Huawei juhtmevabad kõrvaklapid Freebuds Pro, hõbedane

Põhiinfo

  • Juhtmevabad kõrvasisesed kõrvaklapid
  • Kristallselge heli ja võimas bass
  • Dünaamiline aktiivne mürasummutus
  • Integreeritud mikrofon ja puutetundlik juhtimine
  • Aku kestab laadimiskarbiga kuni 36 tundi

Toode on arhiivis, kuvatakse vaid informatiivsel eesmärgil.

Summuta müra, sukeldu helisse
  • Hääle läbikuulmine
  • Ole alati ühenduses
  • Tunneta muusikat
  • Endassehaarav heli
  • Inspireeriv stiil

Aktiivne hübriidne mürasummutus. Summuta müra seest ja väljast.
Aktiivse hübriidse mürasummutustehnoloogia kasutamisel tuvastavad sissepoole suunatud ja väljapoole suunatud mikrofonid kõrvavälise ja kõrvasisese müra ning dünaamilised draiverid genereerivad täpseid müravastaseid signaale. Mürasummutava efekti saavutamine kuni 40 dB võimaldab Huawei FreeBuds Pro kõrvaklappidega kogeda vaikust ja puhast heli.

Intelligentne dünaamiline mürasummutus. Tunneta ümbrust, optimeeri mürasummutust.
Mõistes ümbritsevaid helisid arukalt, muudab Huawei FreeBuds Pro müra summutamise režiimi vastavalt sobivama kuulmiskogemuse saamiseks.
  • Ultra režiim
    Reisides saad mugavalt müra summutada. Unusta end muusikasse ja hoidu segajatest.
  • Hubane režiim
    Aitab sul keskenduda, vähendades müra, mis tuleneb paberi lehitsemisest, kirjutamisest, arvutitest ja juhuslikest vestlustest töökohal, raamatukogudes ja muudes vaiksetes keskkondades.
  • Üldine režiim
    Naudi ümbritsevat muusikat või mänguhelisid elavatel tänavatel või rahvarohketes kohvikutes, kuna ümbritsev müra väheneb oluliselt.

Lase heli läbi, tee hääl selgeks
Kõrvaklappe pole vaja ära võtta. Lihtsalt pika vajutusega saad lülituda teadlikkusrežiimile ja luua uuesti ühenduse ümbritseva keskkonnaga. Ainulaadne häälrežiim vähendab ümbritsevaid helisid, et inimeste hääled eristuksid. Nii et sa ei jää ilma lennujaama teadetest ega kiirest vestlustest mööduvate sõpradega.

Kaks antenni, sujuv ühendus
Kahe antenniga disainitud Huawei FreeBuds Pro pakub laia signaali katvust. Isegi kui sinu telefon on kotis, taskus või häirivas piirkonnas, tagab Huawei FreeBuds Pro endiselt stabiilset ühendust.

Dünaamiline draiver
Tänu 11 mm draiveri poolt pakutavale kõrgele magnetilisele tihedusele ja ülimale stabiilsusele tagavad kõrvaklapid bassihelid ja muljetavaldava mürasummutuse.

Luuhääle andur
Kõne ajal tuvastab ja tugevdab luuhääle andur inimese hääli, tõlgendades luu vibratsiooni selge heli edastamiseks.

3-mikrofoniline süsteem
Kaks väljapoole suunatud mikrofoni haaravad heli täpselt sinu hääle suunast, samal ajal kui sissepoole suunatud mikrofon muudab sinu hääle selgemini kuuldavaks.

Kahekordne tuulemüra vastane disain
Kaks mikrofoni, mis asuvad kõrvaklapi varte ülemises ja alumises otsas, on tuulemüra kõrvaldamiseks varustatud tuulevastase müra summutava toruga.

Kaks intelligentset antenni
Kõigil kõrvaklappidel on kaks Bluetooth-antenni, mis tagavad signaali täieliku katvuse, tagades sujuva suhtlemise olenemata ümbritsevatest häiretest.

Kiibistik
Kompaktne, kuid võimas Bluetooth 5.2-sertifikaadiga kiibistik vähendab latentsust 180 ms-ni, luues erakordse sujuva kogemuse.

Vii oma vlog järgmisele tasemele
Videote tegemisel võid minna laiema vaate saamiseks kaugemale. Huawei FreeBuds Pro kõrgekvaliteedilise salvestusega ei kahjusta kaugus heli vastuvõtmist, kuna see hõlmab stabiilse ülekandega sagedusvahemikku kuni 20 Hz. Kõik, mida reaalses maailmas kuulda on, on autentselt reprodutseeritud, mistõttu on see ideaalne vidin entusiastlikele vlogijatele.

Kanna kogu päeva
  • Stabiilsus
    Pehmeid silikoonist kõrvatroppe on saadaval kolmes suuruses. Otsiku sobivuse test aitab valida kõige sobivamad, mis sobivad just sinu kõrvadesse.
  • Kõrvasisene disain
    Esi- ja tagakõrva õõnsuse sisse ja välja juhtivus tasakaalustab kõrvasisese õhurõhu, tagades ebamugavuste vältimiseks õhuringluse.
  • Mugavus
    Kompaktne ja kerge korpus on nii nutikalt disainitud, et selle mugavus on peaaegu uskumatu.

Nutikas juhtimine käeulatuses
Ülitundlik andur reageerib täpselt sinu nõudmistele. Libistamise, vajutamise või pigistamise abil saad helitugevust üles või alla muuta, kõnesid vastu võtta või muusikat hõlpsalt muuta. Nutikas suhtlus, hõlpsasti kontrollitav.
  • Pikk vajutus: ANC / teadlikkuse režiim
  • Libista üles: heli kõvemaks
  • Libista alla: heli vaiksemaks
  • Pigista ühe korra: muusika esitamine / peatamine / kõnele vastamine / kõne lõpetamine
  • Pigista kaks korda: järgmine laul
  • Pigista 3 korda: eelmine laul

Valmis kestma, naudi parimat
Kui müra summutamine on välja lülitatud, võimaldab üks laadimine kuni 8-tunnist kuulamist ja laadimiskarbiga ühendatuna kuni 36-tunnist kuulamist. Samuti saad oma nutitelefoni või tahvelarvutit liikvel olles laadimiskarbi laadimiseks kasutada.
  • Kui mürasummutus on sisse lülitatud, tagab üks laadimine sulle helistamise kuni 3,5 tundi ja laadimiskarbiga koos kuni 16 tundi.
  • Kui mürasummutus on sisse lülitatud, annab üks laadimine kuni 5 tundi kuulamist ja laadimiskarbiga ühendatuna kuni 22 tundi.

Ava, ühenda, kasuta
Ava laadimiskarp, sinu telefoni peaks ilmuma hüpikaken, mis küsib esmakordset ühendamist või jätkab ühenduse loomist, näidates samal ajal, kui palju akut sul veel on.

Kaheseadmeline ühendus, sujuv ümberlülitamine
Huawei FreeBuds Pro saab olla üheaegselt ühendatud kahe seadmega. Tänu nutitelefone, tahvelarvuteid, personaalarvuteid ja muid nutiseadmeid toetavale kahepoolsele ühendusele saad tahvelarvutis videot vaadata, kuid oled endiselt avatud telefonikõnede vastuvõtmiseks vaid ühe näpistusega kõrvaklappidest. Ühenduse ümberlülitust pole vaja teha.

Arukas kompaktsuse tuvastamine
Kasuta AI Life Appis kõrvaklapi otsikute sobivuse testi funktsiooni, et analüüsida, kuidas kõrvaklapid pärast kandmist teie kõrvadele sobivad, ja võta kõige sobivamad kõrvaklapi otsikud, et nautida paremat mürasummutust ja ümbritsevat heli.

Leia oma FreeBuds Pro kõrvaklapid
Leia oma FreeBuds Pro hõlpsalt rakenduse AI Life funktsiooni "Leia minu kõrvaklapid" abil, kus kaardil on vasaku ja parema kõrvaklapi asukohad eraldi ning laadimiskarpi paigaldatud kõrvaklapid tervikuna. Võid ka panna kõrvaklapid helisema, kui need on lähedal.

Disain

Kõrvaklappide tüüp
Kõrvaklapid koos mikrofoniga
Mürasummutavad kõrvaklapid
Juhtmevabad kõrvaklapid
Kõrvaklappide disain
Kõrvasisesed

Kõrvaklapid

Heli
Stereo
Elemendid
11 mm

Mikrofon

Mikrofoni tüüp
Integreeritud mikrofon

Ühendus

Ühendus
Bluetooth
Bluetooth versioon
Bluetooth 5.2
Juhtnupud
Nutiseadme juhtimiseks
Mürasummutuse sisse/välja lülitamiseks
Sobivad seadmed
Bluetooth ühendusega seadmed

Toide

Vooluallikas
Laetav aku
Aku tüüp
Liitium-ioon aku
Aku mahutavus
55 mAh
580 mAh (laadimiskarp)
Aku kestvus
7 tundi (ilma mürasummutuseta)
4 tundi (koos mürasummutusega)
Kõneaeg
3 tundi (ilma mürasummutuseta)
2,5 tundi (koos mürasummutusega)
Laadimisaeg
40 minutit (kõrvaklapid)
1 tund (laadimiskarp)

Üldine

Värvus
Hõbedane
Kaal (g)
6,1
Komplekti sisu
Kõrvaklapid
Laadimiskarp
S, M ja L mõõdus silikoonpadjad
USB-C kaabel
Kiirjuhend

Toote koodid

EAN
6941487202218
Tootja kood
55033757

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Omniva pakiautomaati

Vali kättesaamise kohaks endale sobivaim Omniva pakiautomaat. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Nii lihtne ongi. Omniva pakiautomaadid asuvad hoonetest väljas – nii saad pakile järele minna olenemata kellaajast ja kuupäevast. 

Lähima pakiautomaadi saad Photopointi veebipoes valida ostukorvis, tarneviisi juures olevast nimekirjast. Omniva kõikide pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST pakiautomaati

Ehk on Sinule sobivaimas kohas hoopis SmartPOST pakiautomaat? Kui nii, siis vali Photopointi veebipoes ostukorvis tarneviisiks see sobivaim. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Kiire ja lihtne.

Kõikide SmartPOST pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

DPD pakiautomaati

Vaata kindlasti üle ka DPD pakiautomaatide asukohad. Neid on tänaseks juba üle Eesti. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv DPD pakiautomaat ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMSiga kood.

DPD pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST Finland pakiautomaati

Telli kaup endale Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. SmartPOST Finland pakiautomaadid toimivad sama lihtsalt nagu Eestisisesed automaadid. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv SmartPOST Finland automaat. Kui pakk kohale jõuab, saadetakse saajale SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk.

SmartPOST Finland automaatide asukohti saad vaadata siit.

Matkahuolto väljastuspunkti Soomes

Telli kaup Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv Matkahuolto väljastuspunkt ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMS või e-mail teavitusega. Mine kohale, näita isikut tõendavat dokumenti ja võta pakk.

Matkahuolto teeninduspunkte saad vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on hetkel otsas. Lisainfot saadavuse ja ettetellimise kohta saad küsida, võttes meiega ühendust siin.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge