Apple iPad Pro 12.9" 128GB WiFi + 4G, silver

Põhiinfo

  • 12,9" 2048×2732 Retina ekraan
  • iOS 9 operatsioonisüsteem
  • 8-megapiksline iSight kaamera
  • Aku vastupidavus kuni 10 tundi
  • 2,26 GHz kahetuumaline A9X protsessor

Toode on arhiivis, kuvatakse vaid informatiivsel eesmärgil.

iPadi kasutamine on alati olnud äärmiselt mugav ning kaasahaarav. Ja nüüd on iPad Pro veelgi parem tänu suurele 12,9-tollisele Retina ekraanile, iPad Air 2-ga võrreldes peaaegu poole võimsamale protsessorile ja täiustatud Multi-Touch tehnoloogiale. See pole lihtsalt suurem. See on iPad, mis viib sinu loomingulisuse ja produktiivsuse täiesti uuele tasemele.

Lõuend sinu suurtele ideedele
5,6 miljoni piksliga iPad Pro on kõige suurema eraldusvõimega Retina ekraaniga iOS seade. 12,9-tollisel ekraanil on kõike lihtsam teha, olgu selleks 4K-video redigeerimine, esitluste kujundamine või ettevõtte juhtimine. Uuenduskuuri läbinud Multi-Touchi süsteem võimaldab iPadi kasutada veel paindlikumalt.

Meie võimsaim kiip meie võimekaimale seadmele
iPad Pro tuumaks on meie uus kolmanda põlvkonna A9X-kiip, millel on 64-bitine arhitektuur. See sisaldab 1,8 korda võimsamat protsessorit ning kaks korda paremat graafikat kui iPad Air 2. Nii töötavad ka kõige nõudlikumad rakendused sujuvalt.

Iga puudutus on elamus
iOS 9 on kõige intuitiivsem, täiustatum ja turvalisem mobiilne opsüsteem maailmas. Uued võimalused aitavad võtta iPad Pro jõudlusest maksimumi ning töötada produktiivsemalt ja loomingulisemalt. Multitasking tagab korraga kahe rakenduse sujuva töö. Paljud täiustatud funktsioonid, sealhulgas Siri ja Spotlight-otsing, muudavad iPadi veelgi praktilisemaks. Tõenäoliselt tundub, et iOS 9 ja iPad Pro on üksteise jaoks loodud, ja nii see ongi.

Suurem iPad annab rakendustele suurema mängumaa
iPad Pro sisaldab palju erinevaid rakendusi, mis muudavad sinu igapäevaelu lihtsamaks. Ja App Store'ist leiad just iPad Pro jaoks loodud suurepäraseid rakendusi, et saaksid teha kõike, mida soovid.

Hiiglane, praktiliselt igas mõttes
iPad Pro ekraan võib küll ülisuur olla, aga selle disain on jahmatavalt õhuke ja kerge: ainult 6,9 mm ja 713 grammi. Samas on see tänu tugevale Unibody-korpusele mugav ja vastupidav. Kogu iPad Pro võimsuse juures on lausa hämmastav, et seda kätte võttes peaaegu ei tunnegi.

Rikkalik heli iga nurga alt
Otse iPad Pro Unibody-korpusesse ehitatud uued kvaliteetsed kõlarid tagavad heli, mis on sama muljetavaldav kui hiiglaslik ekraan. Tänu uuele kujundusele on heli rikkalik ja iPad Airiga võrreldes kolm korda võimsama akustikaga. Kuid sellega asi ei piirdu. iPad Pro muudab automaatselt kõrgete helide mängimise suunda vastavalt sellele, mis pidi sa seadet käes hoiad. Nii mängides kui ka filmi vaadates saad nautida iPad Pro enneolematult sügavat heli.

Kõik on uus peale tähestiku
Uus nutikas klaviatuur on enneolematu kombinatsioon uutest tehnoloogiatest ja materjalidest. See on täissuuruses klaviatuur, mille saab hõlpsalt kaasa võtta ja ühendada iPad Proga läbi Smart Connector liidese, mis on uus innovaatiline liides toite ja andmete mõlemapoolseks edastuseks. Lihtsalt ühenda nutikas klaviatuur ja hakka tippima.

