49" nõgus Super UltraWide LED-monitor Samsung

Main info

Näe rohkem, tee rohkem 49-tollisel 32 : 9 ekraanisuhtega monitoril on ekraanipinda sama palju kui kahel kõrvuti 27-tollisel monitoril – sellega on mitme projekti ja akna üheaegne kuvamine ning haldamine lihtne. Kohmakate arvutustabelitega töötamise j

Product has been archived

Näe rohkem, tee rohkem
49-tollisel 32 : 9 ekraanisuhtega monitoril on ekraanipinda sama palju kui kahel kõrvuti 27-tollisel monitoril – sellega on mitme projekti ja akna üheaegne kuvamine ning haldamine lihtne. Kohmakate arvutustabelitega töötamise juures väheneb kerimise ja suumimise vajadus, mis tähendab, et tööd saavad tehtud kiiremini ja vigu esineb vähem.

Head aega, kaksikekraan
Kuna CJ89 puhul puuduvad monitori raamist tingitud pimedad alad, on pildikvaliteet ideaalselt ühtlane ka mitme eri allika puhul ja sinu lauda risustavate juhtmete hulk väheneb märgatavalt, on see nutikas alternatiiv kahest monitorist koosnevale lahendusele.

Kahekordista oma vaadet
Picture-by-Picture-funktsioon laseb sul korraga vaadata kahe arvuti ekraanikuva, mis võimaldab ladusat koostööd kolleegide või klientidega. Teise seadme, näiteks sülearvuti ekraani koheseks kuvamiseks oma arvuti ekraanipildi kõrval tuleb seade lihtsalt monitoriga ühendada.

Sisseehitatud KVM-lüliti
Kui CJ89 külge ühendada kaks seadet, võimaldab monitori sisseehitatud KVM (klaviatuuri-video-hiire) lüliti juhtida sul mõlemat seadet ühe klaviatuuri ja hiire abil. Multitegumtöö on tõhusam ja samal ajal säästad ka lauaruumi.

Easy Setting Box
Tarkvaralahendusega Easy Setting Box käib monitori tööala mitmeks aknaks jagamine kiiresti. Üheainsa hiireklõpsuga saad oma monitori kuni kuueks aknaks jagada, et kõigist projektidest täielikku ülevaadet saada. Akende suuruse muutmise võimalus tagab sulle täpselt sobiva vaate.

Peenhäälestus. Kiire värskendussagedus 144 Hz.
Kiire 144 Hz värskendussagedus tagab laitmatult sujuva pildi ja seda on võimalik reguleerida ka 60 Hz või 120 Hz peale, et monitor töötaks just nii, nagu soovitud.

Rikkalikud ühendusvõimalused
CJ89 juurde kuulub terve hulk porte, sh ka uusim USB tüüp-C-standard, mis tähendab, et tagatud on ühilduvus peaaegu iga seadmega. Samsungi DeX-jaam laseb sul monitoriga ühendada isegi nutitelefoni, et saaksid nautida täiuslikult tõhusat tööd.

Kaks USB tüüp-C-porti
USB tüüp-C liigutab ühe juhtme kaudu nii andmeid, videot, heli kui ka toitevoolu. Kui ühendada nutitelefon, tahvel- või sülearvuti ühte monitori kahest USB tüüp-C-pordist, saad seadme pildi monitori ekraanile kuvada ja samal ajal seadme akut laadida.

Mitu sisendit
DP, HDMI, USB ja kahe USB tüüp-C-sisendiga varustatud CJ89 võib ühendada peaaegu iga olemasoleva seadmega. Sisseehitatud 7-vatised stereokõlarid kannavad hoolt selle eest, et mida sina, su kolleegid või kliendid ka lauale ei tooks, sinu monitor saab kõigega hakkama.

Tööta mugavalt
Silmade väsimist vähendavad tehnoloogia ja täisfunktsionaalne alus, mis on loodud optimaalse vaatamiskogemuse tagamiseks, muudavad CJ89-ga töötamise mugavamaks ja tulemuslikumaks.

Silmadele mugav nõgusus
Pikema aja jooksul lameekraanmonitoriga töötamise ajal teevad su silmad pidevalt väikseid fookusenihkeid, mille tagajärjeks on silmade väsimine. CJ89 nõgus ekraan võimaldab silmadel kogu ekraani ulatuses ühtemoodi fookustatud olla, seega väsivad silmad vähem ja vaatamiskogemus on silmadele mugav.

Vähem silmade väsimust
Kogu päeva vältel monitori taga töötamine mõjub silmadele väsitavalt. Samsungi silmasäästurežiim vähendab silmade väsimist põhjustava sinise valguse levimist ja sellega kaasnev Flicker Free virvendusvaba tehnoloogia laseb sul pikemalt töötada ilma silmi üleliia koormamata.


Tootja Samsung
Ekraani suurus 49"
Ekraani resolutsioon 3840x1080
Ekraani tehnoloogia LED VA
Reguleeritav kalde nurk Jah
HDMI Jah
Värv Must
VESA kinnituse suurus 100 x 100
Kõlarid Jah
3,5 mm kõrvaklappide väljund Jah
Energiaklass G
DP (Display Port) Jah
USB-C Jah
Energiamääruse number 2019/2013

Product codes

EAN
8806092002197
Manufacturer code
LC49J890DKRXEN

Photopoint offers free shipping for orders over 99 € delivered to Estonia. Take a look in the tab "Delivery" for a more precise delivery estimate.

For this product you can select the desired delivery method at the shopping cart:

Photopoint store Pick-up


Place your order from Photopoint web store and pick your goods up from one of Photopoint`s brick and mortar stores. The delivery to Photopoint store is free even for orders less than 99 €. You will be noticed by e-mail when your order is ready for pick-up.

The Photopoint stores are located in Tallinn and Tartu. See the exact locations from here.

Omniva courier delivery

The courier will transport your goods from Photopoint straight to the provided address. The delivery will take place at workdays from 08:00 to 17:00. Hold your phone near you as the courier will call you prior to its arrival. Please make sure there is someone at the destination, eligible to receive the shipment. 

The product is out of stock. For additional availability and preorder information please contact us here.

Product comparison

Close