Pesumasin Beko (7 kg)

Main info

AquaWave AquaWave tagab kõige leebema tõhusa pesu. Trumli uus kuju kaitseb õrnu kangaid ja selle sisepinna laineline kuju võimaldab saavutada ideaalsed pesemistulemused. Tänu sellele võid oma riietest kauem rõõmu tunda. Igapäevane kiire programm Bek

Product has been archived

AquaWave
AquaWave tagab kõige leebema tõhusa pesu. Trumli uus kuju kaitseb õrnu kangaid ja selle sisepinna laineline kuju võimaldab saavutada ideaalsed pesemistulemused. Tänu sellele võid oma riietest kauem rõõmu tunda.

Igapäevane kiire programm
Beko väärtustab Sinu aega. Seetõttu teeme kõik endast oleneva, et kasutajateni jõuaksid võimalikult kiiresti töötavad tooted. Programm Daily Xpress on välja töötatud kergelt määrdunud riiete pesemiseks, eriti nende riiete pesemiseks, mida on kasutatud üks kord. Programmiga on võimalik pesta masinatäis pesu temperatuuride vahemikus 0 °C kuni 90 °C.

Programm Xpress Super Short
Programm on ette nähtud kergelt määrdunud riiete pesemiseks, näiteks üks kord kantud riiete pesemiseks. Funktsioon Xpress Super Short võimaldab pesukoguse kaaluga 2 kg pesta temperatuuri vahemikus 0–30 °C napi 14 minutiga.

Automaatne pesukoguse kaalumise süsteem
Süsteem „kaalub” pesu ja laotab selle trumlis laiali, et elimineerida vibratsioon ja müra ning tagada tsentrifuugimise ajal seadme maksimaalne stabiilsus. Süsteem tagab maksimaalse tsentrifuugimise kiiruse.

Funktsioon Express
Tänu sellele funktsioonile võib pesemise aega sõltuvalt kangast lühendada 30–50% võrra.

Käsipesu programm
Nüüd on pesumasinas võimalik pesta nii delikaatseid materjale nagu siid või kašmiir! Piisab sellest, et lülitada sisse käsipesu programm, mis peseb väga leebelt, sarnaselt käsipesule. Programm on seadistatud nii, et riided ei tõmbu kokku, ei veni välja ega deformeeru.

Lapselukk
Juhul, kui laps peaks seadmega mängima, võimaldab lapseluku funktsioon nupud ja pöördnupp lukustada. See muudab võimatuks ka töö käigus juhuslike muudatuste tegemise.

Programm Dark Care
Sa ei pea enam oma musta värvi riiete värvipüsivuse pärast muretsema. Beko pesumasinatel on spetsiaalne programm, et pesta tumedaid pleekimistundlikke puuvillaseid või sünteetilisi kangaid. Pestakse madalal temperatuuril, trummel liigub rahulikult, tsentrifuugimine toimub aeglaselt ja loputustsüklis kasutatakse rohkem vett. Programm Dark Care on programmeeritud temperatuuride vahemikus 30–40 °C maksimaalsest pesukogusest poolele. Tumedates värvitoonides kangaste pesemiseks on soovitatav kasutada selleks ettenähtud pesuvedelikke või villaste riiete pesuvahendeid.

Programm Mini 30
See programm on ette nähtud kergelt määrdunud nõude ja klaasi pesemiseks. Pesu kestab 30 minutit ja kulgeb aega ning energiat säästes temperatuuril 35 °C.

LCD-ekraan
LCD-ekraan aitab ühel ekraanil erinevaid funktsioone jälgida ning juhtida: võimaldab starti kuni 24 tundi edasi lükata, pakub programmi kontrollimise võimalust, võimaldab kontrollida hoiatuste näidikuid ja programmi tööaega. LCD-ekraan hoolitseb mugavuse eest, toetab toote elegantset välimust ja võimaldab valida lisafunktsioone, hallata aega ning muuta toote kasutamine lihtsamaks.

Energiaklass A+++
Energiaklass A+++ tähistab seadme väga kõrget energeetilist jõudlust. Seda kasutades võite olla kindlad, et säästes raha ja looduskeskkonna kaitsele kaasa aidates pruugite vajalikku energiat minimaalselt.

Täiendav loputus
Mõned kangad vajavad suuremat kaitset kui teised (nt väikelaste riided ja nahaallergia all kannatavate inimeste riided). Beko pesumasinatele on lisatud lisaloputuse kasutamise võimalus, mis tagab täiendava kaitse ja garanteerib, et pestud riietele ei jää üldse pesuaine jääke.

Veekulu automaatse kontrollimise süsteem
Pesukogused võivad kanga mahu ja liigi seisukohalt erineda. Pesupesemise optimaalse tõhususe tagamiseks valib veekulu automaatse kontrollimise süsteem kangaste kaalust ja liigist sõltuvalt vajaliku veekoguse. Isegi kõige väiksem veekokkuhoid tähendab väiksemat energiakulu ning väiksem vee- ja energiakulu omakorda tähendab puhtamat looduskeskkonda ning suuremat pere eelarvet.


Energiaklass A+++-10%
Tsentrifuugimise tulemus C
Paigaldusmeetod Eraldiseisev
Kuivatiga pesumasin Ei
Lisapesuprogrammid aur, pesuprogrammi allalaadimine
Süsteemid Invertermootor
Lisafunktsioonid veekulu automaatne kontroll, pesu automaatne kaalumine
Valmistatud Türgis
Displei Tekst/sümbolid
Pesumasina tüüp Eestlaetav
Juhtpaneeli keel Inglisekeelne
Tootja Beko

General

Type
Freestanding
Washer-dryer
No

Performance

Energy class
A+++-10%
Spin efficiency class
C

Product codes

EAN
8690842229497
Manufacturer code
WTE7536XA

Photopoint offers free shipping for orders over 99 € delivered to Estonia. Take a look in the tab "Delivery" for a more precise delivery estimate.

For this product you can select the desired delivery method at the shopping cart:

Photopoint store Pick-up


Place your order from Photopoint web store and pick your goods up from one of Photopoint`s brick and mortar stores. The delivery to Photopoint store is free even for orders less than 99 €. You will be noticed by e-mail when your order is ready for pick-up.

The Photopoint stores are located in Tallinn and Tartu. See the exact locations from here.

Omniva courier delivery

The courier will transport your goods from Photopoint straight to the provided address. The delivery will take place at workdays from 08:00 to 17:00. Hold your phone near you as the courier will call you prior to its arrival. Please make sure there is someone at the destination, eligible to receive the shipment. 

The product is out of stock. For additional availability and preorder information please contact us here.

Product comparison

Close