Apple AirPods Max, space gray

Põhiinfo

  • Juhtmevabad Apple AirPods Max kõrvaklapid
  • Tipptasemel hi-fi ruumiline heli
  • Aktiivne mürasummutus ja läbikuuldavuse režiim
  • Integreeritud mikrofon ja juhtnupud
  • Aku kestab kuni 20 tundi järjest

Toode on arhiivis, kuvatakse vaid informatiivsel eesmärgil.

Siin on AirPods Max – täiuslik kombinatsioon võrratust kõrgeima kvaliteediga helist ja AirPodside maagilisest mugavusest. Sind ootab eriline isiklik kuulamiselamus.
  • Kõrge kvaliteediga heli
  • Aktiivne mürasummutus koos läbikuuldavuse režiimiga
  • Ruumiline heli, mis ümbritseb sind nagu kinosaalis
  • Imekaunis disain ja erakordne sobivus

Läbinisti teistsugune ehitus.
Kõrvapealsed klapid on otsast lõpuni ümber kujundatud. AirPods Max on alates kõrvapatjadest kuni peavõruni loodud ideaalselt sobivaks, et tagada iga peakuju jaoks optimaalne akustiline kuulamiskeskkond, kus helid haaravad sind täielikult endasse.

Peavõru keskosa on valmistatud hingavast kudumvõrgust, mis jaotab raskuse ühtlaselt ning vähendab peale avalduvat survet.

Roostevabast terasest peavõru on mähitud pehmesse materjali, mis on ühtaegu tugev, paindlik ja mugav.

Teleskoopvarred on sujuvalt pikendatavad ning püsivad mugavalt valitud asendis ja tihedalt vastu pead.

Kauni välimusega anodeeritud kõrvapatjadel on uudne mehhanism, mille abil kumbki kõrvapadi pöörleb eraldi ja tasakaalustab survet.

Kõrvapatju ümbritseb eridisainiga tekstiilvõrk, mis loob kuulamise ajal pehme ja mõnusa tunde.

Akustiliselt välja töötatud mäluvahust kõrvapadjad loovad kõrvade ümber õrna tihendi, et tagada suurepärane ja kaasahaarav heli.

Diginupuga Digital Crown saad täpselt helitugevust reguleerida, lugusid valida ja telefonikõnedele vastata.

Kõlab erakordselt.
AirPods Maxis on ühendatud suurepärase kvaliteediga heli ja tipptasemel aktiivne mürasummutus, mis loovad enneolematu kuulamiselamuse. Meie erilise disainiga draiveri iga osa toimib nii, et helimoonutus oleks kogu kuuldavas vahemikus üliväike. Iga noot alates sügavatest ja rikkalikest bassihelidest kuni selgete ja kõlavate kõrgete toonideni kostab uue selgusega.

Kaasahaarav kuulamiskogemus
Soovimatu välismüra summutamiseks kasutab AirPods Max kuut väljapoole suunatud mikrofoni, mis tuvastavad ümbritseva keskkonna helisid, ja kaks sissepoole suunatud mikrofoni, mis mõõdavad seda, mida sa kuuled. Kiiremoodustusega mikrofonid aitavad isoleerida telefonikõnede ajal sinu hääle, et see oleks hästi kuulda ka tuulise ilmaga.

Kuule iga detaili
Apple'i disainitud dünaamiline draiver loob laia sagedusvahemiku, mis teeb kuuldavaks helide rikkalikud nüansid – nii võid oma lemmiklaule nautida senikuulmatu tekstuuri ja täpsusega.

Moonutusteta heliesitus
Tippkvaliteediga põrandakõlarite järgi loodud draiveri kahest neodüümrõngasmagnetist koosnev mootor vähendab harmoonia moonutust kogu kuuldavas vahemikus. Tulemuseks on ühtlaselt selge heli, isegi suurima helitugevuse juures.

Intelligentne helitöötlus. Peenhäälestatud instrument.
Võimas Apple’i loodud H1 kiip kummaski kõrvaklapis, meie spetsiaalne akustiline disain ja arenenud tarkvara toetavad AirPods Maxi intelligentset helitöötlust, et luua enneolematu kuulamiselamus. Kummagi kiibi 10 helituuma abil aitab intelligentne helitöötlus blokeerida välismüra, kohandab heli sinu kõrvapatjade paigutuse ja tiheduse järgi ning edastab filmistseenide heli nii, nagu asuksid ise tegevustiku keskel.

Oma klassi parim aktiivne mürasummutus neutraliseerib välised helid, nii et kõik, mida kuulad, haarab sind täielikult endasse.

Vajuta mürasummutusnuppu, et aktiveerida läbikuuldavuse režiim, mis laseb läbi välised helid ja võimaldab sul loomulikult ümbritsevaga suhelda.

Kohanduv ekvalaiser reguleerib heli vastavalt kõrvapatjade paigutusele ja pealähedusele. Sissepoole suunatud mikrofonid mõõdavad seda, mida kuuled, ja siis reguleerivad sagedusi, et kuuldav muusika oleks rikkalik ja ühtlane ning iga noot õige ja täpne.

Dünaamilise peajälgimisega ruumiline heli tekitab tunde, nagu vaataksid ja kuulaksid filme ja telesaateid kinosaalis.1 Sisse­ehitatud güroskoopi ja kiirendusmõõturit kasutades jälgib AirPods Max koos iPhone'i või iPadiga sinu pea liikumist ning edastab helisid seadmest ideaalselt.

Lihtsuses peitub võlu.
AirPods Max on pärinud AirPodsi tootepere juhtmeta lahenduste mugavuse. Kui lisada siia ka kõik teised mitmekülgsed funktsioonid, muutub kuulamine ülimugavaks, nii et võid oma lemmikrütmide saatel rahulikult kulgeda hommikust hilisõhtuni.

Seadistamine - klikk ja valmis
AirPods Max loob hetkega ühenduse sinu iPhone'i või iPadiga. Sidumiseks aseta AirPods Max lihtsalt oma seadme lähedale ja puuduta ekraanil nuppu Connect (Loo ühendus).

Sujuv üleminek
Kõrvaklappe saab mugavalt kasutada vaheldumisi iPhone'i, iPadi ja Maciga. Kui esitad muusikat Macist ja võtad kõne vastu iPhone'is, vahetab AirPods Max seadet automaatselt.

Heli jagamine
Nii iPhone, iPad, iPod touch kui Apple TV võimaldavad hõlpsalt jagada heli ka kahe paari AirPodside vahel. Too AirPods kuulatava seadme lähedale ja loo ühe puudutusega ühendus.

Kasutustuvastus
AirPods Max peatab heliesituse, kui võtad kõrvaklapid peast, ja jätkab esitust, kui paned need jälle pähe. Ükski noot ei lähe kõrvust mööda.

Vutlar hoiab elujõudu.
Nutiümbrises Smart Case hoides läheb AirPods Max üliväikse energiatarbe režiimi, mis aitab akut säästa.

Tants kestab veel.
20 tundi kuulamist, filmide vaatamist või vestlemist, kui aktiivne mürasummutus ja ruumiline heli on lubatud. Lae lihtsalt Lightning-liidese kaudu. Kiire 5-minutiline laadimine annab 1,5 tundi kuulamisaega.

Seda toodet on mainitud järgmistes Photopointi ajaveebi postitustes:

Disain

Kõrvaklappide tüüp
Juhtmevabad kõrvaklapid
Mürasummutavad kõrvaklapid
Kõrvaklappide disain
Kõrvapealsed

Kõrvaklapid

Heli
Stereo
Patjade materjal
Tekstiil

Mikrofon

Mikrofoni tüüp
Integreeritud mikrofon

Ühendus

Ühendus
Bluetooth
Bluetooth versioon
Bluetooth 5.0
Juhtnupud
Helitugevuse reguleerimiseks
Mürasummutuse sisse/välja lülitamiseks
Nutiseadme juhtimiseks
Sobivad operatsioonisüsteemid
Apple iOS
Mac OS

Toide

Vooluallikas
Laetav aku
Aku kestvus
20 tundi

Üldine

Värvus
Hall
Kaal (g)
384,8
Komplekti sisu
Kõrvaklapid
Apple Smart Case
Lightning - USB-C kaabel

Mõõtmed ja kaalud

Brutokaal
0.99 kg
Pakendi laius
24.32 cm
Pakendi kõrgus
7.99 cm
Pakendi pikkus
23.96 cm
Päritolumaa
Hiina

Toote koodid

EAN
194252244968
Tootja kood
MGYH3ZM/A

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Omniva pakiautomaati

Vali kättesaamise kohaks endale sobivaim Omniva pakiautomaat. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Nii lihtne ongi. Omniva pakiautomaadid asuvad hoonetest väljas – nii saad pakile järele minna olenemata kellaajast ja kuupäevast. 

Lähima pakiautomaadi saad Photopointi veebipoes valida ostukorvis, tarneviisi juures olevast nimekirjast. Omniva kõikide pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST pakiautomaati

Ehk on Sinule sobivaimas kohas hoopis SmartPOST pakiautomaat? Kui nii, siis vali Photopointi veebipoes ostukorvis tarneviisiks see sobivaim. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Kiire ja lihtne.

Kõikide SmartPOST pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

DPD pakiautomaati

Vaata kindlasti üle ka DPD pakiautomaatide asukohad. Neid on tänaseks juba üle Eesti. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv DPD pakiautomaat ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMSiga kood.

DPD pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST Finland pakiautomaati

Telli kaup endale Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. SmartPOST Finland pakiautomaadid toimivad sama lihtsalt nagu Eestisisesed automaadid. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv SmartPOST Finland automaat. Kui pakk kohale jõuab, saadetakse saajale SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk.

SmartPOST Finland automaatide asukohti saad vaadata siit.

Matkahuolto väljastuspunkti Soomes

Telli kaup Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv Matkahuolto väljastuspunkt ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMS või e-mail teavitusega. Mine kohale, näita isikut tõendavat dokumenti ja võta pakk.

Matkahuolto teeninduspunkte saad vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on hetkel otsas. Lisainfot saadavuse ja ettetellimise kohta saad küsida, võttes meiega ühendust siin.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge