Miele built-in oven H7264 Pyrolytic

Main info

Kliimaküpsetus Nii saavutate vaevata parimad tulemused: eri töörežiimidel saab lisada niiskust. Nii valmib seest õrn ja väljast maitsva koorikuga liha ning kohevad ja paraja pruunistusega leib ja saiakesed. Veel suurema mugavuse jaoks saate programme

Product has been archived

Kliimaküpsetus
Nii saavutate vaevata parimad tulemused: eri töörežiimidel saab lisada niiskust. Nii valmib seest õrn ja väljast maitsva koorikuga liha ning kohevad ja paraja pruunistusega leib ja saiakesed. Veel suurema mugavuse jaoks saate programmeerida aurupahvakute aja. Kliimaküpsetust kasutatakse ka eri automaatprogrammides.

Spetsiaalsed automaatprogrammid
Nii valmistate toitu alati edukalt: elektrooniliselt reguleeritavate programmidega saate paljusid toite mugavalt automaatselt valmistada. Ükskõik kas küpsetate kooki või linnuliha – te ei pea valima ei töörežiimi, temperatuuri ega kestust. Küpsusastme, näiteks liha oma saab individuaalselt seadistada.

Koduseadmete võrku ühendamine “Miele@home'iga”
Tänu koduseadmete võrgule loote endale uut vaba ruumi ning muudate oma argipäeva ohutumaks ja mugavamaks: eelsoojendage ahi kodust eemal olles või valige rakenduses “Miele@mobile” retsept ning kandke optimaalsed seadistused ühe puudutusega ahjule üle. Pakume teile spetsiaalselt välja töödatud funktsioone ja mobiiliga juhtimist – “Mielega” on teie käsutuses alati digitaalse mugavuse uusim tase.

Pürolüüsiga isepuhastus
Lihtsustage enda jaoks argipäeva: pürolüütilise isepuhastuse käigus lagunevad toidujäänused tuhaks ja tulevad jäägitult pindadelt lahti – sellega on puhastamisvaev teie jaoks oluliselt väiksem. Nii saate loobuda agressiivsetest puhastusvahenditest ja tundidepikkusest küürimisest.

Ukse sujuv liikumine - “SoftOpen” & “SoftClose”
Iga kord pilgupüüdja: tänu kavalale amortisatsioonimehhanismile suletakse ja avatakse uks muljetavaldavalt graatsiliselt. Ja seda kuni 90° – nii pääsete eriti mugavalt ja maksimaalselt vabalt ligi küpsetuskambris olevatele toiduainetele.

Lihtne ja selge - “MultiLingua”
Kasutusmugavus kõigile: ekraanil saab valida mitme keele vahel. Nii on tagatud arusaadav kasutamine, ka eri keeltes.

Ajafunktsioonid
Nii saate toidu soovitud kellaajaks vaevata valmis: seadistage lihtsalt käivitusaeg, lõpuaeg või küpsemisaeg. Küpsemine lõpeb automaatselt, kui programmeeritud valmistusaeg on möödunud. Paljudes olukordades pakub mugavust ka sisseehitatud taimer. Ning voolukatkestuse korral salvestatakse seadistatud kellaaeg u 150 tunniks.

Jahe esikülg – kuumaks läheb vaid toit.
“Miele” küpsetusahjusid jahutatakse ümbertringi. Nii jäävad juhtimis- ja tööala ning ümbritsev mööbel suhteliselt jahedaks. Mitmekordne paneelkonstruktsioon isoleerib tõhusalt küpsetusahju ukse, tagades ukse väliskülje madala temperatuuri ja sellest tuleneva ohutuse ning kaitse põletuste eest.

Energiatõhusus
Äärmiselt madal energiakulu: meie uute ahjude energiatõhususklass on A+. Sellega hoiate kokku palju energiat ning säästate keskkonda ja oma rahakotti.


Ahju energiaklass A+
Ahju tüüp Elektriahi
Displei Jah
Kiirkuumutus Jah
Puhastusmeetodid Pürolüütiline puhastus
Tootja Miele
Komplektis PerfectClean-kattega küpsetusplaat, PerfectClean-kattega universaalplaat, PyroFitiga küpsetus- ja praadimisrest, PyroFit-funktsiooniga “FlexiClip”-teleskoopsiinid (paar), PyroFit-kattega eemaldatavad kinnitusrestid (paar), katlakivieemaldustabletid
Eriomadused kliimaküpsetus, automaatprogrammid, küpsetusautomaatika, MultiLingua, programmeeritava ajaga aurutamine, kellaajakuva, toiduvalmistamise algusaja/lõpu/kestuse programmeerimine, tegelik/seadistatud/soovitatav temperatuur, individuaalsed seadistused, CleanGlass-uks, Miele@home/MobileControl, seadme jahutussüsteem jaheda esipaneeliga, turvaväljalülitus/kasutuslukk, Kellaaja sünkroniseerimine Wifi ühendusel, RemoteService
Värvus roostevaba teras "CleanSteeliga"
Toitejuhe Pistikuga

Product codes

EAN
4002516132547
Manufacturer code
H7264

Photopoint offers free shipping for orders over 99 € delivered to Estonia. Take a look in the tab "Delivery" for a more precise delivery estimate.

For this product you can select the desired delivery method at the shopping cart:

Photopoint store Pick-up


Place your order from Photopoint web store and pick your goods up from one of Photopoint`s brick and mortar stores. The delivery to Photopoint store is free even for orders less than 99 €. You will be noticed by e-mail when your order is ready for pick-up.

The Photopoint stores are located in Tallinn and Tartu. See the exact locations from here.

Omniva courier delivery

The courier will transport your goods from Photopoint straight to the provided address. The delivery will take place at workdays from 08:00 to 17:00. Hold your phone near you as the courier will call you prior to its arrival. Please make sure there is someone at the destination, eligible to receive the shipment. 

The product is out of stock. For additional availability and preorder information please contact us here.

Product comparison

Close