Rode kõrvaklapid NTH-100

149 € Säästad 12% 169 €

Järelmaksuga ostes alates 5,08 € kuus

Ava järelmaksukalkulaator

Photopointi järelmaksu kalkulaator

Järelmaksuga ostmiseks lisa tooted ostukorvi ja vali seal makseviisiks järelmaks

Põhiinfo

  • Profitasemel kõrvapealsed kõrvaklapid
  • Täpne, nüansirohke ja loomutruu heli
  • Ergonoomiline disain tagab passiivse müraisolatsiooni
  • Pehmed ja hingavad kõrvapadjad hajutavad soojust
  • Eemaldatav kaabel ühendub kummagi kõrvaklapi külge
Profitasemel RØDE NTH-100 kõrvaklapid pakuvad erakordset helijõudlust ja ülimat mugavust, mis inspireerib loovust. Tänu kohandatud draiveritele, mis tagavad uskumatult täpse sageduskarakteristiku ja ülimadala moonutuse, ning täpsele akustilisele disainile, mis on optimeeritud erakordsete detailide ja selguse tagamiseks, sobivad need ideaalselt igasuguse sisu loomiseks, sealhulgas muusika tootmiseks, miksimiseks ja heli redigeerimiseks, taskuhäälingusaadete tegemiseks ja voogesituseks. Luksuslikud Alcantara® kõrvapadjad koos revolutsioonilise CoolTech™ geeliga tagavad maksimaalse mugavuse, eriti pikaaegsel kandmisel. Täielikult reguleeritav peapael koos uuendusliku FitLok™ lukustussüsteemiga tagab iga kord ideaalse sobivuse. Otsing täiuslike kõrvaklappide järele on lõppenud.
  • Kohandatud draiverid tagavad uskumatult täpse sagedusreaktsiooni ja madala moonutuse – ideaalne helijälgimiseks ja miksimiseks
  • Täpselt konstrueeritud akustiline konstruktsioon, mis on optimeeritud erakordsete detailide, selguse ja väga loomuliku heli jaoks
  • Alcantara® kõrvapadjad ja peavõru pehmendus ülima mugavuse tagamiseks
  • Revolutsiooniline CoolTech™ geel vähendab kandmisväsimust
  • Täielikult reguleeritav FitLok™ lukustussüsteemiga peapael
  • Ainulaadsed kontuuriga kõrvaklapid tagavad suurepärase akustilise jõudluse ja mugavuse, mäluvahust padjad tagavad suurepärase müraisolatsiooni
  • Eemaldatav lukustuspistikuga kaabel, mille saab maksimaalse paindlikkuse ja mugavuse tagamiseks ühendada kummagi kõrvaklapi külge


Heli, nii nagu see on kuulamiseks loodud
NTH-100 kõrvaklapid on hoolikalt valmistatud, et pakkuda erakordset helijõudlust kriitiliseks kuulamiseks alates helijälgimisest kuni miksimise ja masterdamiseni. Need on märkimisväärselt loomuliku kõlaga kõrvaklapid, millel on kohandatud dünaamilised draiverid, mis on hoolikalt häälestatud uskumatult täpse sagedusvahemiku ja äärmiselt madalate moonutuste jaoks. Neid omadusi suurendab veelgi ainulaadne kontuuriga kõrvaklapi konstruktsioon, mis on optimeeritud erakordse detaili ja selguse tagamiseks. Mäluvahust kõrvapadjad tagavad seejuures suurepärase passiivse müraisolatsiooni. Need on täpselt disainitud, et säilitada iga detail ja iga helinüanss. Teisisõnu, heli sellisena, nagu see on kuulamiseks loodud.

Uskumatu täpsus, erakordne selgus
NTH-100 draiveritel on kohandatud häälemähis, mille südamikus on neljakihiline ülikõrge pingega alumiiniumsulam, mis on ühendatud ülijäiga kolmekihilise Mylar® membraaniga. Koos haruldase muldmetalli neodüümmagneti ja uuendusliku faasipistikuga, mis on inspireeritud auhinnatud NTG5 mikrofonist, tagavad need kvaliteetsed komponendid täpse sagedus- ja faasireaktsiooni kogu kuuldaval spektris, et saada uskumatult artikuleeritud kuulamiskogemus.

Läbi aegade kõige mugavamad kõrvaklapid. Punkt.
Loome puhul on mugavus kõik ja NTH-100 kõrvaklapid lubavad mugavust nagu ei miski muu. Luksuslik Alcantara® kõrvapadjad ja peavõru pehmendus pakuvad esmaklassilist kogemust nende pealepanemise hetkest – ülimalt pehme ja hästi hingav. Alcantara all on kiht revolutsioonilist CoolTech™ geeli, mis neelab ja hajutab soojust, jahutades aktiivselt pead ja kõrvu, et oluliselt kandmisväsimust vähendada. Kõrvaklappide ainulaadne ergonoomiline disain on samuti muljetavaldavalt mugav, kahesuunaline liikumine ja mäluvaht tagavad kohandatud sobivuse iga suuruse või kujuga pea jaoks (isegi kui kannad prille), ning täielikult reguleeritav peapael uuendusliku FitLok™ lukustussüsteemiga tagab iga kord ideaalse sobivuse.

