Diktofon Olympus VP-10

Põhiinfo

Uus VP-10 annab digitaalsele ärisalvestusele uue dimensiooni. Kuigi sellel kõrgetasemelisel helisalvestusseadmel on diskreetne disain, pakub see kõrgkvaliteetset stereosalvestust ja mitmeid mugavaid omadusi koheseks kasutamiseks ja selgete salvestuste tegemiseks. Tänu õhukesele disainile saab helisalvesti lihtsalt särgitasku siseküljele kinnitada ja salvestada ilma kõnelejat häirimata. Lisamugavuse tagamiseks on VP-10 menüüs lihtne liikuda ja digitaalse helisalvesti saab andmete ülekandmiseks integreeritud USB-pistiku abil koheselt PC-ga ühendada.

Toode on arhiivis, kuvatakse vaid informatiivsel eesmärgil.

Suurepärane stereosalvestus
VP-10 helisalvestil on ringsuunalised stereomikrofonid, mis võimaldavad kindlalt jäädvustada sinu hääle ja ümbritseva heli ka siis kui seade on sinu särgi taskus. Tänu kahele madala müratasemega kõrgkvaliteetsele mikrofonile, mis on paigutatud kompaktsesse ja õukesse korpusesse jäädvustavad need kindlalt igast suunast tuleva heli.

Selged vestlused
Unikaalne OLYMPUS helisalvesti-tehnoloogia, mis tunneb automaatselt ära hääle ja sahisemise vahelise erinevuse, et tõhusalt summutada vaid soovimatu heli. See tähendab, et müra, mis tekib siis kui salvesti asub särgitaskus, kõrvaldatakse ja saavutatakse madala müratasemega, selged salvestused.

Kohene kasutamine
Lihtsalt liiguta REC-lüliti alla – helisalvesti hakkab koheselt salvestama isegi siis kui toide on välja lülitatud. Lüliti asub salvesti ülaosas, et seda oleks mugav kasutada ka siis kui salvesti asub särgi taskus. VP-10 helisalvestit saab kasutada kinnisilmi, et mitte ükski vestlus ei jääks enam salvestamata.

Kolm vormingut, mis vastavad erinevatele vajadustele
Vali kolme salvestusvormingu hulgast: kõrgkvaliteetne pakkimata Linear PCM formaat (22.05kHz); kõige mitmekülgsem MP3 formaat, mida kasutavad nii Windows kui ka Mac kasutajad; või WMA formaat, millel on hea helikvaliteet isegi madala bitikiiruse juures.

Leia, mida otsid
Kui digitaalsesse helisalvestisse on talletatud palju faile, võimaldab see funktsioon lihtsalt ja mugavalt valida täpselt soovitud faili. Sellele funktsioonile pääseb kiiresti ligi, et vähendada pikkadest otsingutest põhjustatud viivitusi.

Naudi teravat ja selget taasesitust
Müra kõrvaldamise funktsioon on ideaalne koosolekute salvestamiseks, sest see vähendab soovimatuid keskkonnahelisid, andes täpsema, selgema taasesituse kvaliteedi.

Vähem müra. Rohkem heli.
Kõrgpääsfilter kõrvaldab efektiivselt sellise madala sagedusega müra, mida teevad näiteks õhukonditsioneerid, projektorid ja tuul ning võimaldab seeläbi veelgi selgemad helisalvestused teha.

Optimaalsed seadistused optimaalsete tulemuste saamiseks
Tehes menüüs lihtsa valiku, saad määrata spetsiifilistele oludele vastavad optimaalsed salvestusseaded. Taskurežiim on abiks mitmesuguste helide salvestamisel kui salvesti on asetatud taskusse. Dikteerimis-, konverentsi-, või kohtumiste režiimiga saad hõlpsalt teha kõrgkvaliteetseid salvestusi.

Lihtne failihaldus
Faili jagamisfunktsioon on abiks kui soovid oma salvestusi eraldi failis hallata. See tuleb kasuks ka siis kui soovid faili suurust enne selle e-kirja teel saatmist vähendada. (Ainult Linear PCM ja MP3 formaadis failid.)

Ideaalne taasesituse kuulamine
Muuda taasesitus lihtsamaks, valides eelseadistatud taasesituse olustiku: transkriptsioonirežiimi funktsiooni abil saab salvestustest palju hõlpsamalt transkriptsiooni teha ja aega kokku hoida. Uus keeleõppe režiim on abiks võõrkeele õppimisel.

Nüüd kuuleb kõiki
Heli tasakaalustaja muudab pehmemad hääled valjemaks, kuid hoiab samas valjemad hääled allpool etteantud taset, tagades seeläbi selge ja ühtlase taasesituse. Samas kõrvaldab see salvestuse madalad ja kõrged sagedusvahemikud, et kõneleja hääl veelgi paremini esile tuleks.

Õpi hõlpsamalt võõrkeeli
Kõne kordamine on efektiivne viis võõrkeele õppimiseks – see võimaldab kuuldut koheselt korrata. See režiim ühendab heli taasesitamise järgneva helitu taasesitusega, et aidata Sul hõlpsalt ükskõik millist võõrkeelt õppida.


Failiformaat salvestamisel PCM (WAV), MP3, WMA
Mälu maht 4 GB
Digipleier Jah
Diktofon Jah
FM raadio Ei
Toide Patarei
3,5 mm heli sisend Ei
Apple AirPlay Ei
Bluetooth Ei
LAN (võrguliides, RJ45) Ei
Optiline helisignaali sisend Ei
RCA Ei
USB Jah
WiFi Ei
Spotify Ei
Tootja Olympus
Värvus must

Toote koodid

EAN
4545350047856
Tootja kood
VP-10-E1

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Omniva pakiautomaati

Vali kättesaamise kohaks endale sobivaim Omniva pakiautomaat. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Nii lihtne ongi. Omniva pakiautomaadid asuvad hoonetest väljas – nii saad pakile järele minna olenemata kellaajast ja kuupäevast. 

Lähima pakiautomaadi saad Photopointi veebipoes valida ostukorvis, tarneviisi juures olevast nimekirjast. Omniva kõikide pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST pakiautomaati

Ehk on Sinule sobivaimas kohas hoopis SmartPOST pakiautomaat? Kui nii, siis vali Photopointi veebipoes ostukorvis tarneviisiks see sobivaim. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Kiire ja lihtne.

Kõikide SmartPOST pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

DPD pakiautomaati

Vaata kindlasti üle ka DPD pakiautomaatide asukohad. Neid on tänaseks juba üle Eesti. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv DPD pakiautomaat ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMSiga kood.

DPD pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST Finland pakiautomaati

Telli kaup endale Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. SmartPOST Finland pakiautomaadid toimivad sama lihtsalt nagu Eestisisesed automaadid. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv SmartPOST Finland automaat. Kui pakk kohale jõuab, saadetakse saajale SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk.

SmartPOST Finland automaatide asukohti saad vaadata siit.

Matkahuolto väljastuspunkti Soomes

Telli kaup Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv Matkahuolto väljastuspunkt ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMS või e-mail teavitusega. Mine kohale, näita isikut tõendavat dokumenti ja võta pakk.

Matkahuolto teeninduspunkte saad vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on hetkel otsas. Lisainfot saadavuse ja ettetellimise kohta saad küsida, võttes meiega ühendust siin.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge