Apple MacBook Pro 13" 256GB SWE, space grey

Põhiinfo

  • 13,3" Retina ekraan
  • 2,3 GHz kahetuumaline Intel i5 protsessor
  • 256 GB SSD ketas, 8 GB RAM
  • Intel Iris Plus Graphics 640 graafikakaart
  • macOS Sierra operatsioonisüsteem

Toode on arhiivis, kuvatakse vaid informatiivsel eesmärgil.

See on üliõhuke, sulgkerge ning veel kiirem ja võimsam kui varem. Sellel on kõigi aegade kõige erksam ja värvirikkam Maci sülearvuti ekraan.  MacBook Pro põhineb murrangulistel ideedel. Ning on valmis ellu viima sinu ideed.

Tipp kiirus.
MacBook Pro viib sülearvutite jõudluse ja mobiilsuse uuele tasemele. Kuhu su ideed sind ka ei viiks, tänu tipptasemel graafikale, suure jõudlusega protsessoritele, nutikale salvestusruumile ja muudele funktsioonidele jõuad sinna kiiremini, kui kunagi varem.

Välkkiire välkmälu. Kõik toimib hetkega.
MacBook on varustatud ülikiire SSD salvestusruumiga, mille jadalugemiskiirus ulatub kuni 3,2 GB/s. Ka seadme mälu on kiire ja energiasäästlik. Kõik see muudab käivitamise, mitme rakenduse kasutamise ja väga suurte failide importimise välkkiireks.

Muljetavaldav aku, mis peab vastu kogu päeva.
MacBook Pro õhukese kujunduse all on peidus senisest rohkem jõudu, kuid see peab endiselt vastu kogu päeva – nii 13-tollise kui ka 15-tollise mudeli puhul kuni 10 tundi. Nii saad vaatamise, mängimise ja töötlemisega tegeleda just seal, kus soovid.

Kõigi aegade kõige erksam ja värvirikkam Maci sülearvuti ekraan.
MacBook Pro ekraan on kõigi aegade parim Maci sülearvuti ekraan. Tänu LED-taustvalgustusele ja suurele kontrastsusele on must eriti sügav ja valge eriti hele. Suur piksliava ja muutuv värskenduskiirus tagavad energiasäästlikkuse. Ja lai värvigamma toob sinuni erksamad rohelised ja punased võrreldes sRGB-ga. Kõik see tähendab realistlikult detailset elutruud pilti, mis on oluline graafilises disainis, värvikeeramisel kui ka monteerimisel.

Kõlarid, mis räägivad enda eest. Kõvasti.
Kuula kaunilt tasakaalustatud kvaliteetset heli, mille lai dünaamiline vahemik ning endisest sügavam bass loovad jõulise kuulamiselamuse. Kõlarid on ühendatud otse süsteemi toiteallikaga, pakkudes suuremat helitugevust. Seega sobib MacBook Pro ideaalselt muusika miksimiseks, video töötlemiseks ja filmide nautimiseks kus iganes sa ka ei viibiks.

Tundlikum klaviatuur. Ruumikam puuteplaat.
MacBook Pro kasutamine on igal moel sujuvam. Klaviatuur sisaldab meie teise põlvkonna liblikmehhanismi, mis pakub tavalise käärmehhanismiga võrreldes neli korda suuremat klahvi stabiilsust ja muudab selle mugavamaks ja tundlikumaks. Ja avar Force Touch puuteplaat annab sõrmedele rohkem ruumi liikumiseks ja klõpsamiseks.

Kõigi aegade kõige võimsam ja mitmekülgsem liides.
Thunderbolt 3 ühendab ülisuure ribalaiuse ja USB-C standardi mitmekesisuse, et luua üks eriti tõhus universaalne liides. Andmeedastus, laadimine ja videoväljund on kõik integreeritud ühte liidesesse, mille läbilaskevõime on 40 Gbit/s - kaks korda kiirem kui Thunderbolt 2 liidesel. Mõlemas suuruses MacBook Pro on saadaval nelja liidesega, seega saad kõiki neid toiminguid teha mõlemalt küljelt. Olemasolevaid seadmeid saab hõlpsalt ühendada kaabli või adapteri abil. Lisaks on Thunderbolt 3 ümberpööratav ja pole vahet, kuidas sa selle ühendad, liides on ikka õigesti.

Ekraan

Ekraani diagonaal
13,3"
Ekraani tüüp
IPS LCD
Ekraani taustvalgustus
LED
Ekraani lahutusvõime
2560 × 1600
Küljesuhe
16 : 10
Puutetundlik
Ei

Protsessor

Protsessori mudel
Core™ i5-7360U
Tuumade arv
2
Taktsagedus
2300 MHz
Turbosagedus
3600 MHz

Graafika

Graafikakaart
Intel Iris Graphics 640
Graafikakaardi tüüp
Integreeritud

Operatiivmälu

Operatiivmälu maht
8 GB
Mälu tüüp
LPDDR3-2133

Sisemälu

Maht
256 GB
Mälu tüüp
SSD

Optiline seade

Tüüp
Puudub

Ühenduvus

Juhtmevaba võrk
WiFi IEEE 802.11 a/b/g/n/ac dual band
Bluetooth
Jah
Bluetooth versioon
Bluetooth 4.2
Ühendused
Bluetooth
WiFi

Liidesed

Thunderbolt
2 × Thunderbolt 3.0 (USB-C 3.1 Gen 2)
Heli
3,5 mm kombineeritud heli sisend/väljund

Aku

Aku tüüp
Liitium-polümeer
Mahutavus
54,5 Wh
Aku vastupidavus
10 tundi

Tarkvara

Operatsioonisüsteem
Mac OS X 10.12 Sierra

Hiir ja klaviatuur

Klaviatuuri asetus
SWE
Klahvide taustvalgustus
Jah
Puutepaneel
Multitouch

Muu

Veebikaamera
Jah
Integreeritud mikrofon
Jah, stereo
Kõlar
Stereokõlarid
Värvus
Hall
Materjal
Alumiinium
Komplekti sisu
USB-C vooluadapter
USB-C kaabel

Mõõdud ja kaal

Laius (mm)
304,1
Kõrgus (mm)
14,9
Sügavus (mm)
212,4
Kaal
1370 g

Toote koodid

EAN
190198393807
Tootja kood
MPXT2KS/A

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Omniva pakiautomaati

Vali kättesaamise kohaks endale sobivaim Omniva pakiautomaat. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Nii lihtne ongi. Omniva pakiautomaadid asuvad hoonetest väljas – nii saad pakile järele minna olenemata kellaajast ja kuupäevast. 

Lähima pakiautomaadi saad Photopointi veebipoes valida ostukorvis, tarneviisi juures olevast nimekirjast. Omniva kõikide pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST pakiautomaati

Ehk on Sinule sobivaimas kohas hoopis SmartPOST pakiautomaat? Kui nii, siis vali Photopointi veebipoes ostukorvis tarneviisiks see sobivaim. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Kiire ja lihtne.

Kõikide SmartPOST pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

DPD pakiautomaati

Vaata kindlasti üle ka DPD pakiautomaatide asukohad. Neid on tänaseks juba üle Eesti. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv DPD pakiautomaat ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMSiga kood.

DPD pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST Finland pakiautomaati

Telli kaup endale Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. SmartPOST Finland pakiautomaadid toimivad sama lihtsalt nagu Eestisisesed automaadid. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv SmartPOST Finland automaat. Kui pakk kohale jõuab, saadetakse saajale SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk.

SmartPOST Finland automaatide asukohti saad vaadata siit.

Matkahuolto väljastuspunkti Soomes

Telli kaup Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv Matkahuolto väljastuspunkt ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMS või e-mail teavitusega. Mine kohale, näita isikut tõendavat dokumenti ja võta pakk.

Matkahuolto teeninduspunkte saad vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on hetkel otsas. Lisainfot saadavuse ja ettetellimise kohta saad küsida, võttes meiega ühendust siin.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge