Samsung monitor 27" FullHD LED Curved LC27F591FDUXEN

Main info

Avasta tõeliselt kaasahaarav vaatamiskogemus koos Samsungi monitoriga, mis on nõgusam kui ükski teine. Ümbritsedes Sinu nägemisala justkui iMax kinoekraan, moodustab 1800R ekraan oma 1800 mm kaareraadiusega suurema nõgususe, tagades laiema vaatevälja, parandades sügavustaju ja minimeerides perifeerseid häireid, et haarata Sind sügavamale sisusse. Seega olgu tegemist onlain-filmi, lemmiktelesaate või põneva mänguga, Samsungi nõgusam ekraan haarab Sind täielikult igasse multimeediasisusse.

Product has been archived

Sügavam ekraanikaar ja silmade säästurežiim suuremaks vaatamismugavuseks
1800R ekraani suurem nõgusus võimaldab Sinu silmadel ühtlaselt jälgida kogu pilti, säilitades püsiva vaatamiskauguse. Souli Riikliku Ülikooli haigla oftalmoloogiaosakonna kliinilistes testides tuvastati, et võrreldes lameekraaniga monitoriga vähendab see pinget kasutajate silmadele. Vähendades sinise valguse kiirgamist, mis stimuleerib võrkkesta muudest värvuste lainepikkustest rohkem, vähendab silmade säästurežiim silma väsimist ja tagab mugavama vaatamiskogemuse Samsungi värelusevaba tehnoloogia minimeerib ekraani häirivat värelemist, et võiksid töötada ja mängida kauem ning mugavamalt.

Lihtsalt hämmastav pildikvaliteet, mis äratab Sinu sisu ellu

Rikkalikumad, elavamad värvid. Samsungi Active Crystal Color tehnoloogia toetab laiemat värviskaalat kui standardsed monitorid, tagades rikkalikumad, elavamad värvid ja hämmastavalt elava pildikvaliteedi. Samsungi kõrgtasemel VA paneeli tehnoloogia ja omaklassi parim 3000:1 kontrastsussuhe tagavad sügavamad mustad ja säravad valged, mis võimaldavad Sul selgelt näha ka kõige tumedamaid ja heledamaid stseene.

Täiuslikult sujuv mängimine AMD FreeSync‘iga

Sünkroniseerides dünaamiliselt ekraani värskendussagedust kujutise kaadrisagedusega, minimeerib AMD FreeSync katkendlikkust, tagades veatult sujuva mängimise. Optimeerides koheselt ekraani värvid ja kontrasti mängimiseks, tagab mängurežiim Sulle iga mängustseeni nägemise parimal kujul. Kiire 4 m/s video reageerimisaeg esitab ka kõige kiirema liikumise ekraanil minimaalse hägususe, väreluse ja varjudega, võimaldades Sul tegevust probleemideta jälgida.

Skulptuurselt kumer esi- ja tagakülg tagavad stiilse, moodsa kujunduse

Skulptuursed esi- ja tagapaneeli kumerused moodustavad koos metalse hõbeda ja läikivvalge viimistlusega stiilse, moodsa kujunduse. Kolmest küljest piirideta ekraani disain suurendab ekraani visuaalset meeldivust ja tõmbab Sinu pilgu sügavale selle kumerusse. Lihtne ringikujuline alus seob vormi ja funktsionaalsuse, et pakkuda kindlat tuge märkamatu elegantsiga.
Unikaalselt kaasaegne kujundus kaardus korpuse ja kõrgläikeviimistlusega
Kõrgläikeviimistluse ja ekraani ümbritseva igas suunas kaardus tagaosaga korpusega unikaalne disain täiendab igat ruumi.

Samsungi kõrgtasemel VA paneel valguse minimaalseks valguslekkeks ja sügavamateks, ühtlasemateks mustadeks

Vertikaalselt joondatud vedelkristallid Samsungi VA paneelides blokeerivad tagantvalguse tõhusamalt kui IPS paneelid, kuna ekraan kaarduvus minimeerib valguse lekkimist ja loob ühtlasemad mustad servast servani.

Sisseehitatud kõlarid ja mitmed pordid meelelahutuse kõigi vajaduste jaoks.

Kaks ekraani sisse integreeritud 5 W kõlarit lasevad Sul nautida filme, mänge ja onlain-sisu ilma et peaksid oma töölauda eraldi kõlarite või kaablitega koormama. Kolmekordne ühendusliides: HDMI, DP ja D-sub pordid tagavad mitmekordse, suure tööjõudlusega ühendusliidese, mis võimaldab hõlpsalt ühendada arvuteid, mängukonsoole, lisamonitore ja teisi seadmeid.

Suurema vaatamismugavuse jaoks silmadele kergem

Vähendades sinise valguse kiirgamist, mis stimuleerib võrkkesta muudest värvuste lainepikkustest rohkem, vähendab silmade säästurežiim silma väsimist ja tagab mugavama vaatamiskogemuse. Samsungi värelusevaba tehnoloogia minimeerib ekraani häirivat värelemist, et võiksid töötada ja mängida kauem ning mugavamalt.


Tootja Samsung
Ekraani suurus 27"
Ekraani resolutsioon 1920x1080 Full HD
Ekraani tehnoloogia LED VA
Värvus hõbedane / valge
Ekraani pind Matt
Reguleeritav kõrgus Ei
Reguleeritav kalde nurk Jah
Horisontaalselt pööratav Ei
Pivot (pöörlemistelg) Ei
LAN (võrguliides, RJ45) Ei
HDMI Jah
Optiline väljund Ei
WiFi Ei
VESA kinnituse suurus 100 x 100
VGA Jah
DVI Ei
Komponent Ei
Komposiit Ei
3,5 mm heli sisend Jah
SCART Ei
Kõlarid Jah
Integreeritud mikrofon Ei
3,5 mm kõrvaklappide väljund Jah
Mini-DP (Display Port) Ei
Thunderbolt Ei
WiDi Ei
DP (Display Port) Jah
Värvigamma 81% NTSC, sRGB 119.3%, 16.7 miljonit värvi
Värelusvaba Jah

Product codes

EAN
8806088212456
Manufacturer code
LC27F591FDUXEN

Photopoint offers free shipping for orders over 99 € delivered to Estonia. Take a look in the tab "Delivery" for a more precise delivery estimate.

For this product you can select the desired delivery method at the shopping cart:

Photopoint store Pick-up


Place your order from Photopoint web store and pick your goods up from one of Photopoint`s brick and mortar stores. The delivery to Photopoint store is free even for orders less than 99 €. You will be noticed by e-mail when your order is ready for pick-up.

The Photopoint stores are located in Tallinn and Tartu. See the exact locations from here.

Omniva courier delivery

The courier will transport your goods from Photopoint straight to the provided address. The delivery will take place at workdays from 08:00 to 17:00. Hold your phone near you as the courier will call you prior to its arrival. Please make sure there is someone at the destination, eligible to receive the shipment. 

The product is out of stock. For additional availability and preorder information please contact us here.

Product comparison

Close