Byomic microscope 300-1200x & telescope 50/360

Addional discount of 14%
will be applied in shopping cart
(min. 10€ purchase)
79,99 €

Monthly payment starting from 2,39 €

Open installments calculator

Photopoint hire purchase calculator

Please add some items to your shopping cart and choose "hire purchase" for the payment type

Main info

Kõigile algajatele teadlastele on see ideaalne komplekt. Byomici algajate mikroskoobi- ja teleskoobikomplekt kohvris ei nõua valikut, millist osta! Selles mugavas kohvris saate nii päevaseks kasutamiseks mõeldud mikroskoobi kui ka pimedas kasutatava
Kõigile algajatele teadlastele on see ideaalne komplekt. Byomici algajate mikroskoobi- ja teleskoobikomplekt kohvris ei nõua valikut, millist osta! Selles mugavas kohvris saate nii päevaseks kasutamiseks mõeldud mikroskoobi kui ka pimedas kasutatava teleskoobi. Byomic 50/360 teleskoop Byomic 50/360 teleskoop on kasutusvalmis 1 minuti jooksul. Teil tuleb lihtsalt sisestada kaasasolev okulaar diagonaalsesse peeglisse. See teleskoop on ideaalne lastele. Selle teleskoobiga saavad lapsed alustada taevasse vaatlemist. Teleskoop talub lööke ja statiivil on välja pandud kõrgus 35 cm. Byomic 300x-1200x mikroskoop Byomici algajate mikroskoobi komplekt 300x-1200x võimaldab teil mänguliselt tutvust teha mikroskoopiamaailmaga. Mikroskoopiga kaasneb lausa 13 tarvikut, millega saate hõlpsalt oma proove teha. Komplektis on juba ettevalmistatud proovid, nii et saate kohe alustada.
Valgustamiseks kasutate 2 AA patareid (ei ole kaasas), mida asetate mikroskoobi jala sisse. Piisava ümbritseva valguse korral kasutate peeglit. Selle saab lihtsalt lambi keeramisega välja tuua. Byomici algajate mikroskoobi- ja teleskoobikomplekti kasutamine Byomici algajate mikroskoobi- ja teleskoobikomplekt on hea komplekt algajale vaatlejale. Komplekti abil saab proove lähemalt uurida ja avastada taevakehi. Komplekt on tugevas kohvris ja pakub kõiki vajalikke tarvikuid vaatluste tegemiseks. 1x Peegelteleskoop 50/360; Reguleeritav alumiiniumist statiiv okulaarihoidjaga; 2 okulaari: 20 ja 6 mm; 1x Nooremikroskoop 300x - 1200x; 1 x 10x okulaar; 1x Varulamp; Tarvikud: 1x skalpell, 1x pintsetid ja 1x nõel; 1x mõõteklaas 10 ml; 1x karp 7 katteklaasiga ja 5 püsiva ettevalmistusega; 1x karp 8 katteplaadiga ja 8 sildiga; Tugev kohver käepidemega

Product codes

EAN
8718127080332

Photopoint offers free shipping for orders over 99 € delivered to Estonia. Take a look in the tab "Delivery" for a more precise delivery estimate.

For this product you can select the desired delivery method at the shopping cart:

Photopoint store Pick-up


Place your order from Photopoint web store and pick your goods up from one of Photopoint`s brick and mortar stores. The delivery to Photopoint store is free even for orders less than 99 €. You will be noticed by e-mail when your order is ready for pick-up.

The Photopoint stores are located in Tallinn and Tartu. See the exact locations from here.

Omniva courier delivery

The courier will transport your goods from Photopoint straight to the provided address. The delivery will take place at workdays from 08:00 to 17:00. Hold your phone near you as the courier will call you prior to its arrival. Please make sure there is someone at the destination, eligible to receive the shipment. 

The product can only be ordered from our online store and it takes from 7-10 working days for delivery within Estonia.

Product comparison

Close