Samsung Galaxy Buds Pro, phantom black

Põhiinfo

  • Juhtmevabad kõrvasisesed kõrvaklapid
  • Stuudiokvaliteediga heli & aktiivne mürasummutus
  • Aku kestab kuni 8 tundi järjest
  • Laadimiskarp lisab 20 tundi + kiirlaadimine
  • Täiustatud disain püsib kindlalt ja mugavalt kõrvas

Toode on arhiivis, kuvatakse vaid informatiivsel eesmärgil.

Saage tuttavaks: Galaxy Buds Pro
Need on tipptasemel tehnoloogiaga tõeliselt juhtmevabad kõrvaklapid, mis tekitavad erakordselt kaasahaarava helielamuse. Nutikas aktiivne mürasummutus võimaldab sul sujuvalt lülituda mürasummutuse ja täielikult reguleeritava taustaheli vahel. Ise valid, kas lased välismaailma sisse või hoiad selle väljas. See on SINU maailm. Läbi Galaxy Buds Pro kuuled selle parimat kõla.

Mürasummutus, mida saad juhtida
Galaxy Buds Pro aktiivne mürasummutus filtreerib kuni 99% taustamürast. Sise- ja välismikrofonid registreerivad müra reaalajas. Määra aktiivse mürasummutuse tase, et taustahelisid nutika algoritmi abil võimendada või vaigistada: vali mürarikkas bussis kõrge või vaikses raamatukogus madal tase, ilma et peaksid muutma helitugevust.

Conversation mode
Hääletuvastus lülitub sinu häält kuuldes kohe aktiivselt mürasummutuselt taustaheli režiimile. Oletame näiteks, et sa viibid kohvikus ja kasutad aktiivset mürasummutust välise müra blokeerimiseks. Kui ütled baristale oma tellimuse, lülitub aktiivne mürasummutus sinu rääkimise ajaks automaatselt välja. Need nutikad kuularid reageerivad sinu vestlusele, isegi kui kasutad taustaheli režiimi või oled aktiivse mürasummutuse välja lülitanud: sinu muusika helitugevust vähendatakse ja mikrofon fokuseerib inimese, kellega sa räägid.

Taustaheli tähendab, et sa ei pea vestluses osalemiseks kuulareid ära võtma. Kuuled hääli selgelt ja reaalajas. Nutikas algoritm saab keskkonnaheli võimendada neljal tasemel, et sa ei jääks vestluses olulisest ilma.

Sukeldu stuudiohelisse
Tänu kahesuunalistele eridisainiga kõlaritele ja AKG helile kõlavad noodid imeliselt alates kõrgeimatest toonidest kuni sügavaima bassini. Galaxy Buds Pro pakub Galaxy Budsi peres kõige kaasahaaravamat helielamust, ükskõik, kas kuulad uut albumit või järgmise pikema sõidu taustaks audioraamatut.
*AKG heli Galaxy Buds Pro kuularites on saanud Harmani serdi, mis tõendab selle laitmatut taset.

Müravabad telefonikõned, mille sarnast sa pole varem kogenud. Tõeliselt juhtmevabade kuularite parim kõnekvaliteet tähendab, et kodus või mujal telefoniga rääkides kuuled vähem müra ja selgemat häält. Tänu kolmele sisseehitatud mikrofonile ja hääletuvastusplokile on iga sõna kristallselge. Kuularitel on minimaalselt väljaulatuvaid osi, mistõttu on tuuletakistus väiksem. Läbimõeldud tuulekaitselahendus blokeerib kõnede ajal tuulemüra.

Elutruu heli, mis haarab sind oma uskumatu ehedusega
Koge nii kaasahaaravat 360-kraadist heli, et see viib sind otse sündmuste keskele. Tänu Dolby Head Tracking™-u tehnoloogiale viib Galaxy Buds Pro sind justkui lemmikvideo, -filmi või -saate sisse. Kui sa pead liigutad, reguleerib nutikas liikumisandur täpselt heli suunda, luues tõeliselt realistliku kuulmiselamuse. Dolby Atmos®-e sisuga kuuled iga detaili äärmise selgusega ning tunnetad lugu sügavamalt.
* Saadaval ainult mobiilseadmetel, millel on Android One UI 3.1 või uuem versioon.

Vaheta seadmeid ilma katkestusteta
Galaxy Buds Pro automaatlülitus tuvastab, mis on kõige olulisem, ja lülitub silmapilkselt selle seadme ühendusele. Nii et kui sa vaatad tahvelarvutis filmi ja keegi helistab, aktiveerib Galaxy Buds Pro sinu telefoni heli. Kui sa kõne lõpetad, loob Galaxy Buds Pro sujuvalt uuesti ühenduse tahvelarvutiga, ilma et sa peaksid ekraanigi puudutama.

Sinu nutikas abiline on alati ootel
"Mis ilm täna on?""Praegu paistab päike"
"Kui suur on minu kuularite aku laetuse tase?""See on 88%"
Kui oled ühendatud oma telefoniga, saad käske anda suuliselt, ilma et peaksid seadet puudutama. Funktsiooni aktiveerimiseks ütle lihtsalt „Hi Bixby“. Seejärel saad anda käsklusi helistamiseks, muusika vahetamiseks ja muuks.9,10,11 Samuti saad vahetada Samsungi seadmeid, öeldes seadme nime, ja aktiveerida või lülitada välja aktiivse mürasummutuse ja taustaheli režiimi.

