Apple iPad Mini 3 16GB WiFi A1599, hall

Põhiinfo

  • 2048×1536 Retina ekraan
  • iOS 8 operatsioonisüsteem
  • 8-megapiksline iSight kaamera
  • Aku vastupidavus kuni 10 tundi
  • 1,3 GHz kahetuumaline A7 protsessor

Toode on arhiivis, kuvatakse vaid informatiivsel eesmärgil.

Tohutult uuendusi mugavalt sinu käes
Tegime iPad mini väikeseks. Tegime selle kiireks. Tegime selle ülimalt võimekaks. Ja nüüd tegime selle veelgi paremaks. Tänu täiustustele, mille hulgas on näiteks Touch ID ja iOS 8, ning uuele kuldsele viimistlusele on iPad mini senisest veelgi ihaldusväärsem.

Täiesti ainulaadne turvalahendus: sinu sõrmejälg.
iPad mini 3 on varustatud murrangulise Touch ID tehnoloogiaga. See tagab sulle enneolematu turvalisuse, kuna kasutab looduse kõige täiuslikumat parooli: sinu sõrmejälge. Nii saad oma iPad mini lukust avada vaid ühe puudutusega. Kuid Touch ID ei piirdu vaid sellega. Selle abil saad teha turvalisi oste iTunesis, iBooksis ja App Store'is.

Lauaarvuti-klassi arhitektuur. Lauaarvutita.
Ära lase väikestel mõõtmetel end ära petta. iPad mini 3 ammutab jõudu A7-kiibiga 64-bitisest lauaarvuti-klassi arhitektuurist. A7 on ülivõimas protsessor, mis aga ei too ohvriks aku kestvust. Ülimalt hea jõudlus seadmes, mille saad endaga alati kaasa võtta.

FaceTime HD- ja iSight‑kaamerad. On põhjust naeratada.
Kas soovid salvestada videot ja fotosid, mis on lausa uskumatult teravad, selged ja erksad? iPad mini 3 sisaldab kõike, mida vajad – sealhulgas uusi iOS 8 funktsioone (nt panoraamvõte ja intervallrežiim) – selliste fotode ja videote jäädvustamiseks, mis on vähemalt niisama meeldejäävad kui jäädvustamist väärivad hetked ise. Veel parem on see, et sama hea pildikvaliteedi saad ka videokõnesid tehes.

Kiire traadita side. Tee enamat, enamates kohtades.
iPad mini 3 pakub kiiremat ühendust kui kunagi varem. Ja rohkemates asukohtades kui kunagi varem. Tänu kahele antennile ja MIMO-tehnoloogiale on iPad mini WiFi-jõudlus lausa uskumatult hea. WiFi + Cellular mobiilandmesidega mudel toetab lisaks ka kiireid mobiilsidevõrke üle kogu maailma – sealhulgas 4G LTE võrke. See tähendab, et saad sisu alla laadida, videoid striimida, veebi sirvida ja AirDropi abil dokumente jagada ülisuurtel kiirustel.

iPadile loodud rakendused. Kõigeks, mida sa sellega teha soovid.
iPad mini 3 on varustatud võimsate rakendustega igapäevatoimingute jaoks, nagu veebis surfamine, meilide lugemine, filmide ja fotode redigeerimine, aruannete kirjutamine ning raamatute lugemine. Ning App Store'is on veel sadu tuhandeid rakendusi, mis on loodud just laia Retina-ekraani jaoks (välja venitatud telefonirakenduste asemel). Seega leiad nii fotograafia, mängude, reisimise kui ka rahasjade korraldamise jaoks rakenduse, mis aitab sul paremaid tulemusi saavutada.

iOS 8 ja iPad mini 3. Võimas kombinatsioon.
iOS 8 on siiani kõige arenenum mobiilseadmete OS, mille funktsioonid teevad iPad mini 3 veelgi enam asendamatuks. Continuity (Järjepidevus) lubab sul alustada projekti ühes seadmes ja lõpetada mõnes teises. Funktsiooni Family Sharing (Jaga perega) abil saavad kuni kuus pereliiget filme, raamatuid, muusikat ja rakendusi jagada. iCloud Drive'is saad turvaliselt talletada mis tahes dokumente ja pääsed neile juurde iga seadme kaudu. Tegelikult on kõik iOS 8 funktsioonid loodud täiel määral ära kasutama iPad mini eeliseid, nagu võimas A7-kiip, ülikiire traadita ühendus ja vaimustav Retina-ekraan.

Isegi kaaned on veelgi säravamad.
Saad iPad mini 3 iga pikslit kaitsta ümbrisega Smart Cover või Smart Case. Vastupidavast polüuretaanist valmistatud Smart Cover on saadaval seitsmes uues kirkas värvitoonis. Sügavates toonides anilliinvärvitud nahast Smart Case kaitseb nii iPad mini esi- kui ka tagakülge.

Seda toodet on mainitud järgmistes Photopointi ajaveebi postitustes:

Tarkvara

Platvorm
iOS
Operatsioonisüsteem
iOS 8.1
Rakenduste pood
AppStore

Ekraan

Ekraani diagonaal
7,9"
Ekraani tüüp
IPS LCD
LED taustvalgustusega
Retina HD ekraan
Ekraani lahutusvõime
2048 × 1536
Punktitihedus
324 ppi
Ekraani pind
Läikiv
Ekraani kaitse
Kriimustuskindel klaas
Õli hülgav vääristus
Lamineeritud ekraan
Puutetundlik
Mahutundlik puuteekraan

Protsessor

Kiibistik
Apple A7
Apple M8 sensorite lisaprotsessor
Protsessori mudel
Enhanced Cyclone
Taktsagedus
1300 MHz
Tuumade arv
2

Graafika

Graafikakaart
PowerVR G6430
Tuumade arv
4

Operatiivmälu

Operatiivmälu maht
1 GB
Mälu tüüp
DDR3

Sisemälu

Sisemälu
16 GB
Mälukaardipesa
Puudub

Andmeside

Juhtmevaba võrk
WiFi IEEE 802.11 a/b/g/n dual band
Mobiilne internet
Ei
2G
Ei
3G
Ei
4G
Ei
Telefoni funktsioon
Ei
Bluetooth
Bluetooth 4.0
Bluetooth protokollid
A2DP
EDR

Sensorid

Asendisensor
Jah
Kiirendusmõõtja
Jah
Valgussensor
Jah
GPS
Ei
Kompass
Jah
Muu
Touch ID sõrmejälje lugeja

Ühendused

USB
Apple Lightning
HDMI
Ei
Heli
3,5 mm kombineeritud heli sisend/väljund
Stereokõlarid
SIM kaardi pesa
Ei

Kaamera

Tagakaamera
5-megapiksline
Video lahutusvõime
[FullHD] 1920 × 1080 30p
Muud funktsioonid
Asukoha salvestamine
Teravustamispunkti valik
Näotuvastus
Aegluubis video
Time-lapse video
Eesmine kaamera
1,2-megapiksline

Vooluallikas

Aku tüüp
Liitium-polümeer aku
Aku mahutavus
23,8 Wh
Aku vastupidavus
10 tundi aktiivset kasutust
Laadimine
Lightning pesa kaudu

Mõõdud ja kaal

Laius (mm)
134,7
Kõrgus (mm)
200
Sügavus (mm)
7,5
Kaal (g)
331

Muu

Värvus

Must
Hall
Korpuse materjal
Alumiinium
Ilmastikukindlus
Puudub
Komplekti sisu
Tahvelarvuti
Lightning - USB kaabel
USB-laadija

Toote koodid

EAN
888462022149
Tootja kood
MGNR2HC/A

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Omniva pakiautomaati

Vali kättesaamise kohaks endale sobivaim Omniva pakiautomaat. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Nii lihtne ongi. Omniva pakiautomaadid asuvad hoonetest väljas – nii saad pakile järele minna olenemata kellaajast ja kuupäevast. 

Lähima pakiautomaadi saad Photopointi veebipoes valida ostukorvis, tarneviisi juures olevast nimekirjast. Omniva kõikide pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST pakiautomaati

Ehk on Sinule sobivaimas kohas hoopis SmartPOST pakiautomaat? Kui nii, siis vali Photopointi veebipoes ostukorvis tarneviisiks see sobivaim. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Kiire ja lihtne.

Kõikide SmartPOST pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

DPD pakiautomaati

Vaata kindlasti üle ka DPD pakiautomaatide asukohad. Neid on tänaseks juba üle Eesti. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv DPD pakiautomaat ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMSiga kood.

DPD pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST Finland pakiautomaati

Telli kaup endale Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. SmartPOST Finland pakiautomaadid toimivad sama lihtsalt nagu Eestisisesed automaadid. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv SmartPOST Finland automaat. Kui pakk kohale jõuab, saadetakse saajale SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk.

SmartPOST Finland automaatide asukohti saad vaadata siit.

Matkahuolto väljastuspunkti Soomes

Telli kaup Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv Matkahuolto väljastuspunkt ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMS või e-mail teavitusega. Mine kohale, näita isikut tõendavat dokumenti ja võta pakk.

Matkahuolto teeninduspunkte saad vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on hetkel otsas. Lisainfot saadavuse ja ettetellimise kohta saad küsida, võttes meiega ühendust siin.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge