Apple MacBook Air 13" M1 8GB/256GB INT, space gray

Põhiinfo

  • 13,3" Retina LED IPS ekraan
  • Apple M1 kaheksatuumaline protsessor
  • 256 GB sisemälu, 8 GB RAM
  • Aku kestvus kuni 18 tundi
  • INT asetusega klaviatuur

Toode on arhiivis, kuvatakse vaid informatiivsel eesmärgil.

Kõik on võimas. Kõik on kerge.
M1 kiibiga MacBook Air on suurepäraselt kaasaskantav, võimekas ja kiire, ventilaatorita disaini ning kauni Retina-ekraaniga sülearvuti. Tänu õhukesele vormile ja kogu päeva kestvale akule käib selle Airiga kõik justkui lenneldes.

Väike kiip. Hiiglaslik hüpe.
M1 on Apple esimene spetsiaalselt Maci jaoks loodud kiip. Üks pisike Apple'i kiip koondab endasse protsessori, graafikakaardi, Neural Engine mootori, I/O ja palju muud. M1, kuhu on mahutatud uskumatud 16 miljardit transistorit, pakub erakordset jõudlust, orignaalseid tehnoloogiaid ja uskumatut energiasäästlikkust. See on suur läbimurre Maci jaoks.

8-tuumaline protsessor jõuab palju. Nõuab vähe.
M1 protsessor on hämmastavalt kiire. See tasakaalustab jõudlustuumad tõhusustuumadega, mis saavad hakkama iga tööga ja samas kasutavad palju vähem energiat. Selline töötlusvõimsus annab võimaluse teha MacBook Airiga intensiivseid toiminguid nagu professionaalse kvaliteediga filmitöötlus ja intensiivsete mängude mängimine.

7-tuumaline graafika­protsessor mängib täisvõimsusel. Teeb imesid.
M1 kiibi integreeritud graafika­protsessor tagab välkkiire graafikavõimekuse. Saad luua, töödelda ja sujuvalt esitada mitut täiskvaliteediga 4K-video voogu, ilma et ükski kaader kaotsi läheks.

Kogu päeva kestev aku
Aku kestvus kuni 18 tundi. Anna minna. Laadimata.

Pole ventilaatorit. Pole müra. Ainult Air.
Uskumatult tõhusa M1 kiibiga MacBook Air tagab erakordse jõudluse ilma ventilaatorita. Süsteemi tekitatud kuumuse hajutab alumiiniumist soojusjaotur, nii et toimingu intensiivsusest sõltumata töötab MacBook Air täiesti vaikselt.

16-tuumaline Neural Engine suudab teha 11 triljonit operatsiooni sekundis. Paneb mõtlema. MacBook Airi rakendused saavad kasutada masinõpet, et teha automaatselt profitasemel fototöötlust, muuta nutikate tööriistade nagu võlukeppide ja audiofiltrite tuvastusvõimeid täpsemaks ja palju muud. See pole lihtsalt arvutusjõud, vaid masinõppe­tehnoloogiate täispaketi erakordne võimekus.

macOS ja M1 on koos ülivõimsad.
macOS avab M1 kiibi võimed ja annab Macile täiesti uued võimalused töötamiseks ja mängimiseks. FaceTime ja Messages pakuvad enneolematuid ühendus-, jagamis- ja loomevõimalusi. Surfa veebis mugavalt maailma kiireima veebibrauseriga Safari. Ja Universal Controli abil saad töötada sujuvalt korraga Maci ning muude Apple'i seadmetega. macOS sisaldab ka tipptasemel privaatsusfunktsioone ja pakub oma klassi parimat andmekaitset.

Kiirus ja reageerimisvõime
M1 kiip ja macOS teevad koostööd, et kogu süsteem töötaks väledamalt. MacBook Air ärkab hetkega. Ka igapäevategevused alates fotode sirvimisest kuni Safaris surfamiseni kulgevad kiiremini. Ja kõige jõulisemate rakenduste jaoks on varuks kogu vajalik võimsus.

Hiiglaslik valik rakendusi
Kõik su lemmikrakendused toimivad välkkiirelt, sealhulgas Microsoft 365 ja ka paljud iOS-rakendused. Ja üle 10 000 spetsiaalselt Apple’i kiipide jaoks optimeeritud rakendust ja lisandmoodulit tähendab, et su loovust ei hoia enam miski tagasi.

RAM
Kõigeks valmis sülearvuti, millel on kõikvõimas mälu. M1 kiip võimaldab kasutada 8 GB ülikiiret RAMi. Suure läbilaskevõimega ja väikse latentsusega RAM tagab andmete tõhusa jagamise protsessori, graafika­protsessori ja Neural Engine'i vahel, et kõik toimingud kulgeksid kiiresti ja sujuvalt.

256 GB SSD-salvestusruumi
Saad oma fotod, filmid, muusika ja dokumendid endaga kaasa võtta ning need kiiresti avada.

Turvalisus
M1 kiip ja macOS varustavad MacBook Airi omas klassis ainulaadsete arenenud turbe- ja privaatsusfunktsioonidega, mis aitavad kaitsta su süsteemi ja andmeid.

Retina-ekraan
Elutruud värvid. Ebareaalselt ilus.
Säraval 13,3-tollisel 2560 × 1600 eraldusvõimega Retina-ekraanil on kõik detailsem ja tõetruum kui varem. Tekst on terav ja selge. Värvid on eredad ja kirkad. Ja klaas ulatub kuni korpuse servadeni, et miski kaunist vaadet ei piiraks.

Pildil on laiem värvipalett.
25% rohkem värve võrreldes sRGB-ga.

True Tone tehnoloogia
Püüab pilku. Silm puhkab. MacBook Air reguleerib automaatselt ekraani värvitemperatuuri vastavalt sinu ümbrusele ja pakub loomulikumat vaatamiskogemust.

Kaamera ja mikrofonid nagu oleksid ise kohal.
M1 kiibi pildisignaaliprotsessor toob igas FaceTime'i kõnes ja igal videokonverentsil välja su parimad küljed. Kolm sisseehitatud mikrofoni teevad kuuldavaks iga su sõna.

FaceTime HD-kaamera
Selged, teravad kujutised. Hämmastav detailsus nii varjus kui ka heledatel aladel. Ja näotuvastus kasutab toonide parandamiseks ja värvide täpsuse jaoks Neural Engine mootorit, mis tagab loomulikuma nahatooni.

Magic Keyboard – klaviatuuride viimane sõna.
Airi klahvid pakuvad märksa enamat kui ainult imeline kirjutamiskogemus. Eelprogrammeeritud otseteedega pääsed hõlpsalt juurde kasulikele funktsioonidele. Vaheta klaviatuurikeeli, vasta sõnumile just selle õige emotikoniga, otsi Spotlighti abil dokumente. Kõiki neid toiminguid saad teha vaid ühe vajutusega. Ja tänu taustvalgustusele ja ümbritseva valguse andurile on mugav trükkida ka hämaras.

Force Touch puuteplaat
Force Touch puuteplaat võimaldab Maci kasutada eri viisidel, sõltuvalt erinevast puutesurvest. Pole tähtis, millist kohta puuteplaadil klõpsad – täpsus ja reageerimine jäävad samaks. Lisaks on sul palju ruumi Multi-Touch-žestideks, näiteks näpistamiseks ja suumimiseks. Sinu sõrmed tunnevad end kui kodus.

Touch ID
MacBook Airi avamiseks piisab ühest puudutusest. Kasuta sõrmejälge, et laenutada filme, osta rakendusi või avada kaitstud dokumente või süsteemiseadeid ilma parooli sisestamata. Kui teed Apple Pay abil veebioste, täidab Touch ID sinu tarne- ja arveldusteabe ilma kaarditeavet jagamata.

WiFi 6
Uue põlvkonna WiFi pole lihtsalt kiirem, vaid see säilitab MacBook Airi kiiruse ka siis, kui võrguga ühineb järjest rohkem seadmeid.

Thunderbolt
Ülisuur läbilaskevõime annab erakordse mitmekülgsuse. Tänu Thunderboltile toimivad andmeedastus, laadimine ja videoväljund ühe liidese kaudu – ja MacBook Airil on neid lausa kaks.

Ekraan

Ekraani diagonaal
13,3"
Ekraani tüüp
Retina
IPS
Ekraani taustvalgustus
LED
Ekraani lahutusvõime
2560 × 1600
Küljesuhe
16 : 10
Puutetundlik
Ei

Protsessor

Protsessori mudel
M1
Tuumade arv
8

Graafika

Graafikakaart
Apple M1
Graafikakaardi tüüp
Integreeritud

Operatiivmälu

Operatiivmälu maht
8 GB
Laiendatav kuni
16 GB

Sisemälu

Maht
256 GB
Mälu tüüp
SSD

Optiline seade

Tüüp
Puudub

Ühenduvus

Juhtmevaba võrk
Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/ax
Juhtmega võrk
Puudub
Bluetooth
Jah
Bluetooth versioon
Bluetooth 5.0
Ühendused
Bluetooth
WiFi

Liidesed

Thunderbolt
2 × Thunderbolt 3.0
Heli
3,5 mm kõrvaklapi väljund
Sõrmejäljelugeja
Jah

Aku

Aku tüüp
Liitium-polümeer
Mahutavus
49,9 Wh
Aku vastupidavus
18 tundi

Tarkvara

Operatsioonisüsteem
macOS Big Sur
Muu kaasasolev tarkvara
Photos, iMovie, GarageBand, Pages, Numbers, Keynote, Safari, Mail, Messages, FaceTime, Calendar, Notes, App Store, iTunes, iBooks, Maps, Contacts, Reminders

Hiir ja klaviatuur

Klaviatuuri asetus
INT
Klahvide taustvalgustus
Jah
Puutepaneel
Multitouch

Muu

Veebikaamera
Jah
Integreeritud mikrofon
Jah, stereo
Kõlar
Stereokõlarid
Värvus
Hall
Materjal
Alumiinium
Komplekti sisu
Sülearvuti
Toiteadapter
USB-C kaabel

Mõõdud ja kaal

Laius (mm)
304,1
Kõrgus (mm)
41
161
Sügavus (mm)
212,4
Kaal
1290 g

Mõõtmed ja kaalud

Brutokaal
2.08 kg
Pakendi laius
7.3 cm
Pakendi kõrgus
23.1 cm
Pakendi pikkus
32.4 cm
Päritolumaa
Hiina

Toote koodid

EAN
194252056370
Tootja kood
MGN63ZE/A

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Omniva pakiautomaati

Vali kättesaamise kohaks endale sobivaim Omniva pakiautomaat. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Nii lihtne ongi. Omniva pakiautomaadid asuvad hoonetest väljas – nii saad pakile järele minna olenemata kellaajast ja kuupäevast. 

Lähima pakiautomaadi saad Photopointi veebipoes valida ostukorvis, tarneviisi juures olevast nimekirjast. Omniva kõikide pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST pakiautomaati

Ehk on Sinule sobivaimas kohas hoopis SmartPOST pakiautomaat? Kui nii, siis vali Photopointi veebipoes ostukorvis tarneviisiks see sobivaim. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Kiire ja lihtne.

Kõikide SmartPOST pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

DPD pakiautomaati

Vaata kindlasti üle ka DPD pakiautomaatide asukohad. Neid on tänaseks juba üle Eesti. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv DPD pakiautomaat ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMSiga kood.

DPD pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST Finland pakiautomaati

Telli kaup endale Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. SmartPOST Finland pakiautomaadid toimivad sama lihtsalt nagu Eestisisesed automaadid. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv SmartPOST Finland automaat. Kui pakk kohale jõuab, saadetakse saajale SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk.

SmartPOST Finland automaatide asukohti saad vaadata siit.

Matkahuolto väljastuspunkti Soomes

Telli kaup Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv Matkahuolto väljastuspunkt ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMS või e-mail teavitusega. Mine kohale, näita isikut tõendavat dokumenti ja võta pakk.

Matkahuolto teeninduspunkte saad vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on hetkel otsas. Lisainfot saadavuse ja ettetellimise kohta saad küsida, võttes meiega ühendust siin.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge