kuvatakse vaid informatiivsel eesmärgil.

Sinu järgmine arvuti ei ole arvuti.
See on imeline klaasist meistriteos. See on nii kiire, et enamik PC-sülearvuteid ei jõua sammu pidada. Selle professionaalsed kaamerad muudavad reaalsust. Ja seda saab kasutada sõrme, pliiatsi, klaviatuuri ning nüüd ka puuteplaadi abil. See on uus iPad Pro.

Liquid Retina tehnoloogia
Servast servani Liquid Retina ekraan pole üksnes kaunis ja piltilus, vaid täis tipptasemel tehnoloogilisi lahendusi. Näiteks ProMotion, True Tone ja valdkonna täpseimad värvid, tänu millele on töötamine sujuv ning pilt lummav. Ilma liialdamata - niisuguste omaduste kombinatsioon teeb sellest maailma arenenuima mobiilse ekraani.

Pro kaamerad
Suure ekraani ja ülitäpselt kalibreeritud anduritega kiired profikaamerad on iPadile alati andnud erakordse võimekuse. Lai- ja uus ülilainurkobjektiiv aitavad sul kaadrisse püüda ideaalse foto või video. Stuudiokvaliteediga mikrofonide ja nelja kõlariga helisüsteemi abil saad isegi üles seada mitme kaameraga filmitootmiskeskuse.

LiDAR-skanner
LiDAR (Light Detection and Ranging) tehnoloogiat kasutatakse kauguse määramiseks. See mõõdab, kui kiiresti jõuab valgus objektini ja sellelt tagasi peegeldub. Ka NASA arendab seda tipptehnoloogiat Marsi-missioonidel kasutamiseks. Ja nüüd mahub see ka õhukesse ja kergesse iPad Prosse.

Unikaalne LiDAR-skanner mõõdab valguse lennuaega kuni viie meetri raadiuses, nii siseruumides kui ka õues. See töötab footonite tasemel ja mõõdab aega nanosekundites, luues tohutult uusi võimalusi liitreaalsuslahenduste arendamiseks. Ja veel paljuks muuks.

Liitreaalsus
Uues iPad Pros tunduvad liitreaalsusrakendused veelgi realistlikumad. Liitreaalsusobjekti loomine toimub silmapilkselt. Realistlik paigatus võimaldab neil mööduda pärismaailma asjade eest ja tagant. Täiustatud liikumise jäädvustamine ja inimeste kuvamine ruumis on nüüd täpsemad. Tänu sellele saavad arendajad luua veelgi kaasahaaravamaid elamusi.

Pildista, filmi ja töötle
Pro-kaamerasüsteem muudab iPad Pro tõeliselt mitmekülgseks. Saad ühe seadmega 4K-videot filmida, töödelda ja jagada. Ülilainurkobjektiiviga saad jäädvustada terve ruumi ühe võttega ning seda funktsiooniga Markup täiustada. Samuti saad skaneerida dokumendi, selle Apple Penciliga allkirjastada või markeerida ning ühe vajutusega oma lisadega tagasi saata.

TrueDepth-kaamera
Esiküljel olev TrueDepth-kaamera võimaldab kasutada Face ID funktsiooni, mis on maailma kõige turvalisem näotuvastuslahendus nii tahvel- kui ka tavalises arvutis. Samuti võimaldab see sõpradega FaceTime’i vahendusel vestelda, teha portreeselfisid ja end sõnumivestluste elavdamiseks Animojiks muuta.

A12Z Bionic
Tänu kiibile A12Z Bionic on iPad Pro nii kiire, et näitab silmad ette enamikule saadaolevatele PC sülearvutitele. See võimaldab teha kõike kiiresti ja sujuvalt, alates igapäevaülesannetest, lõpetades graafiliselt nõudlike töödega. 8-tuumaline graafika­protsessor tagab veelgi suurema jõudluse ja elutruuduse rakendustes ja mängudes, kus need suurt rolli mängivad.

Pro töö
Kiip A12Z Bionic on loodud töötamiseks ja seda eriti pro-rakendustega. 8-tuumaline graafika­protsessor tagab sujuva jõudluse näiteks 4K-videote töötlemiseks, 3D-kujundustöödeks ja liitreaalsusfunktsioonide tarvis. Täiustatud soojuslahendus tähendab suuremat tippjõudlust ning kestvamat ja stabiilsemat töösooritust, mis on pro-rakenduste töövoogude jaoks väga oluline. Apple'i disainitud Neural Engine võimaldab seadmepõhist masinõpet, tagades valmisoleku järgmise põlvkonna pro-rakenduste jaoks.

Multitasking
iPadOS kasutab ära iPad Pro suurt võimsust ja jõudlust. Ülikiire riistvara ja võimas tarkvara loodi üheskoos. Tulemuseks on erakordselt sujuv ja mugav kasutuskogemus. Mitmes rakenduses korraga töötamine ja eri keskkondade vahel liikumine on erakordselt kiire ja mugav.

Klaviatuur Magic Keyboard
Uhiuus Magic Keyboard on iPad Pro jaoks hämmastav täiendus. See võimaldab iPadis töötada mugavamalt kui kunagi varem, sellel on iPadOSi kasutusvõimalusi avardav puuteplaat, edasilaadimist võimaldav USB‑C-port ning esi- ja tagaküljekaitse. Lisaks kasutatakse selle disainis hõljuklahendust, mis võimaldab iPad Pro magneti abil kinnitada ja endale sobiva vaatenurga valida.

Õhuke, kerge ja vastupidav
iPad Pro on uskumatult võimekas, aga samas on seda väga mugav kaasa võtta. Pista see seljakotti ja võta kõikjale kaasa või kasuta hoopis tööaluse peal. Kuna selle aku peab vastu kuni 10 tundi, saad sellega tehtud kõik päevategevused.

Ühenduvus
iPad Pro on erakordne mobiilne tööjaam. Saad juhtmevabalt printida, sisu projitseerida ja faile saata. USB‑C-port võimaldab ühendada igat tüüpi tarvikuid nagu näiteks kaamera, väline ketas või ekraan. WiFi ja mobiilside on kiiremad kui kunagi varem, tänu millele oled alati ühenduses. Ja tänu nelja kõlariga helisüsteemile kõlavad suurepäraselt nii su playlistid kui ka lemmiksaated, mida striimid.

Seda toodet on mainitud järgmistes Photopointi ajaveebi postitustes:

Elastic tahvelarvutid

Ühendused
Bluetooth
WiFi
Mobiilne internet

Tarkvara

Platvorm
iPadOS
Operatsioonisüsteem
iPadOS 13
Rakenduste pood
AppStore

Ekraan

Ekraani diagonaal
11"
Ekraani tüüp
IPS LCD
Liquid Retina
Ekraani lahutusvõime
2388 × 1668
Punktitihedus
265 ppi
Ekraani kaitse
Kriimustuskindel klaas
Õli hülgav vääristus
Puutetundlik
Jah
Mahutundlik puuteekraan

Protsessor

Kiibistik
Apple A12Z Bionic
Taktsagedus
2500 MHz
Tuumade arv
8

Graafika

Graafikakaart
Apple M12

Operatiivmälu

Operatiivmälu maht
6 GB

Sisemälu

Sisemälu
128 GB
Mälukaardipesa
Puudub

Andmeside

Juhtmevaba võrk
Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/ax dual-band
Muud funktsioonid
Hotspot
Mobiilne internet
4G LTE
Bluetooth
Bluetooth 5.0
Bluetooth protokollid
A2DP
LE
EDR
Ühendused
Bluetooth
WiFi
Mobiilne internet

Sensorid

Asendisensor
Jah
Kiirendusmõõtja
Jah
Valgussensor
Jah
Lähedussensor
Jah
GPS
Jah
A-GPS
GLONASS
Galileo
QZSS
Kompass
Jah
FM raadio
Ei
Muu
Baromeeter
FaceID näotuvastus

Ühendused

USB
1 × USB-C
SIM kaardi pesa
nanoSIM
eSIM

Kaamera

Tagakaamera
12-megapiksline
10-megapiksline ülilainurk
Video lahutusvõime
[4K UHD] 3840 × 2160 60p
[4K UHD] 3840 × 2160 30p
[FullHD] 1920 × 1080 240p
[FullHD] 1920 × 1080 120p
[FullHD] 1920 × 1080 60p
[FullHD] 1920 × 1080 30p
Lisad
Välk
Muud funktsioonid
Aegluubis video
Asukoha salvestamine
HDR
Näotuvastus
Panoraam
Teravustamispunkti valik
Time-lapse video
Eesmine kaamera
7-megapiksline

Vooluallikas

Aku tüüp
Liitium-polümeer aku
Aku mahutavus
28,65 Wh
Aku vastupidavus
10 tundi
Laadimine
USB-C pesa kaudu

Mõõdud ja kaal

Laius (mm)
178,5
Kõrgus (mm)
247,6
Sügavus (mm)
5,9
Kaal (g)
473

Muu

Värvus
Hall
Mudel
Apple iPad Pro 11
Komplekti sisu
Tahvelarvuti
Seinalaadija
USB-C kaabel

Toote koodid

EAN
190199656734
Tootja kood
MY2V2HC/A

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Omniva pakiautomaati

Vali kättesaamise kohaks endale sobivaim Omniva pakiautomaat. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Nii lihtne ongi. Omniva pakiautomaadid asuvad hoonetest väljas – nii saad pakile järele minna olenemata kellaajast ja kuupäevast. 

Lähima pakiautomaadi saad Photopointi veebipoes valida ostukorvis, tarneviisi juures olevast nimekirjast. Omniva kõikide pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST pakiautomaati

Ehk on Sinule sobivaimas kohas hoopis SmartPOST pakiautomaat? Kui nii, siis vali Photopointi veebipoes ostukorvis tarneviisiks see sobivaim. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Kiire ja lihtne.

Kõikide SmartPOST pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

DPD pakiautomaati

Vaata kindlasti üle ka DPD pakiautomaatide asukohad. Neid on tänaseks juba üle Eesti. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv DPD pakiautomaat ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMSiga kood.

DPD pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST Finland pakiautomaati

Telli kaup endale Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. SmartPOST Finland pakiautomaadid toimivad sama lihtsalt nagu Eestisisesed automaadid. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv SmartPOST Finland automaat. Kui pakk kohale jõuab, saadetakse saajale SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk.

SmartPOST Finland automaatide asukohti saad vaadata siit.

Matkahuolto väljastuspunkti Soomes

Telli kaup Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv Matkahuolto väljastuspunkt ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMS või e-mail teavitusega. Mine kohale, näita isikut tõendavat dokumenti ja võta pakk.

Matkahuolto teeninduspunkte saad vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on hetkel otsas. Lisainfot saadavuse ja ettetellimise kohta saad küsida, võttes meiega ühendust siin.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge