Miele vacuum cleaner Complete C3 Cat&Dog PowerLine

Main info

Tolmuimeja Miele Complete C3 Cat&Dog PowerLine.

Product has been archived

Juhtmekerimissüsteem Comfort vajutusfunktsiooniga
Kõigil "Miele" tolmuimejatel saab toitejuhtme mugavalt pedaali abil sisse kerida, nii et enam ei pea selleks kummardama. Tooteseeriad "Compact C2", "Complete C3" ja "Blizzard CX1" on varustatud lisaks vajutusfunktsiooniga, mis võimaldab kogu juhtme vaid ühe vajutusega sisse kerida.

Parkimissüsteem pausideks / automaatse väljalülitusega
Põrandaotsak haagitakse lihtsalt tolmuimeja tagumise otsa külge, nii et imitoru on kindlalt ja käepäraselt tööasendis. Eriti intelligentne: valitud "Complete C3" mudelitel lülitub mootor automaatselt välja ja tüütu kummardamine jääb ära.

Praktiline lukustussüsteem
Põrandaotsak, tolmuimejatoru ja käepide kinnituvad kuuldavalt ja kindlalt üksteise külge. Tolmuimejaga on kindel ühendus, seda saab aga nupuvajutusega kergelt vabastada, nt teiste imemistarvikute kinnitamiseks.

Täisväärtuslik lisavarustus
"Miele" tolmuimejatel on standardselt kolm kvaliteetset lisatarvikut: polstriotsak, praootsak ja imemishari. Need on tolmuvabalt intergreeritud või – vaid "Miele" seadmetel – "VarioClip"-ile paigutatud ja alati kättesaadavad.

Kahepoolne parkimissüsteem seadme hoiulepanekuks
Saad kinnitada tolmuimejatoru ja -vooliku püsti asetatud seadme külge – mõlemale küljele. Seega saad tolmuimejat kergesti transportida, ruumi säästvalt hoiustada ja mugavalt nii paremas kui ka vasakus käes kasutada.

Kasutusmugavus
Et põrandahooldus oleks võimalikult lihtne, on "Miele" välja arendanud palju nutikaid detaile. Tänu eriti ergonoomilisele disainile ja mugavale käsitsemisele on tolmuimemine lausa lust.

Mugavusteleskooptoru
Eksklusiiivse Miele disainiga mugavusteleskooptoru saab lihtsasti soovitud kasutuskõrgusele välja tõmmata ning see fikseerub. Suurem läbimõõt suurendab õhuvoolu ja aitab niimoodi kaasa eeskujulikele puhastustulemustele. Praktilised väikesed detailid, nt ülemise otsa kummikate. Kui toetad toru seinale, ei libise see maha.

Kvaliteet
"Miele" jaoks on kvaliteet tähtsaim prioriteet. Kontseptsioonist valmis seadmeni. Miele põranda-, käsi- ja varstolmuimejaid arendatakse ja toodetakse vaid oma tööjõudu kasutades. Tootmisprotsessi lõpus kontrollitakse iga tolmuimeja veel eraldi põhjalikult funktsioonide toimimise suhtes üle. Selle hoolikusega saavutame me Miele juures oma toodete suurepärase kvaliteedi ja pika kasutusea.

Metallvardaga käepidemed
Kõigi Miele tolmuimejate käepidemesse on sisse ehitatud peenike metallniit, mis toimib piksevardana. Nii ei teki seadme ja kasutaja vahel staatilist elektrit.

Mööblikaitseliist
"Miele" tolmuimejaid "Complete C2" ja "Complete C3" ümbritseb plastist mööblikaitseliist. See kaitseb mööblit ja seadet juhuslike kokkupõrgete korral.

Termokaitse
Kõik "Miele" tolmuimejad on tänu temperatuuripiirikule kaitstud ülekuumenemise eest. Kui näiteks suuremad tolmuosakesed peaks õhu väljapääsuava ummistama, lülitub mootor kindluse mõttes automaatselt välja. Pärast veakõrvaldust ja mahajahtumisaega on seade uuesti töövalmis.

Mootori sujuv käivitus
Miele tolmuimejad saavutavad valitud töövõimsuse pärast käivitamist sujuvalt. Nii on vooluvõrk kaitstud ülekoormuse eest.

Puhastusvõimsus
Suur võimsus ei tähenda, et tolmuimeja on hea. Miele tolmuimejates on hulk konstruktsioonilahendusi üksteisesse põimitud. Miele tolmuimejate korpuse tihedus ja täiuslik õhukanal tagavad põrandaotsaku tugeva imemisjõu. Väikese võimsusega tolmuimejale on Miele töötanud välja eriti tõhusa põrandaotsaku, millega saavutad parimaid puhastustulemusi ka madalal võimsusel.

Hügieen
Miele tolmuimejate silmapaistev filtriefekt põhineb mitmeastmelisel filtrisüsteemil. See koosneb innovaatilisest Miele HyCleani tolmukotist, mootori kaitsefiltrist ja Miele heitõhufiltrist. Nende komponentide koosmõju tagab rohkem kui 99,9% peentolmu filtrimise. Võid kergendatult hingata.

Active AirCleani filter
Miele puhul saad valida kolme erineva heitõhufiltri vahel. Miele filter Active AirClean neutraliseerib lisaks ka ebameeldivad lõhnad. Soovitatav nt kodulooma pidajatele või suitsetajatele. Timestrip® näitab, millal oleks õige aeg filtrit vahetada.


Tolmuimeja tüüp Tolmukotiga
Tolmukogumissüsteemi tüüp Tolmukott
Teleskooptoru Jah
Võimsuse reguleerimine Korpuselt
Automaatne juhtme kerimine Jah
Energiaklass C
Tolmutagastusklass B
Kõvapõranda puhastamise tõhusus A
Vaipade puhastamise tõhusus C
Toide Võrgutoide
Eriomadused tolmukoti täitumise indikaator, ümberringi mööblikaitse liist, ergonoomiline käepide, söefiltriga, silence'i mürasummutus, parkimissüsteem tööpausideks ja hoiulepanekuks, põrandaotsaku ja käepideme lukustussüsteem, tolmukoti automaatne paigutamine
Komplektis integreeritud kolmeosaline tarvik, polstriotsak, praootsak, looduslike harjastega imipintsel, põrandaotsak, turbohari, filter
Tootja Miele
Värv Punane
Kokkusobivad tolmukotid 09917730 - Tolmukott Hy Clean G/N,Miele ja M40mnew

General

Vacuum cleaner type
Dust bag

Performance

Energy class
C
Carpet cleaning performance
C
Hard floor cleaning class
A
Dust re-emission class
B

Functions

Power adjustment
Yes
Automatic cable rewind
Yes
Telescopic tube
Yes

Design

Color
Red

Product codes

EAN
4002515826263
Manufacturer code
C3CATDOGRED

Photopoint offers free shipping for orders over 99 € delivered to Estonia. Take a look in the tab "Delivery" for a more precise delivery estimate.

For this product you can select the desired delivery method at the shopping cart:

Photopoint store Pick-up


Place your order from Photopoint web store and pick your goods up from one of Photopoint`s brick and mortar stores. The delivery to Photopoint store is free even for orders less than 99 €. You will be noticed by e-mail when your order is ready for pick-up.

The Photopoint stores are located in Tallinn and Tartu. See the exact locations from here.

Omniva courier delivery

The courier will transport your goods from Photopoint straight to the provided address. The delivery will take place at workdays from 08:00 to 17:00. Hold your phone near you as the courier will call you prior to its arrival. Please make sure there is someone at the destination, eligible to receive the shipment. 

The product is out of stock. For additional availability and preorder information please contact us here.

Product comparison

Close