Tõukeratas Inokim Ox HERO

Addional discount of 2%
will be applied in shopping cart
(min. 10€ purchase)
1 599 €

Monthly payment starting from 54,50 €

Open installments calculator

Photopoint hire purchase calculator

Please add some items to your shopping cart and choose "hire purchase" for the payment type

Main info

INOKIM OX Super on ühe enam populaarsust koguvate elektriliste tõukerataste seas kui maastur, mis sobib nii linna kui ka ekstreemsematele teedele.

Äärmiselt võimekas ja mitmekülgne
INOKIM OX Super on erakordselt mitmekülgne elektriline tõukeratas, mis on disainitud nii linna- kui ka maastikusõitude jaoks. Selle dünaamiline vedrustussüsteem sobib erinevatele pinnasetingimustele, alates sujuvatest linnateedest kuni künklike maastikuradadeni. Tugeva konstruktsiooniga ja kõrgjõudlusega mootoriga, mis suudab pakkuda kiirust kuni 45 km/h (elektrooniliselt piiratud kuni 25 km/h), tagab see seade võimekad sõiduomadused. INOKIM OX Superil on ka võimas aku, mis suudab pakkuda kuni 50 km sõiduulatust ühe laadimisega, tehes sellest ideaalse valiku igapäevaseks pendeldamiseks või pikemateks seiklusteks. Esmaklassiline kvaliteet ja vastupidavus muudavad selle elektrilise tõukeratta ideaalseks kaaslaseks igat tüüpi teekondadel.

Suurepärane pidurisüsteem
Tõukeratta eesmine trummelpidur ja tagumine ketaspidur annavad kokku suurepärase pidurisüsteemi, mis tagab ohutuse ja kontrolli igas olukorras. Trummelpidurid on usaldusväärsed ja vajavad vähem hooldust, pakkudes püsivat pidurdusvõimet. Tagumine ketaspidur annab aga tõhusa ja jõulise pidurduse, eriti kiiretes või äkilistes peatumisolukordades. Selline kombinatsioon tagab tasakaalustatud pidurdamise, vähendades ülekoormuse või blokeerumise ohtu ühel rattal. See omadus aitab sõitjatel säilitada tõukeratta stabiilsust ja ohutust, olenemata teeoludest või kiirusest.

Esimesed ja tagumised LED tuled
Tõukeratta eesmised ja tagumised LED-tuled pakuvad suurepärast nähtavust nii päeval kui ka öösel. Eesmised tuled valgustavad teed, aidates sõitjal tuvastada takistusi. Tagumised tuled tagavad, et sõitja oleks teistele liiklejatele selgelt nähtav, parandades oluliselt ohutust. LED-tehnoloogia tagab pika eluea ja väga hea energiatõhususe.


Tootja Inokim
Rehvitüüp õhk
Eemaldatav aku Ei
Eesmine pidur Trummel
Tagumine pidur Ketas
Veotüüp Tagavedu
Seisujalg Jah

Extended warranties and insurance:

  • Additional warranty + insurance (2 + 1 year) - 219,99 €
  • Additional warranty (2 years) - 129,99 €
  • Insurance (1 year) - 229,99 €
  • Insurance (2 years) - 349,99 €

Choose a suitable extended warranty and insurance in checkout..


Performance

Tire type
Pneumatic tires

Power

Battery capacity
13 000 mAh
Working voltage
60 V

Other

Other extras
Kickstand

Dimensions and weights

Gross weight
32 kg

Product codes

EAN
6971476300380
Manufacturer code
4744441013453

Photopoint offers free shipping for orders over 99 € delivered to Estonia. Take a look in the tab "Delivery" for a more precise delivery estimate.

For this product you can select the desired delivery method at the shopping cart:

Photopoint store Pick-up


Place your order from Photopoint web store and pick your goods up from one of Photopoint`s brick and mortar stores. The delivery to Photopoint store is free even for orders less than 99 €. You will be noticed by e-mail when your order is ready for pick-up.

The Photopoint stores are located in Tallinn and Tartu. See the exact locations from here.

Omniva courier delivery

The courier will transport your goods from Photopoint straight to the provided address. The delivery will take place at workdays from 08:00 to 17:00. Hold your phone near you as the courier will call you prior to its arrival. Please make sure there is someone at the destination, eligible to receive the shipment. 

The product can only be ordered from our online store and it takes from 2-4 working days for delivery within Estonia.

Product comparison

Close