Fridge-freezer FK1815.4U

Main info

Külmik/sügavkülmik FK1815.4U Riiulid on valmistatud karastatud klaasist (turvaklaas) Ei tea, kas külmiku riiulid suudavad taluda suuremat kaalu? Ära muretse! Amica külmikutes kasutame SafetyGlass tehnoloogiat, riiulid on valmistatud karastatud klaas

Product has been archived

Külmik/sügavkülmik FK1815.4U

Riiulid on valmistatud karastatud klaasist (turvaklaas)
Ei tea, kas külmiku riiulid suudavad taluda suuremat kaalu? Ära muretse! Amica külmikutes kasutame SafetyGlass tehnoloogiat, riiulid on valmistatud karastatud klaasist, mis mitte ainult suurendab nende kõvadust ja vähendab haprust, vaid tagab ka ohutuse. Sest isegi kui riiul puruneb, ei lagune see väikesteks tükkideks. Ohutu isegi suurema kaalu korral!

Riiulid külmikus
Amica külmikud on projekteeritud suure hulga riiulite ja riiulitega, et maksimaalselt ära kasutada ruumi, ja nende reguleerimine oli väga mugav ja lihtne.

Külmiku/sügavkülmiku ukse iseseisev avamine vasakul ja paremal küljel
Uks saab külmikule paigaldada vabalt paremale või vasakule poole. Uksel olev disain võimaldab sügavkülmiku sahtlit täielikult laiendada, kui uks on avatud õige nurga all.

FrostControl
Unustate peaaegu, kuidas sulatada sügavkülmik. FrostControl tehnoloogiaga ei teki jää sahtlite vahele ja seadme puhastamine ja sulatamine on äärmiselt lihtne ja kiire. Selle põhjuseks on aurusti ainulaadne paigutus. Lisaks saate rohkem ruumi toodete jaoks. FrostControl tähendab vähem kohustusi, aga ka rohkem hügieeni ja ruumi. Nüüd on igasugune sulatamine tõesti hetke küsimus!

Külmiku automaatne sulatamine
Enam ei pea kulutama aega ja energiat külmiku sulatamisele! Amica külmikute automaatne sulatamine sulatab jää ja juhib selle kompressori kambris asuvasse paaki, kust see aurustub. Ja kuna ei ole jääd, ei pea te enam midagi sulatama, nii et teil on rohkem aega enda ja oma lähedaste jaoks. Probleemid jääga kaovad!

Sahtel köögiviljadele ja puuviljadele
Puuviljade ja köögiviljade konteinerid on funktsionaalne lahendus. Need võimaldavad hoida erinevate köögiviljade ja puuviljade säilitamise järjekorda. Lisaks eraldavad nad aromaatsete toodete lõhnad.


Type Freestanding
Construction bottom freezer
Capacity freezer 67
Refrigeration capacity 133
freezer defrosting manual
refrigerator defrosting automatic
Freezing capacity 3
Storage without power supply 18
Technology FrostControl
Control mechanical
Display / Control Panel yes
Number of units 1
Noise 40
Energy class F
Color White
Height 136
Width 54
Depth 59.5
Energy label Pobierz

Dimensions and weights

Gross weight
45 kg
Package width
63 cm
Package height
140 cm
Package length
57 cm

Product codes

EAN
5906006713140
Manufacturer code
HWAMILK2D18154U

Photopoint offers free shipping for orders over 99 € delivered to Estonia. Take a look in the tab "Delivery" for a more precise delivery estimate.

For this product you can select the desired delivery method at the shopping cart:

Photopoint store Pick-up


Place your order from Photopoint web store and pick your goods up from one of Photopoint`s brick and mortar stores. The delivery to Photopoint store is free even for orders less than 99 €. You will be noticed by e-mail when your order is ready for pick-up.

The Photopoint stores are located in Tallinn and Tartu. See the exact locations from here.

Omniva courier delivery

The courier will transport your goods from Photopoint straight to the provided address. The delivery will take place at workdays from 08:00 to 17:00. Hold your phone near you as the courier will call you prior to its arrival. Please make sure there is someone at the destination, eligible to receive the shipment. 

The product is out of stock. For additional availability and preorder information please contact us here.

Product comparison

Close