Apple HomePod mini, blue

129 € Säästad 13% 149 €

Järelmaksuga ostes alates 4,40 € kuus

Ava järelmaksukalkulaator

Photopointi järelmaksu kalkulaator

Järelmaksuga ostmiseks lisa tooted ostukorvi ja vali seal makseviisiks järelmaks

Põhiinfo

  • Siri häälassistendiga nutikõlar
  • Võimas heli väikses korpuses
  • Mugav nutikodu seadmete juhtimine
  • Tunneb ära 6 erineva inimese hääle
  • Ühildub kõigi Apple seadmetega
Lihtsalt hämmastav.
Uuendustest pakatav HomePod mini pakub vaatamata oma väiksele suurusele ootamatult suurt heli. Kõigest 8 cm kõrgune kõlar ei võta peaaegu üldse ruumi, kuid täidab kogu toa rikkaliku 360-kraadise heliga, mis kõlab hämmastavalt iga nurga alt.

HomePod mini on loodud sobima kõikjale. Selle elegantne kuju on kaetud peene õmblusteta võrkkangasse, mis on praktiliselt läbipaistev seda läbiva heli jaoks. Kõrali peal asub aga taustvalgustusega puutepind, mille kaudu on kõlarit mugav juhtida.

Kui Sul on kodus mitu HomePod nutikõlarit, saad terve kodu ühe helisüsteemiga ühendada. Palu Siril mängida üks lugu kõikjal või sama hõlpsalt igas toas ka teine ​​lugu. Ja HomePod mini töötab ka koos HomePodiga ning pakub erinevaid funktsioone nagu Intercom.

Stereoheli
Kui soovid HomePod mini heli veelgi vingemaks teha, saad ühendada kaks HomePod mini ja kuulata stereoheli. Kaks samas ruumis ühendatud HomePod mini nutikõlarit loovad kaasahaarava helilava jaoks vasak- ja parempoolsed kanalid.

HomePod mini töötab vaevata kõigi Apple'i seadmetega.
Võta vastu kõnesid oma iPhone'ist, kuula oma Macis muusikat või vii teleri vaatamine järgmisele tasemele, tuues heli oma Apple TV-st HomePod minisse.

Isikupärastatud muusikasoovitused kuvatakse automaatselt ka Su iPhone'is, kui hoiad seda HomePod mini kõrval – täielik kontroll Sinu sõrmeotstes, ilma iPhone'i lahti lukustamata.

Siri teeb kõike muretult.
Siri on kõikehõlmav nutiassistent, mis seab HomePod mini Sinu pere tegevuste keskmesse. Ükskõik, kas vajad igapäevaste ülesannetega abikätt, soovid nutikodu tarvikute hõlpsat juhtimist või tahad lihtsalt oma lemmiklaulu kuulda - lihtsalt küsi Sirilt.

Siri tunneb ära sinu, tema ja nemad.
Siri tunneb HomePod mini-s ära kuni kuue erineva pereliikme hääled ja loob igale inimesele isikupärastatud kogemuse. Nii et muusika, mida isa kuuleb, kui ta soovib midagi, mis talle meeldiks, erineb täielikult sellest, mida lapsed kuulevad, kui nad küsivad. Ja isiklike soovidega saab Siri ära tunda konkreetse hääle ja edastada selle inimese teavet iPhone'i sõnumitest, kalendrist, meeldetuletustest ja kontaktidest.

Intercom levitab sõna.
Kui majas on rohkem kui üks HomePod, saad Intercomi kaudu hõlpsasti häälega suhelda oma pereliikmetega. Palu Siril saata oma sõnum tervele majale või üksikutesse tubadesse - ning kõik saavad vastata.

Lihtne ühendada. Lihtne juhtida.
Seadista oma nutikodu ja hoid kõikjal ühendust. Sõltumata sellest, kas Sul on juba nutikodu või alles valid oma esimest nutiseadet. Seadistamine ja ühenduse pidamine kõikjalt on HomePod mini ja Home rakenduse abil kiire ja mugav.

Kõlar, mis kaitseb Sinu õigust privaatsusele.
Privaatsus on hädavajalik - eriti kodus. HomePod mini tagab isikliku teabe turvalisuse ning on usaldusväärseks abiliseks Sinu pere igapäevaelus.

Lisagarantiid ja kindlustused:

  • Lisagarantii (2 aastat) - 29,99 €
  • Lisagarantii + kindlustus (2 + 1 aastat) - 39,99 €
  • Kindlustus (1 aasta) - 29,99 €
  • Kindlustus (2 aastat) - 49,99 €

Sobiva lisagarantii ja kindlustuse saad valida ostukorvis.



Seda toodet on mainitud järgmistes Photopointi ajaveebi postitustes:

Ühendus

Juhtmevaba võrk
WiFi IEEE 802.11 n
Bluetooth
Bluetooth 5.0
Sobivad operatsioonisüsteemid
Apple iOS

Toide

Vooluallikas
Seinakontakt
Laadimine
USB-C pesa kaudu

Mõõtmed & kaal

Kõrgus (mm)
84,3
Laius (mm)
97,3
Kaal (g)
345

Üldine

Värvus
Sinine
Komplekti sisu
Kõlar
Vooluadapter

Toote koodid

EAN
194252271742
194252271759
Tootja kood
MJ2C3F/A

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Omniva pakiautomaati

Vali kättesaamise kohaks endale sobivaim Omniva pakiautomaat. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Nii lihtne ongi. Omniva pakiautomaadid asuvad hoonetest väljas – nii saad pakile järele minna olenemata kellaajast ja kuupäevast. 

Lähima pakiautomaadi saad Photopointi veebipoes valida ostukorvis, tarneviisi juures olevast nimekirjast. Omniva kõikide pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST pakiautomaati

Ehk on Sinule sobivaimas kohas hoopis SmartPOST pakiautomaat? Kui nii, siis vali Photopointi veebipoes ostukorvis tarneviisiks see sobivaim. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Kiire ja lihtne.

Kõikide SmartPOST pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

DPD pakiautomaati

Vaata kindlasti üle ka DPD pakiautomaatide asukohad. Neid on tänaseks juba üle Eesti. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv DPD pakiautomaat ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMSiga kood.

DPD pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST Finland pakiautomaati

Telli kaup endale Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. SmartPOST Finland pakiautomaadid toimivad sama lihtsalt nagu Eestisisesed automaadid. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv SmartPOST Finland automaat. Kui pakk kohale jõuab, saadetakse saajale SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk.

SmartPOST Finland automaatide asukohti saad vaadata siit.

Matkahuolto väljastuspunkti Soomes

Telli kaup Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv Matkahuolto väljastuspunkt ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMS või e-mail teavitusega. Mine kohale, näita isikut tõendavat dokumenti ja võta pakk.

Matkahuolto teeninduspunkte saad vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on hetkel otsas. Lisainfot saadavuse ja ettetellimise kohta saad küsida, võttes meiega ühendust siin.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge