Whirlpool refrigerator W5911EW 201cm

Main info

6TH SENSE CONTROL Tehnoloogia, mis taastab kiiresti ideaalse temperatuuri. 6th SENSE tehnoloogia jälgib pidevalt temperatuuri väliskeskkonnast (näiteks ukse avamisest) tingitud muutusi ning taastab kiiresti ideaalse säilitustemperatuuri nii külmiku-

Product has been archived

6TH SENSE CONTROL
Tehnoloogia, mis taastab kiiresti ideaalse temperatuuri. 6th SENSE tehnoloogia jälgib pidevalt temperatuuri väliskeskkonnast (näiteks ukse avamisest) tingitud muutusi ning taastab kiiresti ideaalse säilitustemperatuuri nii külmiku- kui sügavkülmikuosas.

FRESH BOX
Loob ideaalsed tingimused puu- ja köögiviljade säilitamiseks. Sahtel puu- ja köögiviljade säilitamiseks.

LESSFROST
Unusta härmatise teke. Uuenduslik LessFrost tehnoloogia rakendab ainulaadset aurustit, mis on "mähitud" ümber sügavkülmikukambri, mitte ei paikne sügavkülmikukambris sahtlite vahel, tagades nii tavalisega võrreldes härmatise tekke drastilise vähenemise.

KIIRE JAHUTAMINE
Kiire jahutamine. Külmiku sisetemperatuur langeb viivitamata, kui panete sellesse uut toitu. Sisseehitatud andurid kohandavad automaatselt jahutamistemperatuuri madalat energiatarvet ja tavalisest kauem kestvat värskust tagades.

ELEKTROONILINE JUHTSÜSTEEM
Absoluutselt perfektne talitlus. Sellel Whirlpooli külmik-sügavkülmikul on elektrooniline juhtsüsteem, mis tagab parameetritele alati korrektsed sätted, kindlustades nii laitmatu talitluse ja temperatuurikontrolli.

LED-VALGUSTUS
Laitmatu valgustus. Energiatõhusad LED lambid valgustavad ühtlaselt kogu külmikukambrit, muutes nii otsitava leidmise lihtsamaks.

340 - 380 L MAHUTAVUS
Kogu ruum, mida vajad. See Whirlpooli külmik-sügavkülmik on disainitud tagama kogu ruumi, mida vajad oma toidu ja jookide mugavalt säilitamiseks.

SÕRMEJÄLJETÕRJE
Lihtne puhastada. Sõrmejäljevastane pinnatöötlus tagab sõrmejälgede, tolmu ja kriimustuste lihtsa eemaldamise. Puhastamine on lihtsam kui kunagi varem.

A+ ENERGIATÕHUSUSE KLASS
See Whirlpooli A+ energiatõhususe klassi seade võimaldab Sul nautida nii laitmatut talitlust kui suurepärast energiatõhusust.

MUUDETAVA AVAMISSUUNAGA UKS
Teie mugavuse tagamiseks. Sellel Whirlpooli külmik-sügavkülmikul on muudetava avamissuunaga uks, mille saab panna kasutaja mugavuse tagamiseks avanema vasakult või paremalt.


Paigaldusmeetod Eraldiseisev
Külmiku liik Külmik
Sügavkülmal tärne [ * ] * * *
Energiaklass A+
Kliimaklass SN-ST
Jahekambri sulatusmeetod Automaatne
Sügavkülmkambri sulatusmeetod Manuaalne
Funktsioonid Kiirjahutus
Lisafunktsioonid LessFrost
Vahetatav uksepoolsus Jah
Sügavkülmkambri paigutus Alumine
Elektrooniline juhtimine Jah
Tootja Whirlpool
Ukse käelisus Parema käega avanev
Värvus valge

General

Type
Freestanding

Performance

Climatic class
SN-ST

Refrigerator specifications

Defrosting method
Automatic
Manual

Design

Door hinge adjustment
Reversible door hinge
RIght-sided
Color
White

Product codes

EAN
8003437902970
Manufacturer code
W5911EW

Photopoint offers free shipping for orders over 99 € delivered to Estonia. Take a look in the tab "Delivery" for a more precise delivery estimate.

For this product you can select the desired delivery method at the shopping cart:

Photopoint store Pick-up


Place your order from Photopoint web store and pick your goods up from one of Photopoint`s brick and mortar stores. The delivery to Photopoint store is free even for orders less than 99 €. You will be noticed by e-mail when your order is ready for pick-up.

The Photopoint stores are located in Tallinn and Tartu. See the exact locations from here.

Omniva courier delivery

The courier will transport your goods from Photopoint straight to the provided address. The delivery will take place at workdays from 08:00 to 17:00. Hold your phone near you as the courier will call you prior to its arrival. Please make sure there is someone at the destination, eligible to receive the shipment. 

The product is out of stock. For additional availability and preorder information please contact us here.

Product comparison

Close