Hansa built-in oven BOEW68411

Main info

Auruga puhastamine Tänu emaili ülisiledale struktuurile on puhastamine kiire, lihtne ja tõhus. Vala lihtsalt pool liitrit vett küpsetusplaadile, pane plaat ahju, seadista temperatuur 50°C peale ja ahi harilikule režiimile ning kas seadista taimer 30

Product has been archived

Auruga puhastamine
Tänu emaili ülisiledale struktuurile on puhastamine kiire, lihtne ja tõhus. Vala lihtsalt pool liitrit vett küpsetusplaadile, pane plaat ahju, seadista temperatuur 50°C peale ja ahi harilikule režiimile ning kas seadista taimer 30 minutile või vala vesi sisse ja aktiveeri ekraanil puhastusfunktsioon. Kui aur on tunginud ahjuseinal olevasse mustusesse ja selle pehmeks teinud, saad selle niiske lapi või käsnaga ära pühkida, jättes maha särava ja puhta pinna.

Retseptid ukse siseküljel
Ahjuukse siseküljel olevad retseptid on praktiline abimees, mis on alati Sinu käeulatuses. Retseptid sisaldavad teavet toidutüüpide, temperatuuri, tasemete ja küpsetusaegade kohta.

Kiire eelkuumutus
Seda funktsiooni saad kasutada võimalikult lühikese aja jooksul soovitud temperatuuri saavutamiseks. Ahi kuumutatakse 4 minuti jooksul temperatuurile 150°C, 20% standardsest kuumutusajast kiiremini. Nüüd saad keskenduda küpsetamisele, selle asemel et oodata, millal ahi õige temperatuuri saavutab. Toitude soojendamine on samuti kiirem ja lihtsam.

Kergesti puhastatav uksesüsteem
Uue uksestruktuuriga on klaasi ahjust lihtne eemaldada, ilma et peaksid kogu ukse ära võtma. Kahe klambri kasutamine ukse peal tähendab, et Sul pole vaja tööriistu kasutada ja saad klaasi ise eemaldada. Nüüd on ahju puhtana hoidmine lihtne


Tootja Hansa
Värvus valge
Ahju energiaklass A
Ahju tüüp Elektriahi
Uputatavad nupud Ei
Mehaaniline taimer Ei
Elektrooniline taimer Ei
Kiirkuumutus Jah
Katalüütiline puhastus Ei
Ecoclean tagasein Ei
Eriomadused Retseptid ukse siseküljel, kergesti puhastatav uks
Puhastusmeetodid Auruga puhastus
Toitejuhe Pistikuga
Ukse käelisus ülevalt alla avanev

Product codes

EAN
5906006561635
Manufacturer code
BOEW68411

Photopoint offers free shipping for orders over 99 € delivered to Estonia. Take a look in the tab "Delivery" for a more precise delivery estimate.

For this product you can select the desired delivery method at the shopping cart:

Photopoint store Pick-up


Place your order from Photopoint web store and pick your goods up from one of Photopoint`s brick and mortar stores. The delivery to Photopoint store is free even for orders less than 99 €. You will be noticed by e-mail when your order is ready for pick-up.

The Photopoint stores are located in Tallinn and Tartu. See the exact locations from here.

Omniva courier delivery

The courier will transport your goods from Photopoint straight to the provided address. The delivery will take place at workdays from 08:00 to 17:00. Hold your phone near you as the courier will call you prior to its arrival. Please make sure there is someone at the destination, eligible to receive the shipment. 

The product is out of stock. For additional availability and preorder information please contact us here.

Product comparison

Close