DJI Mavic 3 Pro ilma juhtpuldita

Põhiinfo

  • Täielikult stabiliseeritud Hasselblad kolmikkaamera
  • 20-megapiksline 4/3" CMOS sensor, 5.1K videosalvestus
  • 1/2" CMOS telekaamera kuni 28-kordse suumiga
  • 48-megapiksline 3-kordse suumiga 4/3" CMOS telekaamera
  • Lennuaeg kuni 43 minutit

Toode on arhiivis, kuvatakse vaid informatiivsel eesmärgil.

DJI Mavic 3 Pro ilma juhtpuldita
DJI Mavic 3 seerial on järgmise taseme jõudlus. Mavic 3 Pro kolmekordse kaameraga süsteem juhatab sisse uue kaameradroonide ajastu, sisaldades kolme erineva fookuskaugusega sensorit ja objektiive. Hasselbladi kaamera ja kahe telekaameraga varustatud Mavic 3 Pro on kolme kaameraga droon, mis avab uued pildistamisperspektiivid, võimaldades Sul veelgi enam omaks võtta loomingulist vabadust, jäädvustada põnevaid maastikke, uurida fotograafilisi lugusid ja teha filmikunsti meistriteoseid.

Kolme kaameraga lipulaev
4/3 CMOS Hasselblad kaamera, 70 mm telekaamera ja 166 mm telekaameraga Mavic 3 Pro aitab Sul luua suurepäraseid teoseid erinevates oludes.

4/3 CMOS Hasselblad kaamera
Hasselbladi kaamera pildistab 5,1K / 50 kaadrit sekundis ja 4K / 120 kaadrit sekundis, vahemikus f/2.8–f/11. 10-bitine D-Log M režiim salvestab kuni miljard värvi. Mavic 3 seerialt 4/3 CMOS Hasselblad kaamera pärinud Mavic 3 Pro on järgmine samm professionaalses loomingus. Hasselbladi kaamera toetab 12-bitiste RAW-fotode jäädvustamist, mille loomulik dünaamiline ulatus on kuni 12,8 punkti, esitades unustamatuid pildidetaile. Hasselblad Natural Color Solution (HNCS) taastab täpselt värvid, mida inimsilm tajub, saades muljetavaldavad võtted, ilma et oleks vaja keerukat järeltöötlust või keerulisi värvide eelseadistusi.
Uus 10-bitine D-Log M värvirežiim toetab kuni miljardi värvi salvestamist. Isegi suure kontrastsusega stsenaariumide korral, nagu päikesetõusud ja -loojangud, pakub see loomulikke värvide gradatsioone koos õrnade detailidega, et saada täielikku visuaalset kogemust. Lisaks vähendab D-Log M režiim värvide sorteerimise raskust, võimaldades Sul täielikult nautida tõhusat järeltöötlust ilma pildi kvaliteeti või selgust kaotamata.

70 mm keskmine telekaamera, dünaamiline kadreerimine
Keskmine telekaamera sobib erinevatele teemadele ja stseenidele. See tihendab teravussügavust ja fookust, et tõsta objekt esile ja luua tugev visuaalne raskuskese, andes kaamera liikumisele ainulaadse ruumitunde. Keskendu lihtsalt inspiratsioonile ja lase Mavic 3 Pro-l Sinu silme ees valguse ja varju kontsert esitada.

166 mm telekaamera, mine koos suumiga
Täiustatud telekaameral on suurem eraldusvõime ja laiem f/3.4 ava. See toetab 4K / 60 kaadrit sekundis video salvestamist 7x optilise suumi ja 12-megapiksliste fotodega. Hübriidsuum ulatub kuni 28-kordseks! Suumige sisse ja sukelduge rikkalikesse pildidetailidesse.

4K/60 kaadrit sekundis, telefoto loovus valla lastud
Lähedal lennates pole vaja riskida. Saad vaevata jälgida loomi eemalt neid segamata või luurata lumiseid mägesid ja hooneid turvaliselt, jäädvustades kvaliteetseid õhuvideoid tõhusalt ja rahulikult.

Pikendatud lennuaeg
Mavic 3 Pro pakub kuni 43 minutit lennuaega, andes Sulle rohkem enesekindlust kaugemale lendamiseks ja vähem aega aku seisundi pärast muretsemisele. Tee kõik sammud, alates lennumarsruudi kavandamisest kuni võttekompositsioonini, ühe lennu jooksul.

Lipulaev videoedastus
DJI O3+ edastuskaugus on kuni 15 km ja signaalid on stabiilsed, pakkudes ühtsemat kaameravaadet. See suudab edastada 1080p / 60 kaadrit sekundis HD-reaalajas videot, mis muudab Mavic 3 Pro Sinu juhtimisele paremini reageerivaks ja annab Sinule monitoril elavama videovoo.

Automaatne lennukogemus
Teekonnapunkti lend – Mavic 3 Pro planeerib automaatselt lennumarsruudi kasutaja eelseadistatud teekonnapunktide põhjal ja suudab marsruute täpselt korrata.

Autopiloot
Saada Mavic 3 Pro lendama mis tahes suunas ilma pidevalt juhtnuppe vajutamata. See muudab pikamaalendu vaevatuks ja aitab vähendada värinat käsitsi juhtimise ajal, et kaamera liikumine oleks sujuvam.

Täiustatud RTH
Lõpeta lend alati kõrgel noodil funktsiooniga Advanced Return to Home (RTH). See automaatse tagasipöördumise funktsioon võimaldab Mavic 3 Pro-l automaatselt määrata ohutu ja tõhusa lennumarsruudi tagasi kodupunkti. Kombineerides Advanced RTH ja traditsioonilise RTH eeliseid, suudab Mavic 3 Pro hõlpsasti mööda minna takistustest RTH teekonnal.

Intelligentne looming, lõpmatu inspiratsioon - FocusTrack
Hasselbladi kaamera ja Mavic 3 Pro 70 mm keskmine telekaamera toetavad FocusTracki, mis sisaldab ActiveTrack 5.0, Spotlight ja Point of Interest funktsioone, võimaldades stabiilseid jälgimisvõtteid mitmes suunas.

MasterShots
  • Puuduta funktsiooni MasterShots lubamiseks ja Mavic 3 Pro pildistab, redigeerib, lisab heliribasid ja loob seejärel automaatselt filmimaterjale.
QuickShots
  • QuickShots võimaldab Mavic 3 Pro-l teha erinevaid kaameraliigutusi, nagu Dronie, Rocket, Circle ja Helix.
Panoraam
  • Mavic 3 Pro suudab otse teha 100 MP kadudeta panoraamfoto, et jäädvustada hingematvalt maastikku.
Kiire kiiredastus
  • Edasta fotod ja videod kiiresti oma nutitelefoni ilma kaugjuhtimispulti ühendamata.

LightCut
Ühenda Mavic 3 Pro juhtmevabalt oma telefoni rakendusega LightCut, et vaadata klippide kiireid eelvaateid ja tehisintellektil põhinevat ühe puudutusega redigeerimist ilma kaadrit alla laadimata, säästes sellega telefoni salvestusruumi. Proovi spetsiaalselt MasterShotsi jaoks loodud malle ja loo hõlpsalt hämmastavaid õhuvideoid, mis avaldavad muljet ja aukartust.

Omnisuunaline takistuste tuvastamine ja APAS 5.0
Mavic 3 Pro tagab, et lendad ohutult ja südamerahuga. Kaheksa lainurknägemisandurit töötavad sujuvalt koos suure jõudlusega nägemisarvutusmootoriga, et tajuda täpselt igas suunas takistusi ja planeerida nende vältimiseks ohutu lennumarsruut.

Põnev, kaasahaarav lend
Koge kaasahaaravat FPV-d, kui kasutad drooni koos DJI RC Motion 2-ga prillidega (müügile eraldi). Naudi ehtsaid värve ja täpseid detaile, mis muudavad lendamise kütkestavaks.

Seda toodet on mainitud järgmistes Photopointi ajaveebi postitustes:

Lennumasin

Lennumasina mudel
DJI Mavic 3 Pro
Kaal (koos akuga, g)
958
Maksimaalne tõusukiirus
8 m/s
Maksimaalne langemiskiirus
6 m/s
Maksimaalne liikumiskiirus
21 km/h
Maksimaalne lennukõrgus
6000 m (merepinnast)
Maksimaalne soovituslik tuulekiirus
12 m/s
Maksimaalne lennuaeg
43 minutit

Gimbal

Stabilisaator
3-teljeline
Kontrollitav tööulatus
Kalle: -90° – 35°
Pööre: -5° – 5°
Mehhaaniline tööulatus
Kalle: -140° – 50°
Roll: -50° – 50°
Pööre: -23° – 23°

Kaamera

Sensori tüüp
3 × CMOS
Sensori mõõt
4/3"
1/1,3"
1/2''
Efektiivseid megapiksleid
20
48
12
Foto failitüüp
JPEG
DNG
Video salvestusvorming
MP4
MOV
Andmetihedus
200 Mbps
Video lahutusvõime
5.1K: 5120×2700@24/25/30/48/50fps
4K: 3840×2160@24/25/30/48/50/60/120*fps
FHD: 1920×1080@24/25/30/48/50/60/120*/200*fps
Vaatenurk
84°
35°
15°
Säriajad
8-1/8000 s
2-1/8000 s
2-1/8000 s
Salvestusmeedium
Mälukaart
8 GB sisemälu
Mälukaardi tüüp
Integreeritud sisemälu
microSDXC

Laadija

Laadija mudel
DJI 65W Portable Charger
Väljundvõimsus
65 W

Standardaku

Aku nimi
DJI Mavic 3 Intelligent Flight Battery
Mahutavus
5000 mAh
Aku tüüp
LiPo 4S
Mahutavus (Wh)
77 Wh
Väljundpinge
15,4 V
Kaal
335,5 g
Töötemperatuur
5 – 40 °C

Üldine

Komplekti sisu
DJI Mavic 3 Pro
DJI Mavic 3 Intelligent Flight Battery
3 × propellerite paari (kokku 6)
DJI 65 W kaasaskantav laadija
USB-C kaabel
DJI Mavic 3 Pro hoiustamise kate
Värvus
Hall

Rakendus / eelvaade

Nutiseadme rakendus
DJI O3+
Sobivad operatsioonisüsteemid
Android
Apple iOS

Toote koodid

EAN
6941565957085
190021082328
Tootja kood
CP.MA.00000651.01

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Omniva pakiautomaati

Vali kättesaamise kohaks endale sobivaim Omniva pakiautomaat. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Nii lihtne ongi. Omniva pakiautomaadid asuvad hoonetest väljas – nii saad pakile järele minna olenemata kellaajast ja kuupäevast. 

Lähima pakiautomaadi saad Photopointi veebipoes valida ostukorvis, tarneviisi juures olevast nimekirjast. Omniva kõikide pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST pakiautomaati

Ehk on Sinule sobivaimas kohas hoopis SmartPOST pakiautomaat? Kui nii, siis vali Photopointi veebipoes ostukorvis tarneviisiks see sobivaim. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Kiire ja lihtne.

Kõikide SmartPOST pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

DPD pakiautomaati

Vaata kindlasti üle ka DPD pakiautomaatide asukohad. Neid on tänaseks juba üle Eesti. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv DPD pakiautomaat ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMSiga kood.

DPD pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST Finland pakiautomaati

Telli kaup endale Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. SmartPOST Finland pakiautomaadid toimivad sama lihtsalt nagu Eestisisesed automaadid. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv SmartPOST Finland automaat. Kui pakk kohale jõuab, saadetakse saajale SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk.

SmartPOST Finland automaatide asukohti saad vaadata siit.

Matkahuolto väljastuspunkti Soomes

Telli kaup Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv Matkahuolto väljastuspunkt ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMS või e-mail teavitusega. Mine kohale, näita isikut tõendavat dokumenti ja võta pakk.

Matkahuolto teeninduspunkte saad vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on hetkel otsas. Lisainfot saadavuse ja ettetellimise kohta saad küsida, võttes meiega ühendust siin.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge