Induction cooker 58IES2.322HTABW

Addional discount of 12%
will be applied in shopping cart
(min. 10€ purchase)
659 €

Monthly payment starting from 22,46 €

Open installments calculator

Photopoint hire purchase calculator

Please add some items to your shopping cart and choose "hire purchase" for the payment type

Main info

58IES2.322HTABW Induktsioonpliit XXL mahutavus Perekonna kokkusaamine. Soovid valmistada oma eriala järgi röstsaia. Kuidas valmistada toitu tosinale inimesele ilma järelmaksu maksmata? Kõik, mida vajate, on kasutada Amica kööki, mis on varustatud 65-

58IES2.322HTABW Induktsioonpliit

XXL mahutavus
Perekonna kokkusaamine. Soovid valmistada oma eriala järgi röstsaia. Kuidas valmistada toitu tosinale inimesele ilma järelmaksu maksmata? Kõik, mida vajate, on kasutada Amica kööki, mis on varustatud 65-liitrise ahjuga. Sellise ahjuga saate alati küpsetada!

Jahutav esikülg (3 akent)
Kindlasti on teie või keegi teie lähedane kogemata puudutanud kuumutatud ahjuakent ja põletanud end. Kui teil on kodus Amica köök, ei juhtu selliseid olukordi. Ahjuuks on varustatud kolme sisemise klaaspaneeliga - peegeldav klaas, mis peegeldab soojust ja takistab välise klaasi liigset kuumenemist. Tagage köögis ohutus kõigile pereliikmetele.

Kiire kuumutamine
Kas olete pidevas jooksus ja teil pole aega kõige jaoks? Funktsioon võimaldab ahju väga kiiret kuumutamist valitud temperatuurini. Lülitab sisse termostaatilised küttekehad ja alumise küttekeha või tugevdatud grilli ja ventilaatori, kasutades seeläbi ahju täielikku võimsust kamina kiireks kuumutamiseks. Saate ahju käivitada lühikest aega enne küpsetamist ja olla kindel, et jõuate õigeks ajaks valmis!

EasyClean lihtsasti hooldatav email
Ahju küürimine on kindlasti töö, mida te ei armasta. Puhastusprotsessi hõlbustamiseks on Amica ahjude sisemus kaetud spetsiaalse EasyClean emailiga, mis on ilma pooride ja õõnsusteta, mis soodustavad mustuse ja rasva kogunemist. Nüüd on ahju puhastamine imelihtne. Tee oma elu lihtsamaks! Ära raiska liiga palju aega puhastamisele! Veetke seda oma lähedastega või arendage oma huvisid.

Energiamärgis A
Elektriarvete maksmine on tüütu. Teie eelarve ja looduskeskkonna huvides oleme Amica ahjudesse rakendanud lahendusi, mis tagavad madalama energiatarbimise ja seega madalamad arved. Amica ahjud on tõhusad igas mõttes!

Sulatamine
Tunnete end nagu maitsvad lihapallid. Kuid kõigepealt peate need sulatama. Pole probleemi. Pange need ahju ja lülitage sisse sulatamisfunktsioon. Mõne aja pärast on lihapallid praetud ja saate nende maitsest rõõmu tunda.

Programmeerija sakk
Te ei pea vaatama oma kella ja imestama, kui kaua toit ahjus veel olema peaks. Kõik, mida peate tegema, on seada soovitud aeg kuni 120 minutit nupuga ekraanil ja see ongi kõik! Nüüd võite isegi köögist välja minna, sest kuulete, kui aeg möödub, ahi annab teile teada! Seejärel lülitage ahi välja või andke toidule veidi lisaaega. Jah, see oleks ideaalne ja õigeaegne!

Retseptid ukse peal
Amica köögiga ei pea te enam kokaraamatuid läbi sirvima, et teada saada, kuidas toitu valmistada. Ahju ukse siseküljel leiate praktilise juhendi, mis ütleb teile, millist temperatuuri ja küpsetusaega konkreetse roa valmistamiseks valida. Mugavus käeulatuses. Et saaksite alati küpsetada.

Sahtel rulljuhikutel
Ahju kambrist allpool on ruum nõude, pannide ja pottide hoidmiseks. Sahtel on paigaldatud rulljuhikutele, mis tagavad stabiilse ja vaikse töö. Tänu kaasaegsetele sünteetilistele materjalidele on sahtel vastupidavam kõrgetele temperatuuridele.


Construction induction
No. of cooking zones 4
Capacity 62
Hot air yes
Electronic programmer no
oven functions defrosting
Energy class A
Color White
Height 85
Width 50
Depth 60
oven plates - 16.0 cm Booster induction box: 2 pcs- 21.0 cm Booster induction box: 2 pcs- Booster function for 4 fields
Other functions - Programmer Tab- Fast heating- Cool front (3 windows)- Recipes on the door

Extended warranties and insurance:

  • Additional warranty + insurance (2 + 1 year) - 129,99 €
  • Additional warranty (2 years) - 79,99 €
  • Insurance (1 year) - 119,99 €
  • Insurance (2 years) - 189,99 €

Choose a suitable extended warranty and insurance in checkout..


Dimensions and weights

Gross weight
43 kg
Package width
67 cm
Package height
98 cm
Package length
53 cm

Product codes

EAN
5906006562809
Manufacturer code
HWAMIKIA22HTABW

Photopoint offers free shipping for orders over 99 € delivered to Estonia. Take a look in the tab "Delivery" for a more precise delivery estimate.

For this product you can select the desired delivery method at the shopping cart:

Photopoint store Pick-up


Place your order from Photopoint web store and pick your goods up from one of Photopoint`s brick and mortar stores. The delivery to Photopoint store is free even for orders less than 99 €. You will be noticed by e-mail when your order is ready for pick-up.

The Photopoint stores are located in Tallinn and Tartu. See the exact locations from here.

Omniva courier delivery

The courier will transport your goods from Photopoint straight to the provided address. The delivery will take place at workdays from 08:00 to 17:00. Hold your phone near you as the courier will call you prior to its arrival. Please make sure there is someone at the destination, eligible to receive the shipment. 

The product can only be ordered from our online store and it takes from 7-10 working days for delivery within Estonia.

Product comparison

Close