Võida peitusemäng oma kuularitega
Kadunud kuularite leidmine on lihtne. Ava lihtsalt rakendus SmartThings. Sinu kuularid teevad piiksu, nii et leiad need hõlpsalt üles. Võrguühenduseta seadme leidmine võimaldab aga leida viimase koha, kus neid kasutati, isegi kui need pole enam sinu telefoniga ühendatud.

Jaga heli sõbraga
Hoia oma kuularid paigas ja jaga heli ka sõbraga. Buds Together võimaldab sul oma telefoniga korraga ühendada kaks Galaxy Buds Pro komplekti, et saaksite kuulata oma parimate sõprade muusikavalikut profiklassi helikvaliteediga ühel ajal.

Läikiv viimistlus annab õige tooni
Saadaval kolmes moekas värvitoonis. Vali ajatu must, särtsakas lilla või lummav hõbedane, et lisada elule sära. Kõik kuularid on viimistletud kõrgläikega, samas kui matt sisekülg on naha vastas pehme. Muidugi kuulub nende juurde sobiv karp.

Õige suurus on kohal
Täiustatud klassikalise kuulari disain on tunde kestval kasutamisel mugavam ja püsib kindlalt kõrvas ka treeningu ajal. Tänu õhuavadele, mis tasakaalustavad sinu kõrvas rõhku ja suurendavad õhuvoolu, istuvad need kõrvas nagu valatult, nii et võid lausa unustada, et sul üldse midagi kõrvas on.

Energia, mis hoiab rütmi töös
Kui lülitad aktiivse mürasummutuse sisse, on Galaxy Buds Pro kuularite esitusaeg 5 tundi ja veel 13 tundi karbis. See teeb kokku 18 tundi. Kui aktiivne mürasummutus on välja lülitatud, on sinu käsutuses kokku 28 tundi: 8 tundi esitusaega ja veel 20 tundi karbis. Olgu sul ees terve päev videokonverentse, jutuajamised sõpradega või lihtsalt oma lemmikmuusika nautimine – Galaxy Buds Pro kuularitel jagub energiat, et püsiksid ühenduses ja naudiksid kuulamist.
  • Kiire laadimine. Vaid viis minutit annab sulle tund aega esitusaega. See on nagu kuularite kiire lõunauinak.
  • Wireless PowerShare annab sulle käigu pealt hoogu – pane oma Galaxy Buds Pro juhtmeta laadimiseks lihtsalt oma Galaxy nutitelefoni tagaküljele.

Veekindel disain
Isegi vesi ei saa muusikat peatada – Galaxy Buds Pro kõrvaklapid vastavad IPX7 veekindluse standardile, mis teeb neist kõige veekindlamad kõrvaklapid Galaxy Buds seerias.

Seda toodet on mainitud järgmistes Photopointi ajaveebi postitustes:

Disain

Kõrvaklappide tüüp
Juhtmevabad kõrvaklapid
Kõrvaklapid koos mikrofoniga
Mürasummutavad kõrvaklapid
Kõrvaklappide disain
Kõrvasisesed

Kõrvaklapid

Heli
Stereo
Elemendid
6,5 mm

Mikrofon

Mikrofoni tüüp
Integreeritud mikrofon

Ühendus

Ühendus
Bluetooth
Bluetooth versioon
Bluetooth 5.0
Bluetooth protokollid
HFP
A2DP
AVRCP
Sobivad seadmed
Android seadmed
Sobivad operatsioonisüsteemid
Android 7.0 või uuem

Toide

Vooluallikas
Laetav aku
Aku mahutavus
61 mAh
Aku kestvus
8 tundi
5 tundi (mürasummutusega)
20 tundi (laadimiskarp)

Üldine

Värvus
Must
Ilmastikukindlus
IPX7
Veekindel
Komplekti sisu
Kõrvaklapid
Laadimiskarp
Kõrvapadjad
Laadimiskaabel
Kasutusjuhend

Toote koodid

EAN
8806090984594
8806090970627
8806092005709
Tootja kood
SM-R190NZKAEUD

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Omniva pakiautomaati

Vali kättesaamise kohaks endale sobivaim Omniva pakiautomaat. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Nii lihtne ongi. Omniva pakiautomaadid asuvad hoonetest väljas – nii saad pakile järele minna olenemata kellaajast ja kuupäevast. 

Lähima pakiautomaadi saad Photopointi veebipoes valida ostukorvis, tarneviisi juures olevast nimekirjast. Omniva kõikide pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST pakiautomaati

Ehk on Sinule sobivaimas kohas hoopis SmartPOST pakiautomaat? Kui nii, siis vali Photopointi veebipoes ostukorvis tarneviisiks see sobivaim. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Kiire ja lihtne.

Kõikide SmartPOST pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

DPD pakiautomaati

Vaata kindlasti üle ka DPD pakiautomaatide asukohad. Neid on tänaseks juba üle Eesti. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv DPD pakiautomaat ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMSiga kood.

DPD pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST Finland pakiautomaati

Telli kaup endale Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. SmartPOST Finland pakiautomaadid toimivad sama lihtsalt nagu Eestisisesed automaadid. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv SmartPOST Finland automaat. Kui pakk kohale jõuab, saadetakse saajale SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk.

SmartPOST Finland automaatide asukohti saad vaadata siit.

Matkahuolto väljastuspunkti Soomes

Telli kaup Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv Matkahuolto väljastuspunkt ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMS või e-mail teavitusega. Mine kohale, näita isikut tõendavat dokumenti ja võta pakk.

Matkahuolto teeninduspunkte saad vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on hetkel otsas. Lisainfot saadavuse ja ettetellimise kohta saad küsida, võttes meiega ühendust siin.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge