Droon DJI Phantom 4 Pro V2.0

Põhiinfo

Uhiuus DJI Phantomi kaamera 1-tollise 20 MP Exmor R CMOS sensoriga, pikema lennuaja ning nutikamate funktsioonidega.

Toode on arhiivis, kuvatakse vaid informatiivsel eesmärgil.

Kaamera
Drooni küljes olev kaamera on disainitud kasutama 1-tollist 20-megapikslilist CMOS sensorit. Spetsiaalselt kujundatud objektiiv koosneb kokku kaheksast elemendist mis on jagatud seitsmesse gruppi. See on esimene DJI kaamera mis kasutab mehhaanilist katikusüsteemi, eemaldades nii viivituse mis võib ilmneda kiiresti liikuvate objektide jäädvustamisel või kiiresti lennates. Võimekas videotöötluse protsessor toetab H.264 4K videopildi salvestamist 60 kaadrit sekundis või H.265 4K videopildi puhul 30 kaadrit sekundis, mõlemad 100 Mbps bitikiirusega. Arenenud sensorid ja töötlusprotsessorid tagavad meeldejäävad kaadrid veelgi detailsemalt.

5-suunaline takistuste tuvastamissüsteem
FlightAutonomyt on täiustatud lisasensoritega, mis on paigutatud drooni tagumisele küljele, lisaks on sensorid veel ees ja külgedel. See võrgustik kasutab kokku viite sensorit mis tuvastavad takistusi lennutrajektooris ning 4-suunalist takistuste vältimise süsteemi, kaitses Phantom 4 Prod erinevate kokkupõrgete eest veelgi enam ning andes lennutajale enesekindlust jäädvustamaks keerulisemaidki võtteid.

Näe maailma uutmoodi
Phantom 4 Pro V2.0 ühildub juhtmevabalt DJI Goggles RE-ga, viies sind koos kahe LTPS ekraani, 1080p resolutsiooni ja 85° vaateväljaga otse sündmuste keskele. OcuSync ühendustehnoloogia abil saad nautida oma lendu esimese-isiku-vaates uskumatult väikese viivitusega.

Intelligentsed lennurežiimid:
Draw - Draw on täiesti uus tehnoloogia jälgimaks erinevaid orientiire. Sina lihtsalt joonista ekraanile rada ja Phantom 4 Pro liigub mööda kindlaks määratud punkte hoides samal ajal stabiilset kõrgust. Piloodina jääb Sul rohkem aega keskenduda kaamera kontrollimisele ja vingemate kaadrite tabamisele.

ActiveTrack - Phantom 4 Pro tuvastab automaatselt objekte, jälgib ning jäädvustab neid ka liikumise ajal. Kiiresti liikuvate kehade jälgimine võib muutuda väga keeruliseks, kuid arenenud tuvastusalgoritmid muudavad selle lihtsamaks hoides soovitud subjekti alati kaadris. Lisaks tuvastab uus algoritm rohkem subjekte inimestest ja autodest kuni loomadeni. Nende jälgimisel kohandab Phantom 4 Pro ise automaatselt oma lennudünaamikat, muutes jäädvustused sujuvamaks.

TapFly - lenda igasse ekraanil nähtavasse punkti vaid puudutusega. Vajuta soovitud asukohale ekraanil ning droon liigub sujuvalt sinna hoidudes automaatselt erinevatest takistustest.

Return to Home - uuendatud Return to Home režiimis valib Phantom Pro 4 ise parima marsruudi Sinuni naasemiseks sõltuvalt keskkonnast. Lendamise ajal salvestab see oma teekonna ning tuleb signaali kadumisel tagasi Sinu juurde vältides võimalikke takistusi lennutrajektooris.

Gesture Mode - Gesture režiimis on võimalik pildistada suurepäraseid eneseportreesid ka ilma puldita. Arenenud tehnoloogiad lasevad Phantom 4 Prol saada juhiseid Sinu liigutustest. Käte tõstmisel tuvastab droon subjekti ning lukustab selle kaadri keskele. Pildistamiseks tuleb käed välja sirutada ning kolme sekundi pärast tehakse pilt, andes Sulle aega valida sobiv poos või võimaluse panna kõrvale juhtpult.

Lendamisvõimalused:
Lennurežiimid - erinevat tüüpi kaadrid nõuavad erinevaid lennuomadusi ja Phantom Pro 4 pakub neid kolm: P, A ja S. Tüüpide vahel on võimalik valida ka lennu ajal, andes piloodile võimaluse sujuvaks lennuks, lihtsuseks, intelligentseks navigeerimiseks või kiiruseks. P ehk Position režiim, TapFly ja ActiveTrack tagavad takistuste tuvastamise ja positsioneerimise. S ehk Sport režiim lisab lennuomadustele kiirendust ja kiirust, tippkiiruseks kuni 72 km/h. A ehk Atti režiim lülitab välja satelliitide poolt stabiliseerimise ja hoiab Phantom 4 Prod fikseeritud kõrgusel. See on ideaalne režiim kogenenud pilootidele kes soovivad tabada sujuvamad kaadreid. Tripod režiim piirab lennukiirust 7 km/h - drooni juhtimine on lihtsam ja täpsem, muutes selle suurepäraseks valikuks lennates siseruumides. Nii infrapuna- kui ta nägesmissensorid on mõlemad sisselülitatud turvalisemaks lendamiseks.

Sensorid - Phantom 4 Pro hõlmab endas kahte kompassmoodulit ja kahte IMU seadet, muutes selle lennuomadused tunduvalt turvalisemaks. Need tagavad stabiilse lennu ja droon töötleb pidevalt mõlemalt vahendilt saadud andmeid. Turvalisemaks ja usalduväärsemaks lennuks filtreerib Phantom 4 Pro kõike seda informatsiooni pidevalt ning loobub koheselt valeinformatsioonist ilma, et see muudaks lennuomadusi.

Intelligentsed akud - professionaalsete kaadrite tabamine sõltub lennuajast. Phantom Pro 4 maksimaalne lennuaeg võib ulatuda kuni 30 minutini, tagades rohkem aega just selle sobiva võtte sooritamiseks. DJI GO 4 rakendus näitab aku taset ja arvutab välja järelejäänud lennuaja. Lisaks annab see aegsasti märku, kui oleks aeg hakata tagasi lendama. Komplektis on kokku 3 akut.


Aku tööaeg kuni 30 min
Meedia voogedastus Jah
Foto salvestamise resolutsioon 5472x3648 3:2, 4864x3648 4:3, 5472x3078 16:9
Video salvestamise resolutsioon 4069x2160 C4K, 3840x2160 4K, 2720x1530 2.7K, 1920x1080 FHD, 1280x720 HD
Lisatarkvara DJI GO 4
Komplektis droon, juhtpult, tiivikud, aku, akulaadija, voolujuhe, gimbal kinnitusklamber, USB juhe, microUSB juhe, microSD (16 GB), kandekott
Tootja DJI
Värvus valge
Toetab mälukaarte MicroSD

Toote koodid

EAN
6958265164927
Tootja kood
6958265164927

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Omniva pakiautomaati

Vali kättesaamise kohaks endale sobivaim Omniva pakiautomaat. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Nii lihtne ongi. Omniva pakiautomaadid asuvad hoonetest väljas – nii saad pakile järele minna olenemata kellaajast ja kuupäevast. 

Lähima pakiautomaadi saad Photopointi veebipoes valida ostukorvis, tarneviisi juures olevast nimekirjast. Omniva kõikide pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST pakiautomaati

Ehk on Sinule sobivaimas kohas hoopis SmartPOST pakiautomaat? Kui nii, siis vali Photopointi veebipoes ostukorvis tarneviisiks see sobivaim. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Kiire ja lihtne.

Kõikide SmartPOST pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

DPD pakiautomaati

Vaata kindlasti üle ka DPD pakiautomaatide asukohad. Neid on tänaseks juba üle Eesti. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv DPD pakiautomaat ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMSiga kood.

DPD pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST Finland pakiautomaati

Telli kaup endale Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. SmartPOST Finland pakiautomaadid toimivad sama lihtsalt nagu Eestisisesed automaadid. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv SmartPOST Finland automaat. Kui pakk kohale jõuab, saadetakse saajale SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk.

SmartPOST Finland automaatide asukohti saad vaadata siit.

Matkahuolto väljastuspunkti Soomes

Telli kaup Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv Matkahuolto väljastuspunkt ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMS või e-mail teavitusega. Mine kohale, näita isikut tõendavat dokumenti ja võta pakk.

Matkahuolto teeninduspunkte saad vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on hetkel otsas. Lisainfot saadavuse ja ettetellimise kohta saad küsida, võttes meiega ühendust siin.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge