PocketBook e-luger InkPad 3 7,8" 8GB, must

Põhiinfo

  • 7,8" E Ink Carta 1404 × 1872 puutetundlik ekraan
  • SMARTlight valgustus ei väsita silmi
  • 8 GB sisemälu, microSD mälukaardi pesa
  • WiFi ühenduvus mugavaks andmeedastuseks
  • Vastupidav aku kestab kuni ühe kuu

Toode on arhiivis, kuvatakse vaid informatiivsel eesmärgil.

Suurepärased eelised
Uue e-lugeri loomise ajendiks oli soov pakkuda raamatusõpradele ülimat mugavust ja kasutajasõbralikkust. 7,8-tollise ja 300 DPI E Ink Carta™ ekraan loob realistliku paberraamatu lugemise mulje, kuid pakub piiride nihutamiseks veel hulka e-lugeri tippfunktsioone. Ekraani tänapäevased omadused tagavad selge kirja ja silmadele tõelise naudingu, sest need ei väsi ka pärast tunde kestnud lugemist.

Saad rohkem, kui ootasid
SMARTlight-tehnoloogia abil saab seadistada nii heledust kui ka esitule värvustemperatuuri. Automaatrežiimis pakub SMARTlight päevaajale ja inimese biorütmidele vastavat optimaalset valguse intensiivsust ja temperatuuri.

PocketBook InkPad 3 on uus võimalus luua päevaseks kasutuseks esitulemalle, määrates sätted päevaaja ja -kava ning isiklike eelistuste alusel. Mugav seadistusskaala katab 24 tundi päevas ja laseb seadistada liikumise ja valguse värvustemperatuuri mis tahes päeva osa jaoks. Esitulemalle võib luua lõputult ja anda igaühele eraldi nime. Nii saab kasutaja päevakavast olenevalt kergesti malle vahetada.

Ühes tootes nüüd veel enam võimalusi
Võimas Dual Core (2×1 GHz) protsessor ja 1 GB RAM-i garanteerivad ülisujuva lehevahetuse, kiire käsklustele reageerimise ja kõigi rakenduste tõrgeteta töö. 8 GB sisemälu ja microSD-kaardipesaga (kuni 32 GB) e-luger mahutab kuni 2000 raamatust koosneva digitaalteegi. Raamatuid saab teisendamata lugeda 17 enamlevinud vormingus ning failide vaatamiseks on saadaval JPEG-, BMP-, PNG- ja TIFF-vorming.

Tänu sisseehitatud Wi-Fi-le ja mugavatele teenustele, nagu Dropbox, Send-to-PocketBook, PocketBook Sync ja PocketBook Cloud, saab kasutaja seadmesse kiiresti ja lauaarvutit kasutamata alla laadida mis tahes sisu. PocketBook InkPad 3 sisaldab esialgu 97 eelinstallitud tasuta e-raamatut 14 keeles, sh 7 saksa ja 8 inglise keeles. Eelinstallitud Abbyy Lingvo® sõnastikud võimaldavad lugemist ja tõlkimist 24 keelekombinatsiooni vahel. Kui sa e-lugeri kaane sulged, lülitab sisseehitatud katteandur seadme puhkerežiimi, aidates nii akut tõhusamalt kasutada.

Naudi lugemist, jätka kuulamist
Uus e-luger toetab mikro-USB-adapteri kaudu MP3-vormingut. See tähendab, et kasutaja saab lugemise ajal mugavalt muusikat kuulata või audioraamatuid nautida. Pocketbook InkPad 3 toetab veel Text-to-Speech-funktsiooni, mis teisendab teksti kõneks. Lihtsalt vali raamat, lülita Text-to-Speech sisse ja e-luger loeb ette mis tahes toetatud vormingus tekstifaili.
*Text-to-Speech ei toeta hetkel eesti keelt.

Stiilne disain, täielik kasutusmugavus
PocketBook InkPad 3 on esimene seade, mis järgib uut PocketBooki disainipõhimõtet. Stiilses disainis saavad kokku vastandid – ümardatud nurgad ja teravad jooned, korpuse pehmed osad ja läikivad nupud. Kõik e-lugeri osad toovad esile üksteise elegantsi ja sulanduvad sujuvalt üheks tervikuks.

PocketBook InkPad 3 suured mõõtmed, kuid väike kaal (kõigest 210 g) teevad sellest ideaalse kaaslase ja pakuvad mõnusat lugemiselamust, kus iganes viibid – toas või õues, tööl või reisil. Seadme mõõtmed on 195 x 136,5 mm ja paksus vaid 8 mm. Esiküljel asuvad ergonoomilised otsingunupud, mida on kõige mugavam kasutada koos seadme puuteekraaniga. Sisseehitatud g-anduri abil saab lugeja valida endale sobivama, vertikaalse või horisontaalse e-lugeri asendi.

Elastic e-lugerid

Ühendused
WiFi
microUSB

Ekraan

Ekraani diagonaal
7,8"
Ekraani tüüp
Carta E Ink
Ekraani lahutusvõime
1872 × 1404
Halltoonid
16
Ekraani valgustus
Eestvalgustus
Puutetundlik
Mahutundlik puuteekraan

Protsessor

Taktsagedus
1000 MHz

Mälu

Operatiivmälu maht
1 GB
Sisemälu
8 GB
Mälukaardipesa
microSDHC (kuni 32 GB)

Ühendused

Ühendused
WiFi
Juhtmevaba võrk
WiFi IEEE 802.11 b/g/n
Mobiilne internet
Ei
Bluetooth
Ei
USB
microUSB

Failivormingud

Tekst
PDF
PDF DRM
EPUB
EPUB DRM
DJVU
FB2
FB2.ZIP
DOC
DOCX
RTF
PRC (MOBI)
TXT
CHM
HTML
ACSM
Fotod
JPEG
BMP
PNG
TIFF

Aku

Aku tüüp
Liitium-polümeer
Aku mahutavus
1900 mAh
Aku vastupidavus
Kuni 1 kuu

Muu

Värvus
Must
Korpuse materjal
Plastik
Ilmastikukindlus
Puudub
Laius (mm)
136,5
Kõrgus (mm)
195
Sügavus (mm)
8
Kaal (g)
210
Komplekti sisu
E-luger
Laadimiskaabel

Toote koodid

EAN
7640152095146
Tootja kood
PB740-E-WW

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Omniva pakiautomaati

Vali kättesaamise kohaks endale sobivaim Omniva pakiautomaat. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Nii lihtne ongi. Omniva pakiautomaadid asuvad hoonetest väljas – nii saad pakile järele minna olenemata kellaajast ja kuupäevast. 

Lähima pakiautomaadi saad Photopointi veebipoes valida ostukorvis, tarneviisi juures olevast nimekirjast. Omniva kõikide pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST pakiautomaati

Ehk on Sinule sobivaimas kohas hoopis SmartPOST pakiautomaat? Kui nii, siis vali Photopointi veebipoes ostukorvis tarneviisiks see sobivaim. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Kiire ja lihtne.

Kõikide SmartPOST pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

DPD pakiautomaati

Vaata kindlasti üle ka DPD pakiautomaatide asukohad. Neid on tänaseks juba üle Eesti. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv DPD pakiautomaat ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMSiga kood.

DPD pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST Finland pakiautomaati

Telli kaup endale Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. SmartPOST Finland pakiautomaadid toimivad sama lihtsalt nagu Eestisisesed automaadid. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv SmartPOST Finland automaat. Kui pakk kohale jõuab, saadetakse saajale SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk.

SmartPOST Finland automaatide asukohti saad vaadata siit.

Matkahuolto väljastuspunkti Soomes

Telli kaup Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv Matkahuolto väljastuspunkt ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMS või e-mail teavitusega. Mine kohale, näita isikut tõendavat dokumenti ja võta pakk.

Matkahuolto teeninduspunkte saad vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on hetkel otsas. Lisainfot saadavuse ja ettetellimise kohta saad küsida, võttes meiega ühendust siin.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge