Candy front-loading washing machine CS31052D2-S 5kg

Main info

Stiilne eestlaetav pesumasin Candylt pakub kõiki igapäevaseks pesuks mõeldud pesutsükleid, eriprogramme ja Smart Touch funktsiooni võimalust. Masinal on informatiivne ekraan ning mugav ringmenüü.

Product has been archived

"Kg DETEKTOR"
Funktsiooni märgutuli põleb pesutsükli esimeste minutite jooksul, kuni intelligentne sensor on määranud kindlaks pesuesemete kaalu ning reguleerinud vastavalt sellele tsükli aegpikkuse ning vee- je energiakulu. Võimaldab kogu pesutsükli vältel järgida teavet trumlis oleva pesu kohta ,reguleerib vajaliku vee kogust, tuvastab vahu ja suurendab vajadusel loputusvee hulka, reguleerib tsentrifuugimiskiirust vastavalt pesukogusele, vältides nii tasakaalustamatust.

SMART TOUCH
Seadmes on Smart Touchi tehnoloogia funktsioon. See võimaldab rakenduse kaudu suhelda nutitelefoni /tahvelarvutiga, mis põhinevad Androidi operatsioonisüsteemil ja on varustatud NFC (lähivälja)tehnoloogia funktsiooniga. Rakendus Candy simply-Fi on kasutatav nii Androidi kui ka iOSi tahvelarvutite ja nutitelefonidega.
• Laadige oma nutitelefoni rakendus Candy Simply-Fi
• Nutikas hooldus - Nutikas kontroll ja automaatsed-puhastustsüklid ning veaotsingu juhised
• Minu statistika - Pesemise statistika ja nõuanded seadme efektiivsemaks kasutamiseks

Eriprogrammid:
EcoMix 20°
See uuenduslik programm võimaldab pesta koos erinevast materjalist ja erinevat värvi esemeid nagu puuvillased, sünteetika ja segamaterjalist esemed. Suurepärane tulemus on tagatud ainult temperatuuril 20 °C. Võrreldes tavapärase puuvillaste esemete pesuprogrammiga temperatuuril 40 °C, on selle programmi energiakulu poole väiksem.

Rapid 59 Min
Põhjalik kiirpesuprogramm 59 Min. See spetsiaalselt välja töötatud programm tagab kvaliteetse pesutulemuse oluliselt lühema pesuajaga.

Rapid 14’ Min 30’ Min
Kiirpesuprogramm alates 14 minutit. See programm sobib kergelt määrdunud puuvillase ja segakangast esemete pesemiseks. Selle programmi puhul tuleks kasutada ainult 20% tavalisest pesuaine kogusest.

Beebiriided
Selle programmiga saate pesta beebiriided täielikult ja hügieeniliselt puhtaks temperatuuril 60 °C. Soovitus kasutada pesupulbrit.

Käsipesu- ja siidesemete pesuprogramm
Selle programmi pesutsükkel on õrn, sobides ainult käsitsi pestavatele villastele ja siidist esemetele.

Wool – villast esemete pesuprogramm
See programm kasutab pesutsüklit, mis sobib masinpesukindla villase kanga või käsipesuks mõeldud esemete pesemiseks.


Tootja Candy
Värvus valge
Displei Jah
Pesumasina tüüp Eestlaetav
Tsentrifuugimise tulemus C
Energiaklass A++
Lisapesuprogrammid EcoMix 20°
Kuivatiga pesumasin Ei
Paigaldusmeetod Eraldiseisev

General

Type
Freestanding
Washer-dryer
No

Performance

Energy class
A ++
Spin efficiency class
C

Design

Display
Yes
Color
White

Product codes

EAN
8016361915404
Manufacturer code
CS31052D2-S

Photopoint offers free shipping for orders over 99 € delivered to Estonia. Take a look in the tab "Delivery" for a more precise delivery estimate.

For this product you can select the desired delivery method at the shopping cart:

Photopoint store Pick-up


Place your order from Photopoint web store and pick your goods up from one of Photopoint`s brick and mortar stores. The delivery to Photopoint store is free even for orders less than 99 €. You will be noticed by e-mail when your order is ready for pick-up.

The Photopoint stores are located in Tallinn and Tartu. See the exact locations from here.

Omniva courier delivery

The courier will transport your goods from Photopoint straight to the provided address. The delivery will take place at workdays from 08:00 to 17:00. Hold your phone near you as the courier will call you prior to its arrival. Please make sure there is someone at the destination, eligible to receive the shipment. 

The product is out of stock. For additional availability and preorder information please contact us here.

Product comparison

Close