Jahekapp refrigerator Liebherr (185 cm)

Main info

BioFresh Sageli soovime me pika ja väsitava tööpäeva järel juua või süüa midagi tervislikku – krõmpsuvat salatit, erinevaid köögivilju või värskelt pressitud mahla. Kas teadsid, et lisaks heale maitsele tõstab värske köögivilja söömine meie tuju? Sel

Product has been archived

BioFresh
Sageli soovime me pika ja väsitava tööpäeva järel juua või süüa midagi tervislikku – krõmpsuvat salatit, erinevaid köögivilju või värskelt pressitud mahla. Kas teadsid, et lisaks heale maitsele tõstab värske köögivilja söömine meie tuju? Selleks, et toiduainetes sisalduvaid vitamiine ja toitaineid säilitada, tuleb toitu hoiustada õiges keskkonnas. Toidu eluea määrab eelkõige selle värskus ning seejärel hoiustamise temperatuur ja õhuniiskus. Just seepärast on Liebherr loonud BioFresh tehnoloogia, mis kasutab täppiselektroonikat, et säilitada toitu pisut kõrgemal temperatuuril kui 0°C.

SuperCool
SuperCool funktsioon tekitab värskelt hoiustatud toidule suurema külma reservi, et toit külmuks kiiresti ning säilitab sellisel viisil viitamiinide rohkuse. Automaatne temperatuuriregulaator reguleerib vajalikku külmutamistemperatuuri.

LED-valgustus
Energiasäästlikud, võimsad, pika tööeaga ja keskkonnasõbralikud LED-valgustid on integreeritud külmkambri alaossa, mis valgustab sahtlite sisu, kui need on avatud. LED-valgustid süttivad niipea kui uks on avatud.

Niiskuse kontroll DrySafe/HydroSafe
Niiskuse kontroll võimaldab seadistada eraldi õhuniiskust BioFresh sahtlites. DrySafe on madala niiskusetasemega ideaalne liha, kala ja piimatoodete hoiustamiseks. Puuviljad ja juurviljad säilivad paremini lahtisena BioFresh sahtlis HydroSafe režiimiga, mille niiskusetase on kuni 90%.

Integreeritud avanemismehhanismiga käepide
Tugev ja turvaline käepide on elegantne pakkudes esmaklassilist välimust ning peidetud avamismehhanismi, mis võimaldab ust mugavalt avada.


Paigaldusmeetod Eraldiseisev
Külmiku liik Jahekapp
Sügavkülmal tärne [ * ] * * * *
Energiaklass A+++
Kliimaklass SN-T
Jahekambri sulatusmeetod Automaatne
Lisafunktsioonid SmartDevice ühenduse võimalus, lapselukk, LED-valgustus, niiskuse kontroll
Veeühendus Puudub
Vahetatav uksepoolsus Jah
Sügavkülmkambri paigutus Puudub
Displei TFT displei
Elektrooniline juhtimine Jah
Komplektis pudeliriiul, munarest, teleskoopsiinid
Tootja Liebherr
Ukse käelisus Parema käega avanev
Värvus hõbedane SmartSteel kattega

General

Type
Freestanding
Convenience features
Display

Performance

Climatic class
SN-T

Refrigerator specifications

Defrosting method
Automatic
Display
Yes

Design

Door hinge adjustment
Reversible door hinge
RIght-sided
Color
Silver

Product codes

EAN
4016803050070
Manufacturer code
KBEF4330-20

Photopoint offers free shipping for orders over 99 € delivered to Estonia. Take a look in the tab "Delivery" for a more precise delivery estimate.

For this product you can select the desired delivery method at the shopping cart:

Photopoint store Pick-up


Place your order from Photopoint web store and pick your goods up from one of Photopoint`s brick and mortar stores. The delivery to Photopoint store is free even for orders less than 99 €. You will be noticed by e-mail when your order is ready for pick-up.

The Photopoint stores are located in Tallinn and Tartu. See the exact locations from here.

Omniva courier delivery

The courier will transport your goods from Photopoint straight to the provided address. The delivery will take place at workdays from 08:00 to 17:00. Hold your phone near you as the courier will call you prior to its arrival. Please make sure there is someone at the destination, eligible to receive the shipment. 

The product is out of stock. For additional availability and preorder information please contact us here.

Product comparison

Close