Philips juhtmevabad kõrvaklapid TAT2236PK/00, roosa

Põhiinfo

  • Juhtmevabad kõrvasisesed kõrvaklapid
  • Suurepärane heli 12 mm elementidest
  • Integreeritud mikrofon ja mugavad juhtnupud
  • Aku kestab kuni 6 h, laadimiskarp lisab 12 h
  • Pritsme- ja higikindel disain

Toode on arhiivis, kuvatakse vaid informatiivsel eesmärgil.

Alati kasutamiseks valmis
Kas on midagi veel kasulikumat kui täielikult juhtmevabad kõrvaklapid, mille laadimisümbris mahub isegi kõige kitsamate teksade taskusse? Need pritsme- ja higikindlad kõrvaklapid sobituvad kõrva sisse täpselt ja tagavad suurepärase heli ja kuni 18 tundi kuulamisaega.

IPX4 vee- ja higikindlus
IPX4 märgistuse ja võimsate 12 mm elementidega kõrvaklapid võimaldavad nautida suurepärast heli iga ilmaga. Täielikult pritsmekindlatena ei riku neid klappe ka higi ja Sa ei pea muretsema vihma kätte jäämise pärast.

Üliväike laadimisümbris, mis tagab kuni 12 tundi kuulamisaega
Asu teele, kandes taskus mitme laadimiskorra jagu energiat. Laetud kõrvaklappidega saad nautida kuni 6 tundi kuulamisaega. Lisaks pakub täielikult laetud laadimisümbris veel 12 lisatundi. Lühike 15-minutiline laadimine laadimisümbrises annab 1 tunni kuulamisaega. Laadimisümbrise USB-C kaudu täis laadimiseks kulub 2 tundi.

Tee kõnesid, kasutades vaid üht kõrvaklappi. Monorežiim
Teed palju kõnesid? Saad kahekordistada oma kõneaega, kasutades vaid üht kõrvaklappi, samal ajal, kui teine laeb. Mikrofon määratakse automaatselt sellele kõrvaklapile, mida kasutad, ja kui see klapp tühjaks hakkab saama, saad selle lihtsalt teise vastu vahetada.

Kindel ja mugav sobivus. Kõrvaklapid ilma silikoonpatjadeta
Roki muusika saatel tõeliselt mugavalt tänu kompaktsele ja kergele disainile. Ilma kõrvaklapiotsakuteta ei taju Sa midagi oma kõrvakanalis ega tunne survet. Hokikepilaadne kuju hoiab mõlemat kõrvaklappi kindlalt paigas.

Integreeritud nupud. Sisseehitatud mikrofon. Lihtne sidumine
Kõrvaklappidel olevate nuppude abil saab esitusloendit peatada, kõnesid vastu võtta, helitugevust reguleerida ja käivitada oma telefoni häälassistenti. Kõrvaklappe saab siduda kohe, kui lülitate sisse Bluetoothi.

Disain

Kõrvaklappide tüüp
Juhtmevabad kõrvaklapid
Kõrvaklapid koos mikrofoniga
Kõrvaklappide disain
Nööpkõrvaklapid

Kõrvaklapid

Elemendid
12 mm
Sagedusdiapasoon
20 – 20 000 Hz
Tundlikkus
101 dB
Takistus
16 Ω
Sisendvõimsus
5 mW

Mikrofon

Mikrofoni tüüp
Integreeritud mikrofon

Ühendus

Ühendus
Bluetooth
Bluetooth versioon
Bluetooth 5.0
Bluetooth protokollid
A2DP
AVRCP
HSP
SBC
Juhtnupud
Nutiseadme juhtimiseks
Tööraadius
10 m

Toide

Vooluallikas
Laetav aku
Aku tüüp
Liitium-polümeer aku
Aku kestvus
6 tundi
12 tundi (laadimiskarp)
Laadimisaeg
2 tundi
Kiirlaadimine
Jah
15 minutit = 1 tund

Üldine

Värvus
Roosa
Ilmastikukindlus
IPX4
Pritsmekindel
Kaal (g)
37

Mõõtmed ja kaalud

Brutokaal
0.13 kg
Pakendi laius
9.5 cm
Pakendi kõrgus
17.2 cm
Pakendi pikkus
4 cm

Toote koodid

EAN
4895229117471

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Omniva pakiautomaati

Vali kättesaamise kohaks endale sobivaim Omniva pakiautomaat. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Nii lihtne ongi. Omniva pakiautomaadid asuvad hoonetest väljas – nii saad pakile järele minna olenemata kellaajast ja kuupäevast. 

Lähima pakiautomaadi saad Photopointi veebipoes valida ostukorvis, tarneviisi juures olevast nimekirjast. Omniva kõikide pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST pakiautomaati

Ehk on Sinule sobivaimas kohas hoopis SmartPOST pakiautomaat? Kui nii, siis vali Photopointi veebipoes ostukorvis tarneviisiks see sobivaim. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Kiire ja lihtne.

Kõikide SmartPOST pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

DPD pakiautomaati

Vaata kindlasti üle ka DPD pakiautomaatide asukohad. Neid on tänaseks juba üle Eesti. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv DPD pakiautomaat ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMSiga kood.

DPD pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST Finland pakiautomaati

Telli kaup endale Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. SmartPOST Finland pakiautomaadid toimivad sama lihtsalt nagu Eestisisesed automaadid. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv SmartPOST Finland automaat. Kui pakk kohale jõuab, saadetakse saajale SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk.

SmartPOST Finland automaatide asukohti saad vaadata siit.

Matkahuolto väljastuspunkti Soomes

Telli kaup Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv Matkahuolto väljastuspunkt ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMS või e-mail teavitusega. Mine kohale, näita isikut tõendavat dokumenti ja võta pakk.

Matkahuolto teeninduspunkte saad vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on hetkel otsas. Lisainfot saadavuse ja ettetellimise kohta saad küsida, võttes meiega ühendust siin.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge