Pesumasin Bosch (10 kg)

Main info

i-DOS-i intelligentne doseerimissüsteem Kas pesuvahendit on liiga palju või liiga vähe? Enam pole vaja selle pärast muretseda, kuna i-DOS-i intelligentne doseerimissüsteem leiab alati õige vastuse. Sul tuleb vaid pesuvahendi sahtel üks kord täita, mi

Product has been archived

i-DOS-i intelligentne doseerimissüsteem
Kas pesuvahendit on liiga palju või liiga vähe? Enam pole vaja selle pärast muretseda, kuna i-DOS-i intelligentne doseerimissüsteem leiab alati õige vastuse. Sul tuleb vaid pesuvahendi sahtel üks kord täita, misjärel i-DOS mõõdab iga masinatäie jaoks automaatselt täpselt vajaliku vedela pesuvahendi ja vee koguse, et tagada alati suurepärane tulemus. Masin reguleerib doseeritavat kogust, võttes aluseks riiete hulga, kanga tüübi ja määrdumisastme. Tänu sellele ei doseerita pesuvahendit üle ja riietele ei jää nähtavaid jääke, mis võivad põhjustada nahaärritust, ning seda ei kasutata ka liiga vähe, tagamaks, et pesu ei jää määrdunuks. i-DOS kindlustab suurepärase tulemuse, kasutades samal ajal vähem pesuvahendit ja vett.

4D-pesusüsteem ja IntensivePlus
4D-pesusüsteem lisab pesupesemisele uue mõõtme. Meie ülimalt tõhus 4D-pesusüsteem kombineerib omavahel otsest veejuga ja täiendava tsentrifuugimisega pesemist, et kasutada pesuvahendit ja vett võimalikult efektiivselt. See tagab veatu pesutulemuse isegi juhul, kui trummel on täiesti täis, kuna vesi ja pesuvahend tungivad eriti tõhusalt läbi kanga. Väga määrdunud rõivaste puhul võib olla vaja programmi võimendada. Selleks vali lihtsalt 4D-pesusüsteemi puhul valik IntensivePlus.

Easy Start Guide
Pesule õige programmi valimine võib olla keeruline ja puhastustulemus võib jääda sageli kaugele suurepärasest. Home Connect koos funktsiooniga Easy Start Guide aitab mõistatamisele lõpu teha ja soovitab Sulle alati täpselt õiget programmi – otse Sinu mobiilseadmes. Iga kord. Ja iga pesuga. Selleks pead lihtsalt sisestama Home Connecti rakendusse pesu värvi, materjali tüübi ja määrdumisastme. Nii saad hõlpsalt täpselt sobiliku programmi valida ja saavutad iga pesuga suurepärased tulemused.

Tõukemärguanded
Ootamine, millal pesutsükkel viimaks lõppeb, raiskab aega ja võib põhjustada ebavajalikku stressi, eriti kui Sul on väga tihe graafik. Appi tuleb Home Connect, mis tagab Sulle meelerahu ja aitab aega produktiivsemalt kasutada. Soovi korral saab pesumasin saata tõukemärguandeid otse Sinu mobiilseadmesse, teavitades Sind programmi olekust ja andes edasi muud kasulikku teavet. Mitme asja korraga tegemine nii kodus kui ka mujal muutus just pisut lihtsamaks.

Nutikam teenindus
See võib olla küllaltki stressirohke, kui koduseadmed ei tööta nii, nagu need peaksid. Lahendust pakub kaugdiagnostika. Helista lihtsalt Home Connecti otseliinil ja leppige kokku oma ühendatud koduseadme kaugdiagnostika interneti kaudu. Sinu loa korral saab Boschi klienditeenindus seejärel distantsilt Sinu seadet analüüsida, tuvastada probleemse koha ja pakkuda selgeid nõuandeid. Juhul kui probleemi ei ole võimalik sel moel lahendada, saab tellida koju Boschi hooldustehniku, kes võtab kaasa kõik vajalikud varuosad. Nutikas tugi, nutikad lahendused vaid nupuvajutuse kaugusel.

Automaatprogrammid
Suurepärase pesemistulemuse saavutamine on nüüd tõeline lapsemäng. Lihtsalt täida trummel ja vajuta alustamisnuppu. Automaatprogrammiga kohandab pesumasin kõike automaatselt pesu vajaduste põhjal, võttes aluseks kanga tüübi ja määrdumisastme. Nii tagatakse iga kord täiuslik tulemus.

EcoSilence Drive’i garantii
Kodune müratase võib panna paika kogu päeva meeleolu. Eriti kui soovid koos perega rahus ja vaikuses einestada. Boschi EcoSilence Drive on niivõrd vaikne, et mõnikord võib lausa ununeda, et pesumasin töötab. See on varustatud harjadeta energiasäästliku mootoriga, mis vähendab optimaalselt hõõrdumismüra ja töötab vaikselt ning millel on eriti pikk eluiga ja 10-aastane garantii.

SpeedPerfect
SpeedPerfect on spetsiaalne funktsioon olukordadesse, kus pole eriti aega. SpeedPerfect suudab vähendada pesuaega kuni 65%*, ohverdamata sealjuures suurepärast tulemust. Seda saab kasutada koos enamiku programmide ning kõigi pesukoguste ja tekstiilidega. Näiteks kui kasutad SpeedPerfect-funktsiooni koos segapesu programmiga, siis saad pesta kuni 4 kg segapesu põhjalikult kõigest 41 minutiga (*Programmi 40 °C Easy Care kestuse ning programmi 40 °C Easy Care ja SpeedPerfect-funktsiooni kombinatsiooni kestuse erinevus.).

VarioDrum-süsteem
Sinu lemmikriided või õrnad rõivad võivad korduva pesemise käigus kahjustada saada. VarioDrum-süsteemi unikaalne patenteeritud struktuur kasutab ühtlast veejaotust, et pesta mis tahes tüüpi pesu õrnalt ja tõhusalt ilma Sinu lemmikriideid venitamata, kortsutamata või kahjustamata. Olenevalt valitud programmist nihutavad tilgakujuliste elementidega disain ja asümmeetrilised labad Sinu pesu õrnalt trumli keskele hoolimata pöörlemissuunast. See ei taga üksnes rohkem määrdunud riiete intensiivset puhastamist, vaid garanteerib kogu masinasse pandud pesu kiirema ja põhjalikuma pesemise.

Pesu lisamise funktsioon
Kas unustasid lapse soki või enda T-särgi masinasse panna? Vahet pole. Meie pesumasinate pesu lisamise funktsioon võimaldab isegi pesutsükli ajal riideid lisada või eemaldada.* Selleks tuleb tsükkel lihtsalt peatada, uks avada, soovitud pesu trumlisse panna ja seejärel pesemist jätkata (*Pesu lisamine ei ole võimalik, kui pesuvee temperatuur on kõrgem kui 50 °C või kui veetase on liiga kõrge.).

Trumlipuhastuse meeldetuletus
Trumlipuhastusprogramm on mõeldud trumli puhastamiseks ja hooldamiseks, et tagada selle hügieenilisus. Pärast 20 tsüklit temperatuuril, mis on madalam kui 40 °C, tuletab pesumasin/pesumasin-kuivati automaatselt meelde, et aeg on trumlipuhastusprogrammiga trumlit puhastada.

AquaStop
Boschi AquaStopi garantii pakub kaitset veekahjustuste vastu kogu seadme eluea vältel. Meie AquaStop-süsteemiga pesumasinatel on spetsiaalne topeltseinaga veetoru, ohutusklapp ja ujuklülitiga põrandapaak, mis pakuvad kaitset kõikvõimalike veekahjustuste korral, olgu tegemist katkise veetoru või masina lekkega.

AntiVibration-disainiga küljeseinad
Küljeseinte uuenduslik AntiVibration-disain ei ole ainult pilkupüüdev, vaid pakub ka paremat stabiilsust ja vähendab vibratsiooni. Lisaks sellele reguleerib täiustatud isolatsioon ka mürataset ja tänu sellele töötavad Boschi pesumasinad väga vaikselt isegi tsentrifuugimistsükli ajal.


Tootja Bosch
Värvus valge
Displei LED
Pesumasina tüüp Eestlaetav
Tsentrifuugimise tulemus A
Energiaklass C
Lisapesuprogrammid kerge pesu, Intensive Plus, võimas loputus, trumlipuhastus koos meeldetuletusfunktsiooniga, valge ja värvilise pesu programm
Lisafunktsioonid 4D-pesusüsteem, laadimisandur, hägususe andur, VarioSpeed, automaatne pesukoguse tuvastus, ActiveWater Plus, veesensor, veeringluse sensor, liigse pesuvahendi doseerimise hoiatus
Värv Valge
Juhtpaneeli keel Rootsikeelne
Valmistatud Saksamaa
Paigaldusmeetod Eraldiseisev
õhus leviva müra klass B
Energiamääruse number 2019/2014

General

Type
Freestanding

Performance

Energy class
C

Design

Display
LED
Color
White

Product codes

EAN
4242005168842
Manufacturer code
WAXH2KB0SN

Photopoint offers free shipping for orders over 99 € delivered to Estonia. Take a look in the tab "Delivery" for a more precise delivery estimate.

For this product you can select the desired delivery method at the shopping cart:

Photopoint store Pick-up


Place your order from Photopoint web store and pick your goods up from one of Photopoint`s brick and mortar stores. The delivery to Photopoint store is free even for orders less than 99 €. You will be noticed by e-mail when your order is ready for pick-up.

The Photopoint stores are located in Tallinn and Tartu. See the exact locations from here.

Omniva courier delivery

The courier will transport your goods from Photopoint straight to the provided address. The delivery will take place at workdays from 08:00 to 17:00. Hold your phone near you as the courier will call you prior to its arrival. Please make sure there is someone at the destination, eligible to receive the shipment. 

The product is out of stock. For additional availability and preorder information please contact us here.

Product comparison

Close