Täiesti tuttav, üleni uuenduslik
Ülitäpne Apple Pencil muudab Multi-Touchi veelgi mitmekülgsemaks ja annab uusi võimalusi loominguliseks tööks. See reageerib nii kaldele kui ka survele, nii et saad luua erinevaid kunstipäraseid jooni ja efekte ülipeentest pliiatsitõmmetest vaevuhoomatava varjustuseni. Äärmiselt käepärane ja tundlik Apple Pencil muudab iPad Pro palju mitmekülgsemaks.

Täiustatud turvalisus sinu sõrmeulatuses
iPad Pro muudab Touch ID tehnoloogia abil sinu sõrmejälje parooliks, mida pole võimalik ära unustada. Seega saad seadme avada vaid ühe puudutusega ning hoida oma isiklikud andmed turvalisena isegi siis, kui jagad oma iPadi kellegi teisega. Touch ID võimaldab ka sooritada turvalisi oste iTunesi, iBooksi ja AppStore'i poodidest.

Kaks suurepärast kaamerat valitud hetkede jäädvustamiseks
Inimestele meeldib iPadiga pildistada. iPad Pro on varustatud iSight-kaameraga, millel on täiustatud sensor ilusate piltide ja videote jäädvustamiseks. Apple'i kujundatud pildisignaaliprotsessor tagab suurepärase pildikvaliteedi nii panoraam- kui ka sarivõtete puhul või hoopis taimerirežiimis. Võid teha intervallvideoid ja filmida aegluubis 720-piksliseid HD-videoid. Suuremal pildinäidikul on näha rohkem detaile kui kunagi varem.
Uuenduskuuri on läbinud ka eesmise FaceTime'i HD-kaamera sensor, mis koos suurema ekraaniga muudab videokõned veelgi realistlikumaks. Fotod on imeilusad ka siis, kui pildistad hämaras või tagantvalgusega.

Kiire juhtmevaba ühendus
iPad Pro on varustatud kiire WiFi ja mobiilandmesidetehnoloogiaga, seega võid peaaegu kõikjal filme alla laadida, veebis surfata ja dokumente jagada. WiFi levialast väljaspool on abi WiFi + Cellular andmesideühendusega mudelist, mis toetab 4G LTE-d. Sisseehitatud Apple SIM aitab iPad Pro jaoks mõeldud ajutiste mobiilandmesidepakettide kaudu ühenduses püsida ka liikvel olles.

iPad Pro täiuslikud teekaaslased
Oleme iPad Pro jaoks valmistanud spetsiaalsed nutikad kaaned ja silikoonümbrised. Nutikad kaaned on valmistatud vastupidavast polüuretaanist ja need on saadaval kahes värvitoonis: tumehall ja valge. Silikoonümbris kaitseb iPad Pro tagakülge - ning on disainitud koos nutikate kaantega kogu seadme kaitsmiseks.

Seda toodet on mainitud järgmistes Photopointi ajaveebi postitustes:

Tarkvara

Platvorm
iOS
Operatsioonisüsteem
iOS 9.0
Rakenduste pood
AppStore

Ekraan

Ekraani diagonaal
12,9"
Ekraani tüüp
IPS LCD
Retina HD ekraan
Ekraani lahutusvõime
2732 × 2048
Punktitihedus
264 ppi
Ekraani pind
Läikiv
Ekraani kaitse
Kriimustuskindel klaas
Õli hülgav vääristus
Lamineeritud ekraan
Puutetundlik
Mahutundlik puuteekraan

Protsessor

Kiibistik
Apple A9X
Apple M9 sensorite lisaprotsessor
Protsessori mudel
Twister
Taktsagedus
2260 MHz
Tuumade arv
2

Operatiivmälu

Operatiivmälu maht
4 GB
Mälu tüüp
LPDDR3

Sisemälu

Sisemälu
128 GB
Mälukaardipesa
Puudub

Andmeside

Juhtmevaba võrk
WiFi IEEE 802.11 a/b/g/n/ac dual band
Muud funktsioonid
Hotspot
Mobiilne internet
4G LTE
2G
GSM-850
GSM-900
DCS-1800
PCS-1900
CDMA-800
CDMA-1900
3G
850 MHz (B5)
900 MHz (B8)
1700 MHz (B4)
1900 MHz (B2)
2100 MHz (B1)
CDMA2000 1xEV-DO
4G
2100 MHz (B1)
1900 MHz (B2)
1800 MHz (B3)
1700 MHz (B4)
2100 MHz (B4)
850 MHz (B26)
2600 MHz (B7)
900 MHz (B8)
700c MHz (B13)
700b MHz (B17)
800 MHz (B18)
800 MHz (B19)
800 DD MHz (B20)
1900 MHz (B25)
850 MHz (B5)
700 APT MHz (B28)
700de MHz (B29)
2600 MHz (B38)
1900 MHz (B39)
2300 MHz (B40)
2500 MHz (B41)
Telefoni funktsioon
Ei
Mobiilse andmeside kiirus
150 Mbps (allalaadimine) [LTE Cat4]
50 Mbps (üleslaadimine) [LTE Cat4]
42,2 Mbps (allalaadimine) [HSPA]
5,76 Mbps (üleslaadimine) [HSUPA]
3,1 Mbps [EV-DO REV.A]
Bluetooth
Bluetooth 4.0
Bluetooth protokollid
LE
A2DP
EDR
Ühendused
Bluetooth
WiFi
Mobiilne internet
NFC

Sensorid

Asendisensor
Jah
Kiirendusmõõtja
Jah
Valgussensor
Jah
Lähedussensor
Jah
GPS
GPS
A-GPS
GLONASS
Kompass
Jah
NFC
Jah
FM raadio
Ei
Muu
Baromeeter
Touch ID sõrmejälje lugeja

Ühendused

USB
Apple Lightning
HDMI
Ei
Heli
3,5 mm kombineeritud heli sisend/väljund
SIM kaardi pesa
nanoSIM

Kaamera

Tagakaamera
8-megapiksline
Video lahutusvõime
[FullHD] 1920 × 1080 30p
Muud funktsioonid
Aegluubis video
Asukoha salvestamine
Näotuvastus
Teravustamispunkti valik
Time-lapse video
Eesmine kaamera
1,2-megapiksline

Vooluallikas

Aku tüüp
Liitium-ioon aku
Aku mahutavus
10 307 mAh
Aku vastupidavus
10 tundi aktiivset kasutust
Laadimine
Lightning pesa kaudu

Mõõdud ja kaal

Laius (mm)
220,6
Kõrgus (mm)
305,7
Sügavus (mm)
6,9
Kaal (g)
723

Muu

Värvus
Korpuse materjal
Alumiinium
Töötemperatuur
0 – 35 °C
Komplekti sisu
Tahvelarvuti
Lightning USB kaabel
USB-laadija

Toote koodid

EAN
888462532563
Tootja kood
ML2J2HC/A

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Omniva pakiautomaati

Vali kättesaamise kohaks endale sobivaim Omniva pakiautomaat. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Nii lihtne ongi. Omniva pakiautomaadid asuvad hoonetest väljas – nii saad pakile järele minna olenemata kellaajast ja kuupäevast. 

Lähima pakiautomaadi saad Photopointi veebipoes valida ostukorvis, tarneviisi juures olevast nimekirjast. Omniva kõikide pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST pakiautomaati

Ehk on Sinule sobivaimas kohas hoopis SmartPOST pakiautomaat? Kui nii, siis vali Photopointi veebipoes ostukorvis tarneviisiks see sobivaim. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Kiire ja lihtne.

Kõikide SmartPOST pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

DPD pakiautomaati

Vaata kindlasti üle ka DPD pakiautomaatide asukohad. Neid on tänaseks juba üle Eesti. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv DPD pakiautomaat ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMSiga kood.

DPD pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST Finland pakiautomaati

Telli kaup endale Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. SmartPOST Finland pakiautomaadid toimivad sama lihtsalt nagu Eestisisesed automaadid. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv SmartPOST Finland automaat. Kui pakk kohale jõuab, saadetakse saajale SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk.

SmartPOST Finland automaatide asukohti saad vaadata siit.

Matkahuolto väljastuspunkti Soomes

Telli kaup Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv Matkahuolto väljastuspunkt ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMS või e-mail teavitusega. Mine kohale, näita isikut tõendavat dokumenti ja võta pakk.

Matkahuolto teeninduspunkte saad vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on hetkel otsas. Lisainfot saadavuse ja ettetellimise kohta saad küsida, võttes meiega ühendust siin.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge