DJI Inspire 1 RAW

Põhiinfo

  • Tugev süsinikfiibrist konstruktsioon 
  • 3-suunaline 360° pööratav kaamera kinnitus
  • 16 megapiksline MFT sensoriga kaamera
  • 4K CinemaDNG RAW videosalvestus
  • Komplektis valgusjõuline 15 mm f/1.7 objektiiv

Toode on arhiivis, kuvatakse vaid informatiivsel eesmärgil.

  • Uued propellerid tagavad sujuvama, veel kindlama lukustuse ning vähendavad süsteemi kulumist
  • Parendatud mootorite jõudlus tagab parema kontrolli
  • Valmis-lendama süsteem
  • Komplektis 3-teljelise stabilizaatoriga 4K videokaamera (Zenmuse X5R) ning DJI MFT 15mm f/1.7 ASPH objektiiv
  • Reaalajas kuvatav video eelvaade tänu DJI Lightbridge tehnoloogiale
  • Puldil eraldi nupud kaamera ja drooni juhtimiseks
  • Vision positsioneerimine tagab täpse lennu ka siseruumides
  • Suurepärane ka professionaalses kasutuses

DJI Inspire 1 RAW om maailma väiksem profikasutuseks mõeldud aerovideote platvorm. See kombineerib DJI suurepärase lennuplatvormi ning kaamera võimeka Micro Four Thirds kaameraga. Tulemuseks on esmaklassilised aerofotod ning aerovideod.

DJI Inspire 1 droon


Loodud lendama
Spetsiaalselt Inspire 1 Pro ning Inspire 1 RAW jaoks välja töödatud mootorid tagavad täpse, paindliku kontrolli drooni üle. Lisaks saab ühe laadimisega 15-18 minutit lennuaega.

Kahe puldi võimalus
Äärmiselt keeruline on lennata drooniga kitsastes oludes ning samal ajal sättida ka kaamerat õige nurga alla. Seetõttu saab DJI Inspire 1 Pro drooniga kasutada paralleelselt kahte pulti. Sellist lahendust kasutades saab üks olla piloodi rollis ning juhtida drooni lendu, samal ajal teine operaator juhtida kaamerat õigesse suunda ning keskenduda filmimisele või pildistamisele.
Iga kasutaja saab kasutada enda ekraani/nutiseadet ning näha reaalajas täpselt, mida filmitakse või pildistatakse. Koostööd tehes saab luua veel kvaliteetsemaid ning keerulisemaid võtteid.

Lenda ka siseruumides, kasutades visuaalset positsioneerimist
Siseruumides lendamine on alati olnud keeruline, ka kogenud droonipilootidele. DJI uus Vision Positioning tehnoloogia kasutab spetsiaalset kaamerat ning ultrahelilaineid, et tuua ka GPS ühenduseta siseruumis lendamisse lihtsust ja kergust. See tehnoloogia võimaldab Inspire 1 Pro kaameral hoida oma asukohta, peatuda kui puldist lahti lastakse ning reageerida igale käsklusele täpselt.

Intelligentne toitesüsteem
Täielikult integreeritud intelligentne aku, mis toidab Inspire 1 Pro kaamerat, haldab ennast pea täielikult iseseisvalt. Lennates annab kasutajale reaalajas teada täpselt, kui palju on akul veel mahutavust ning uuendatud algoritmid arvutavad välja täpse lennuaja ning kauguse. Vajadusel ütleb ka, et millal on aeg tagasi lennata, et saaks turvaliselt maandutud.
Aku jagab täpset infot iga elemendi mahutavuse kohta, teostatud laadimistsüklite arvu ning üleüldist aku vastupidavust. See omakorda hoiab aku töökorras ning Inspire 1 Pro drooni taevalaotusel lendamas aastaid.

Täisfunktsionaalne rakendus
Kasuta spetisaalset rakendust oma nutiseadmes ning näe seda, mida drooni kaamera näeb, ka lennu ajal. Lisaks võimaldab see muuta mitmeid seadeid.
  • Manuaalne režiim: muuda kõiki kaamera seadeid, kaasa arvatud ISO tundlikkus, valgetasakaal, säritus ning muud, kasvõi lennu ajal.
  • Kaart ning radar: näe täpselt, kus sinu Inspire 1 Pro asub kaardil ning suhtes endaga. Lisaks saab kaarti suurendada ning vaadata ka hiljutist lennutrajektoori.
  • Dünaamiline kodupunkt: GPS signaali olemas olu korral salvestatakse kodupunktiks see koht, kus operaator asub. Mitmed erinevad seadistused on dünaamilise kodupunkti funktsiooni all, et tagada drooni turvaline naasmine ja maandumine.
  • Automaatne õhkutõus ning maandumine: õhku tõusmine ja maandumine on lihtsam, kui eales varem, ainult ühe sõrmeliigutuse kaugusel. Vajuta korra, tõuseb Inspire 1 õhku, liigutab maandumisjalad kaamera eest ning on valmis filmima. Vajuta veel korra ning Inspire 1 Pro maandub turvaliselt. Nii lihtne see ongi.
  • Telemeetria: jälgi oma Inspire 1 telemeetriat (lennukõrgus, kaugus, kiirus ja palju muud) reaalajas nutitelefoni ekraanilt.

Võimekas juhtpult
Inspire 1 Pro juhtpuldi disainimisel arvestati just foto- ning videograafide vajadustega. Kaamera juhtimine - suund ning kalle on eraldi juhtrataste all. Lisaks on sel puldil ka eraldi nupud videosalvestuse ning foto jaoks, et ei peaks kätt puldilt ära võtma.
Puldil on ka miniHDMI ning USB liides, mis võimaldavad välise ekraani või nutiseadme ühendada otse puldiga.

Turvaline ning lihtne lendamine
Isegi siis, kui sa ei ole varem drooniga lennanud, on Inspire 1 kasutamine imelihtne. Vajuta korra nutitelefoni ekraanile ning Inspire 1 Pro tõuseb õhku, liigutab maandumisjalad kaamera eest ning on valmis filmima. Vajuta veel korra ning Inspire 1 maandub turvaliselt. Nii lihtne see ongi.
GPS signaali olemas olu korral salvestatakse kodupunkt automaatselt ning uuendatakse vastavalt sinu asukohale, mistõttu Inspire 1 teab igal ajahetkel täpselt, kus sa asud. Isegi siis, kui sa peaks ise ringi jooksma lendamise ajal. Niimoodi oskab Inspire 1 turvaliselt naasta sinu juurde - ohu korral või siis, kui aku tühjaks hakkab saama.

DJI GO rakendus
Lendamise ajal kuvatakse ühendatud nutiseadmesse 720p HD video reaalajas. Niimoodi tekib lausa tunne, et lendaks ise taeva all. Kõrge lahutusvõime lihtsustab omakorda kadreerimist ning videosalvestust.
See kõik on võimalik tänu parendatud DJI Lightbridge tehnoloogiale, mis võimaldab eelvaadet kuvada kuni 2 kilomeetri kauguselt.

DJI Zenmuse X5R kaamera & gimbal


Järgmine samm droonikaamerate evolutsioon
Zenmuse X5R on maailma esimene vahetatavate objektiividega Micro Four Thirds bajonetiga hübriidkaamera, mis on disainitud kohe esimesest sammust peale drooniga kasutamiseks. Zenmuse X5R on loodud DJI Inspire 1 platvormi jaoks ning pakub lisaks 4K & FullHD videotele ka 16 megapiksliseid fotosid, suurepärast kontrolli ning kaugjuhtimise funktsiooni Inspire 1 lennu ajal. Mis veel - Zenmuse kaameratele omaselt on sel kaamerasüsteemil ka esmaklassiline stabilisaator sujuvate videote talletamiseks.

Salvesta RAW formaadis
Avasta uus maailm tänu RAW formaadis videole. Zenmuse X5R kaamera võimaldab salvestada 4K videot kadudeta, pakkimata kujul  1,7 Gbps andmetihedusega (24 – 30 kaadrit/sek) (maksimaalne andmetihedus kuni 2,4 Gbps). X5R on lisaks suurepärasele videosalvestusele ka väga hea liikuvuse ning tipptasemel stabilisaatoriga, hoides kaadri alati sujuva.

Suur sisemälu
RAW formaadis videosalvestus tähendab ka suuri nõudmisi andmekandjale. Just seetõttu kasutab Zenmuse X5R mahukat 512 GB SSD sisemälu – et võtta vastu suurt andmemahtu piisavalt kiiresti ning mahutada kogu vajalik info.

Suurendatud dünaamiline ulatus

Zenmuse X5R sensor on lausa 12,8 stopise dünaamilise ulatusega. Tänu sellele talletatakse nii varjud, heledad alad ning kõik nende vahel sedasi, et detailid ning info ei lähe kaotsi.

Värvide gradatsioon
Tänu 4K kadudeta pakkimata videole ning selgetele 16-megapikslistele fotodele ei lähe miski kaotsi. Videote gradatsioon järeltöötluses, dünaamilise ulatuse lisamine ning palju muud – see on unikaalne just Inspire 1 RAW droonile.

Detailsem pilt
DJI Zenmuse X5R kaameraga pildistades ning filmides saavutatakse veel suurem detailsus ning selgus kaadrites. See on võimalik tänu sellele, et X5R kasutab suuremat Micro Four Thirds formaadis sensorit.

Uuenduslik sensor
Kaamera südameks on uus, võimekas Micro Four Thirds sensor - täiesti revolutsiooniline droonikaamerate kontekstis. See on kaheksa korda suurem võrreldes eelmise Inspire 1 kaamera - X3 sees kasutuses olnud sensorist. Suurem sensor võimaldab paremat pildi selgust, kõgemat tundlikkust kuni ISO 25600, madalamat müra, paremaid gradatsioone.

Võta kontroll
Zenmuse X5R pakub suurepärast kontrolli kaamera üle - intuitiivne autofookuse režiim, teravustamispunkti või ala valik. Kasutaja saab ise muuta erinevaid kaamera seadeid - teravustamist, säri, ava, tundlikkust ning palju muud - seda kõike otse DJI GO rakendusest.

Professionaalsed aerovideod
Kompaktsus ei määra kvaliteeti ning Zenmuse X5R on suurepäraseks näidiseks. Kaamera salvestab 4K (3840×2160 30p), 2,7K (2704×1520 30p) ning FullHD (1920×1080 60p) videoid MP4/MOV formaadis. Loomulikult on videod suure detailsuse ning eeskujulike värvidega.
Tänu kiiremale signaali lugemisele on nn rolling shutter efekt pea olematu, mistõttu videod on veel ilusamad ning loomulikumad. Lisaks on kasutajal saadaval ka Focus Peaking ning Zebra markeerimise võimalus eelvaatel, et täpselt kaadreid teravustada.

Talleta mälestused fotodena
Tänu suurele 16 megapikslisele Micro Four Thirds sensorile saab kasutaja luua suuremaid ning selgemaid fotosid. Võrreldes X3 kaameraga on pikslite hulk kasvanud 25%. X5R võimaldab kasutada ka lühemaid säriaegu - 1/8000 sek. Uus pildiprotsessor teeb võimalikuks ka kuni 7 kaadrit/sek sarivõtte täismõõdus faile salvestades.

Vaieldamatult parim stabilisaator
DJI droonide üheks väga oluliseks osaks ongi just kaamera stabilisaator - vahet pole mis ilmaga, kiirusega või marsruudiga sa ka ei lenda, kaamera on ikka stabiilne ning õiges suunas. Zenmuse X5 ei ole selles osas grammigi halvem - selle 3-teljeline stabilisaator suhtleb pidevalt drooniga ning tulemuseks on 0,02° täpsusega kaamera asendi juhtimine. Kasutaja jaoks tähendab see omakorda ülisujuvaid videoid.

Vahetatavad objektiivid
Maa peal töötavatel foto- ja videograafidel on mugavus vahetada objektiive vastavalt vajadusele. Nüüd on see mugavus ka aerofotograafias. Tänu MFT bajonetile saab X5R kaamera objektiive vastavalt vajadusele vahetada.
Hetkel toetab Zenmuse X5R ainult kolme objektiivi (M.Zuiko Digital ED 12mm f/2.0, Panasonic Leica DG Summilux 15mm f/1.7 ASPH & DJI MFT 15mm f/1.7 ASPH ), kattes ära enamus kasutajate vajadused.

Seda toodet on mainitud järgmistes Photopointi ajaveebi postitustes:

Lennumasin

Lennumasina mudel
T600
Kaal (koos akuga, g)
3400
Hõljumisrežiimi täpsus (GPS režiimis)
Horisontaalne: ±250 cm
Vertikaalne: ±50 cm
Maksimaalne lengerduskiirus
Kalle: 300°/s
Pööre: 150°/s
Maksimaalne kaldenurk
35°
Maksimaalne tõusukiirus
5 m/s
Maksimaalne langemiskiirus
4 m/s
Maksimaalne liikumiskiirus
18 m/s
Maksimaalne lennukõrgus
4500 m (merepinnast)
Maksimaalne soovituslik tuulekiirus
10 m/s
Maksimaalne lennuaeg
15 minutit
Mootori mudel
DJI 3510H
Propelleri mudel
DJI 1345T
Siseruumis hõljumine
Vision positsioneerimisega
Töötemperatuur
-10 – 40 °C
Diagonaal
559 mm

Gimbal

Gimbali mudel
Zenmuse X5R
Juhtimise täpsus
±0,02°
Kinnitus
Teisaldatav
Kontrollitav tööulatus
Kalle: -90° – 30°
Pööre: ±320°
Maksimaalne kontrollkiirus
Kalle: 120°/s
Pööre: 180°/s

Kaamera

Sensori tüüp
Live MOS
Sensori mõõt
Four Thirds
17,3 × 13,0 mm
Efektiivseid megapiksleid
16
Suurim pildimõõt pikslites
4608 × 3456
ISO tundlikkuse ulatus
100 – 25 600
Foto failitüüp
JPEG
DNG
Video salvestusvorming
MOV (Video: H.264F/MPEG-4 AVC)
MP4 (Video: H.264F/MPEG-4 AVC)
CinemaDNG RAW
Andmetihedus
[4K UHD 30p] 1700 Mbps (VBR)
[4K UHD] 60 Mbps (CBR)
Video lahutusvõime
[4K cin] 4096 × 2160 25p
[4K UHD] 3840 × 2160 30p/25p
Muud mõõdud
[4K cin] 4096 × 2160 24p
[4K UHD] 3840 × 2160 24p
[2.7K] 2704 × 1520 30p/25p
[2.7K] 2704 × 1520 24p
[FullHD] 1920 × 1080 60p/50p
[FullHD] 1920 × 1080 48p
[FullHD] 1920 × 1080 30p/25p
[FullHD] 1920 × 1080 24p
Võtterežiimid
Üks kaader
Sarivõte
Kahveldus
Intervallvõte
Objektiivi tüüp
DJI MFT 15mm f/1.7 ASPH
Fookuskaugus 35 mm ekvivalendina
30 mm
Vaatenurk
72°
Katik
Elektrooniline katik
Säriajad
1/8000 – 8 sek
Salvestusmeedium
Mälukaart
512 GB SSD seade
Mälukaardi tüüp
microSD
microSDHC
microSDXC
microSDXC (UHS-I)
Toetatud failsüsteemid
FAT32
exFAT

Juhtpult

Puldi nimi
C1
Töösagedus
2,400 – 2,483 GHz
5,725 – 5,825 GHz
Saatja tööraadius (välitingimustes)
3500 m
EIRP
10 dBm (900m MHz)
13 dBm (5,8 GHz)
20 dBm (2,4 GHz)
Video väljund
USB
miniHDMI
Toiteallikas
Liitiumaku
Laadimine
Seinalaadija
Kahe kasutaja võimalus
Jah
Nutiseadme hoidja
Tahvelarvutile või nutitelefonile
Maksimaalne nutiseadme laius
170 mm
Väljundvõimsus
9 W
Töötemperatuur
-10 – 40 °C
Säilitustemperatuur
-20 – 45 °C
Laadimistemperatuur
0°C – 40 °C
Aku
6000 mAh LiPo 2S

Laadija

Laadija mudel
A14-100P1A
Väljundpinge
26,3 V
Väljundvõimsus
100 W

Standardaku

Aku nimi
Intelligent Flight Battery
Aku mudel
TB47
Mahutavus
4500 mAh
Aku tüüp
Liitium-polümeer
Mahutavus (Wh)
99,9
Väljundpinge
22,2 V
Kaal
570 g
Töötemperatuur
-10 – 40 °C
Säilitustemperatuur
-20 – 45 °C
Laadimistemperatuur
0°C – 40 °C
Maksimaalne laadimisvõimsus
180 W

Lisaaku

Aku nimi
Intelligent Flight Battery
Aku mudel
TB48
Mahutavus
5700 mAh
Väljundpinge
22,2 V
Aku tüüp
Liitium-polümeer
Mahutavus (Wh)
129,96
Kaal
670 g
Töötemperatuur
-10 – 40 °C
Säilitustemperatuur
-20 – 45 °C
Laadimistemperatuur
0°C – 40 °C
Maksimaalne laadimisvõimsus
180 W

Vision positsioneerimine

Kiiruse ulatus
Alla 8 m/s (2 m kõrgusel maapinnast)
Kõrguse ulatus
5 - 500 cm
Töökeskkond
Ereda valgustusega (lux > 15) mustrilised pinnad
Töökaugus
30 - 300 cm

Üldine

Komplekti sisu
Droon
Kaugjuhtimispult
Gimbal koos kaameraga
Gimbali fikseerimisklamber
4× propellerite paari (kokku 8)
Aku
Akulaadija
Toitekaabel
microUSB kaabel
Laadimiskaabel
Kaelarihm puldile
Transpordikohver
Kaamera ja stabilisaatori karp
DJI 512GB SSD Zenmuse X5R kaamerale
SSD lugeja X5R kaamerale
Värvus
Must
Valge

Rakendus / eelvaade

Nutiseadme rakendus
DJI Go
Eelvaate kvaliteet
1280 × 720 30p
Sobivad operatsioonisüsteemid
Android 4.1.2 või uuem
iOS 8.0 või uuem

Toote koodid

EAN
6958265121395

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Omniva pakiautomaati

Vali kättesaamise kohaks endale sobivaim Omniva pakiautomaat. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Nii lihtne ongi. Omniva pakiautomaadid asuvad hoonetest väljas – nii saad pakile järele minna olenemata kellaajast ja kuupäevast. 

Lähima pakiautomaadi saad Photopointi veebipoes valida ostukorvis, tarneviisi juures olevast nimekirjast. Omniva kõikide pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST pakiautomaati

Ehk on Sinule sobivaimas kohas hoopis SmartPOST pakiautomaat? Kui nii, siis vali Photopointi veebipoes ostukorvis tarneviisiks see sobivaim. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Kiire ja lihtne.

Kõikide SmartPOST pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

DPD pakiautomaati

Vaata kindlasti üle ka DPD pakiautomaatide asukohad. Neid on tänaseks juba üle Eesti. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv DPD pakiautomaat ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMSiga kood.

DPD pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST Finland pakiautomaati

Telli kaup endale Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. SmartPOST Finland pakiautomaadid toimivad sama lihtsalt nagu Eestisisesed automaadid. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv SmartPOST Finland automaat. Kui pakk kohale jõuab, saadetakse saajale SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk.

SmartPOST Finland automaatide asukohti saad vaadata siit.

Matkahuolto väljastuspunkti Soomes

Telli kaup Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv Matkahuolto väljastuspunkt ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMS või e-mail teavitusega. Mine kohale, näita isikut tõendavat dokumenti ja võta pakk.

Matkahuolto teeninduspunkte saad vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on hetkel otsas. Lisainfot saadavuse ja ettetellimise kohta saad küsida, võttes meiega ühendust siin.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge