Candy dryer GVS4H7A1TCEX-S 7kg

Main info

Viitajaga käivitus KUIVATI, MIS JÄRGIB Sinu HARJUMUSI. Viitajaga käivitus annab Sulle võimaluse valida parim sobiv aeg tsükli käivitamiseks vastavalt Sinu harjumustele ja vajadustele. Kuivatustsükli saab edasi lükata kuni 23 tunniks, nii et kui see a

Product has been archived

Viitajaga käivitus
KUIVATI, MIS JÄRGIB Sinu HARJUMUSI. Viitajaga käivitus annab Sulle võimaluse valida parim sobiv aeg tsükli käivitamiseks vastavalt Sinu harjumustele ja vajadustele. Kuivatustsükli saab edasi lükata kuni 23 tunniks, nii et kui see algab ajal, kui Sa oled ära, ootab Sindkoju tulles pehme, kuiv ja triikimisvalmis pesu.

Eriti lihtne triikimine
POOLE VÄHEM KORTSE, POOLE VÄIKSEM TRIIKIMISAEG. Sinu uus kuivati vähendab kortse tänu spetsiaalsetele vahelduvatele kortsumisvastastele liigutustele enne ja pärast kuivatustsüklit. Nutikas niiskussensor tagab ka täieliku niiskuse, nii et saad oma riided triikida poole kiiremini.

Kg määraja
SÄÄSTA KUNI 70% AEGA JA RAHA. Nüüd võid julgelt ka vähem esemeid kuivatisse panna, sest Candy nutikas lahendus võimaldab Sul säästa kuni 70% energiat ja aega. Spetsiaalsed kaalu- ja kuivatussensorid suudavad kaaluda pesukoguse ning katkestavad tsükli automaatselt soovitud kuivatustasemel, nii et saad säästa energiat, aega ja raha. Nii saad kuivatada üks kuni maksimaalse koguse pesu ilma midagi raiskamata, tagades samas täieliku kaitse.

Easycase
KÕIGE NUTIKAM VIIS VEE VÄLJALASKMISEKS JA TAAKASUTAMISEKS: LIHTNE, MUGAV JA ÖKOLOOGILINE. Uus Candy Easy Case on turul unikaalne tarvik, mis kogub kuivatustsükli ajal kasutatud vee eemaldatavasse anumasse, nii et destilleeritud vett saab praktiliselt kasutada muuks otstarbeks, näiteks triikraua täitmiseks. Ei mingeid kobakaid ega raskeid anumaid enam: Candy EasyCase´i ergonoomiline disain ja täiustatud struktuur aitavad veeanumat hõlpsamalt eemaldada ja võimaldavad selle probleemideta ükskõik kuhu transportida. Candy lubab, et muudab oma nutikate lahendustega Sinu päeva lihtsamaks ja paremaks.

Kõrge ukseava
NUTIKAS DISAIN, LIHTNE KASUTADA. Esemete kuivatisse panemisel tekkinud seljavalu on nüüd minevik. Candy uus kõrge ukseava on disainitud senistest 3,5 cm kõrgemale, et tagada pesu kuivatisse panemisel ja väljavõtmisel minimaalsed pingutused.

Woolmark
100% KAITSE, 100% ÕRNUS Ära muretse villaste riiete kulumise ega moondumise pärast: Sinu kuivati teab, kuidas villaseid ja õrnu esemeid kõige paremini töödelda. Trumli spetsiaalsed liigutused ja selle temperatuuri täpne juhtimine vähendavad riiete üksteise vastu hõõrdumist, aidates nii vältida riiete kulumist, kaitstes kangast. Parim garanteeritud kaitse, Woolmarki heakskiit.

Mälu
SALVESTA OMA LEMMIKSEADISTUSED. Kui oled leidnud iga tsükli jaoks täiusliku seadistuse, saad selle tuleviku tarbeks salvestada. Seda saad teha mälufunktsiooniga, nii et hiljem pead vaid programmi seadistama ja selle käivitama.

NFC
KUIVATI MUUDAB SINU ELU PAREMAKS JA FUNKTSIONAALSEMAKS. Kasulikud nõuanded täiusliku pesu saamiseks ning võimalus kontrollida kuivatustsükli olekut mis tahes ajal! Lähivälja kommunikatsioonitehnoloogiaga saad oma kuivati kõiki protsesse otse oma nutitelefonist juhtida. Saad ka ühendada mitu funktsiooni, nagu lisatsüklid kõikidele vajadustele või nutikas kontroll, ning seda vaid mõne klikiga oma nutitelefonil.


Kuivati tüüp Kondenseeriv
Paigaldusmeetod Eraldiseisev
Energiaklass A+
Kondenseerimise tõhusus B
Süsteemid Soojuspump-tehnoloogia
Displei Jah
Värvus valge
Tootja Candy
Ukse käelisus Vasaku käega avanev

Product codes

EAN
8016361946743
Manufacturer code
GVS4H7A1TCEX-S

Photopoint offers free shipping for orders over 99 € delivered to Estonia. Take a look in the tab "Delivery" for a more precise delivery estimate.

For this product you can select the desired delivery method at the shopping cart:

Photopoint store Pick-up


Place your order from Photopoint web store and pick your goods up from one of Photopoint`s brick and mortar stores. The delivery to Photopoint store is free even for orders less than 99 €. You will be noticed by e-mail when your order is ready for pick-up.

The Photopoint stores are located in Tallinn and Tartu. See the exact locations from here.

Omniva courier delivery

The courier will transport your goods from Photopoint straight to the provided address. The delivery will take place at workdays from 08:00 to 17:00. Hold your phone near you as the courier will call you prior to its arrival. Please make sure there is someone at the destination, eligible to receive the shipment. 

The product is out of stock. For additional availability and preorder information please contact us here.

Product comparison

Close