Vastupidav disain
NTH-100 kõrvaklapid on konstrueeritud nii, et need peavad vastu ka kõige pikematele töötundidele. Iga komponent on loodud vastupidavaks, alates ülitugevast vedruterasest peavõrust koos selle kriimustuskindla kattega kuni ülimalt vastupidavate Alcantara® patjade ja lukustuskaabli pistikuteni. Padjad ja kaabel on samuti hõlpsalt vahetatavad. See modulaarne disain tagab maksimaalse pikaealisuse isegi intensiivse igapäevase kasutamise korral.

Lisagarantiid ja kindlustused:

  • Lisagarantii (2 aastat) - 29,99 €
  • Lisagarantii + kindlustus (2 + 1 aastat) - 39,99 €
  • Kindlustus (1 aasta) - 29,99 €
  • Kindlustus (2 aastat) - 49,99 €

Sobiva lisagarantii ja kindlustuse saad valida ostukorvis.



Seda toodet on mainitud järgmistes Photopointi ajaveebi postitustes:

Disain

Kõrvaklappide tüüp
Juhtmega kõrvaklapid
Kõrvaklappide disain
Kõrvapealsed

Kõrvaklapid

Elemendid
40 mm
Sagedusdiapasoon
5 – 35 000 Hz
Tundlikkus
110 dB
Takistus
32 Ω
Sisendvõimsus
1700 mW
Patjade materjal
Mäluvaht
Tekstiil

Ühendus

Ühendus
3,5 mm
Juhtme pikkus
240 cm

Üldine

Värvus
Must
Kaal (g)
350
Komplekti sisu
Kõrvaklapid
Helikaabel
3,5 mm - 1/4" adapter
Kandekott
Värvilised markerrõngad

Mõõtmed ja kaalud

Netokaal
0.48 kg
Päritolumaa
Austraalia

Toote koodid

EAN
698813007912
Tootja kood
NTH100
KN kood
85181090

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Omniva pakiautomaati

Vali kättesaamise kohaks endale sobivaim Omniva pakiautomaat. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Nii lihtne ongi. Omniva pakiautomaadid asuvad hoonetest väljas – nii saad pakile järele minna olenemata kellaajast ja kuupäevast. 

Lähima pakiautomaadi saad Photopointi veebipoes valida ostukorvis, tarneviisi juures olevast nimekirjast. Omniva kõikide pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST pakiautomaati

Ehk on Sinule sobivaimas kohas hoopis SmartPOST pakiautomaat? Kui nii, siis vali Photopointi veebipoes ostukorvis tarneviisiks see sobivaim. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Kiire ja lihtne.

Kõikide SmartPOST pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

DPD pakiautomaati

Vaata kindlasti üle ka DPD pakiautomaatide asukohad. Neid on tänaseks juba üle Eesti. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv DPD pakiautomaat ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMSiga kood.

DPD pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST Finland pakiautomaati

Telli kaup endale Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. SmartPOST Finland pakiautomaadid toimivad sama lihtsalt nagu Eestisisesed automaadid. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv SmartPOST Finland automaat. Kui pakk kohale jõuab, saadetakse saajale SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk.

SmartPOST Finland automaatide asukohti saad vaadata siit.

Matkahuolto väljastuspunkti Soomes

Telli kaup Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv Matkahuolto väljastuspunkt ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMS või e-mail teavitusega. Mine kohale, näita isikut tõendavat dokumenti ja võta pakk.

Matkahuolto teeninduspunkte saad vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

See toode on laos. Kohese tellimuse korral saame selle kiirelt sinu poole teele panna. Tellides toote Photopointi veebipoest jõuab see sinuni 1-2 tööpäeva jooksul.

Seda toodet saad vaadata ja osta ka allolevates Photopointi esinduskauplustes:

Photopoint, Kristiine keskus: Endla 45, Tallinn

Photopoint, Ülemiste keskus: Suur-Sõjamäe 4, Tallinn

Photopoint, Rocca al Mare: Paldiski mnt 102, Tallinn

Photopoint, Kvartal: Riia 2, Tartu

Photopoint, Lõunakeskus: Lääneringtee 39, Tartu

NB! Ülal nähtav kaupluste laoseis ei ole reaalajas ja ei arvesta broneeringutega. Kontrolli täpset saadavust kauplusest.
Veebipoest tellides võidakse toode tarnida ka mujalt kui konkreetsest kauplusest. Veebikaubamajast esinduskauplusesse tellitud kaubale kehtib tarneaeg vastavalt tootelehel märgitule. Tellimusele saate järele minna alles pärast vastavasisulise SMS ja e-maili teavituse saamist.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge