Gorenje, 16 nõudekomplekti - Integreeritav nõudepesumasin

Main info

16 nõudekomplekti - Sama paindlik kui sinu ajakasutus Gorenje SmartFlexi nõudepesumasinad on piisavalt suured, et vastata Sinu vajadustele. Tänu kolmele korvile saab nendega korraga pesta kuni 16 nõudekomplekti. Täielikult kohandatav sisemus võimalda

Product has been archived

16 nõudekomplekti - Sama paindlik kui sinu ajakasutus
Gorenje SmartFlexi nõudepesumasinad on piisavalt suured, et vastata Sinu vajadustele. Tänu kolmele korvile saab nendega korraga pesta kuni 16 nõudekomplekti. Täielikult kohandatav sisemus võimaldab erinevaid nõude paigutusvalikuid, masina kasutamine on lihtne ja pesemistulemus täiuslik.

15 min kiirpesu
Kujutle pidulikku õhtusööki, kus pearoa nõud saavad magustoidu laualejõudmise ajaks juba puhtaks. Kui valid ühetunnise programmi ja kiirpesu funktsiooni, pesevad Gorenje SmartFlexi nõudepesumasinad su nõud üksnes 15 minutiga puhtaks. See on suurepärane abiline, kui pead paljude külaliste järelt kiiresti nõusid pesema.

Alati täiuslikult kuivad nõud
Nõudepesumasina uks avaneb automaatselt pärast pesutsüklit, et lasta välja üleliigne aur. Nii jõuab värske õhk sinu nõudeni, et pestud esemed, nagu plastnõud, kuivaksid täielikult. Sobib täiuslikult kiireks kuivatamiseks madala energiakuluga.

Kohandatavad korvid
Korvidel on liigutatavad elemendid ning nende paigutust saab muuta, et nõude sissepanemist lihtsustada. Tõeliselt lihtne korvide kolmele tasemele paigutamise süsteem aitab sul masinasse paigutada ka kõige suuremaid potte ja taldrikuid. Alumise korvi nõuderesti saab lihtsalt kokku voltida, et teha ruumi suurematele esemetele. Söögiriistad saab kenasti spetsiaalsele restile panna. Noad, kahvlid ja lusikad paigutatakse eraldi, et nad üksteist ei kriimutaks ja saaks täiuslikult kuivaks. Iga detail on hoolikalt läbi mõeldud, et masina kasutamine oleks võimalikult lihtne.

Olgu Sul pidu kahele või kaheteistkümnele – Su nõud on alati täiuslikult puhtad
Vahel pead klaase üksnes loputama, kuid teine kord on Su nõudepesumasin täis tugevalt määrdunud nõusid pühapäevaselt lõunasöögilt. Täiustatud anduritehnoloogia reguleerib alati nõudepesuprogrammi, et nõud optimeeritud vee- ja energiakuluga täiuslikult puhtaks saada. Sul pole vaja eriprogrammi klaaside või intensiivse pesu jaoks – automaatprogramm kohaneb kõigi Su vajadustega.

Alati puhas lutipudel
Steriliseerimisprotsessi jäljendav programm on loodud kõigile, kes vajavad väikest lisakinnitust, et nende nõud on tõesti hügieeniliselt puhtad, näiteks beebide ja väikeste lastega peredele. Öko- või universaalprogrammi kasutades pikendab funktsioon pesuaega ja tõstab temperatuuri 5 °C võrra. Koos intensiivpesu programmiga tõstab see temperatuuri kuni 75 °C, mis on piisavalt kõrge, et eemaldada enamik baktereid.

Kiire igapäevapesu
Optimeerides kõiki nõudepesutsükleid, suudavad SmartFlexi nõudepesumasinad töö vaid 90 minutiga ära teha. See tähendab, et masinatäis musti nõusid saab täiuslikult puhtaks ja kuivaks väga lühikese ajaga, kasutades palju vähem vett ja energiat võrreldes käsitsi pesemisega.

Ära muretse vee mahamineku pärast
AquaStopi ohutusfunktsiooniga võid jätta nõudepesumasina ohutult nii ööseks kui ka eemalviibimise ajaks tööle. Veelekke või üleujutuse korral sulgeb AquaStop automaatselt veevarustuse ning pump hakkab allesjäänud vett kraanikaussi pumpama. AquaStop töötab täiuslikult kogu seadme eluea vältel.

Filtri veatu töö
Loputussüsteem ja automaatne filtri ummistusvastane kaitse tagavad, et filter toimib veatult ning vajab palju vähem puhastamist.

Ühetunnine programm
Tõhus ja kiire programm, mis on loodud igapäevaseks, kergelt kuivanud toidujääkidega nõude pesemiseks. Koos kiirpesufunktsiooniga saab seda lühendada 15 minutini.

Klaasipesuprogramm
Spetsiaalselt välja töötatud klaasipesuprogrammiga hoolitsevad Gorenje SmartFlexi nõudepesumasinad õrnalt kõigi Su klaasnõude eest. Tänu madalamale pesutemperatuurile on seda ohutu kasutada ka kristallklaaside pesemiseks.

MultiClacki süsteem kohaneb iga potiga
Tõeliselt lihtne korvide kahele või kolmele tasemele paigutamise süsteem aitab Sul masinasse paigutada ka kõige suuremaid potte ja taldrikuid ning muudab Su nõudepesumasina sisemuse Sinu vajadustele vastavaks.

Alati täiuslikult puhas nõudepesumasin
Puhas nõudepesumasina sisemus tagab, et pesutulemus vastab alati Sinu ootustele. Käivita isepuhastusprogramm kord kuus ja Sa ei pea enam kunagi nõudepesumasina sisemust ja veepihusteid käsitsi küürima ning torusid puhastama.

Kuni 30% parem puhastustulemus
Täiendav veepihusti tagab parema veega katvuse ja põhjalikuma loputuse, et saavutada kuni 30% parem puhastustulemus. Kõik nõud ja söögiriistad saavad alati täiuslikult puhtaks.

Product codes

EAN
3838782463860
Manufacturer code
GV661D60

Photopoint offers free shipping for orders over 99 € delivered to Estonia. Take a look in the tab "Delivery" for a more precise delivery estimate.

For this product you can select the desired delivery method at the shopping cart:

Photopoint store Pick-up


Place your order from Photopoint web store and pick your goods up from one of Photopoint`s brick and mortar stores. The delivery to Photopoint store is free even for orders less than 99 €. You will be noticed by e-mail when your order is ready for pick-up.

The Photopoint stores are located in Tallinn and Tartu. See the exact locations from here.

Omniva courier delivery

The courier will transport your goods from Photopoint straight to the provided address. The delivery will take place at workdays from 08:00 to 17:00. Hold your phone near you as the courier will call you prior to its arrival. Please make sure there is someone at the destination, eligible to receive the shipment. 

The product is out of stock. For additional availability and preorder information please contact us here.

Product comparison

Close