Bosch refrigerator NoFrost 186cm KGN36AI45

Main info

NoFrost - jäävaba külmik See uuenduslik süsteem eemaldab sügavkülmikus toidule ja seintele tekkinud jää, et te ei peaks enam kunagi külmkapi sulatamisega tegelema. Intelligentne elektroonika tagab sulatuse alustamise vaid siis, kui seade seda tõepoolest vajab. VitaFresh Plus - toit säilib värskena kuni kaks korda kauem – seda tänu eriti madalatele temperatuuridele kala ja liha säilitamiseks & optimaalsele niiskusele puu- ja köögiviljade jaoks Tippkvaliteediga LED-valgustus: hämar ühtlane valgustus külmiku sektsioonis nii ülevalt kui ka küljelt, kestab kogu seadme eluea. Üks niiskusregulaatoriga sahtel VitaFresh - puu- ja köögiviljade värskus ja vitamiinid säilivad kuni kaks korda kauem. Kaks temperatuuriregulaatoriga sahtlit VitaFresh plus 0°C hõlpsa juurdepääsuga alusel - kala ja liha säilivad kauem värskena

Product has been archived

NoFrost
NoFrost-mudelil kogutakse niiskus kokku – niiviisi ei kondenseeru niiskus toiduainetele. Soojus juhitakse külmikust välja ning sulatamine toimub automaatselt ühtlaste vaheaegadega. Tekkiv sulamisvesi juhitakse välja sügavkülmikust, kus see kompressori soojuse abil aurustus, ja kogutakse spetsiaalsesse mahutisse. See tehnoloogia alandab sügavkülmikus õhuniiskust ja seda ei teki peaaegu üldse. Sulatamise võib vajalike kodutööde nimekirjast maha tõmmata.

FreshSense
Optimaalses säilituskliimas säilib toidu konsistents. Näiteks muutub jäätis liiga kõvaks või vedelaks. Seetõttu oleneb püsivast sisetemperatuurist, kui kaua toit oma värskuse ja maitse säilitab. FreshSenseandurid kontrollivad ja juhivad pidevalt külmiku ja sügavkülmutusosa temperatuuri. Tulemuseks on püsiv tempearatuur, mis ei sõltu mingil moel ümbritsevat temperatuurist.


SuperFreezing
Vältige sügavkülmutatud toodete sulamist, kui Te värskeid tooteid seadmesse paigutate. SuperFreezing-funktsiooniga külmutatakse tooted kiiremini. Pärast soovitud temperatuuri saavutamist naaseb sügavkülmik automaatselt tavarežiimile. Nii välditakse tarbetut energiakulu.


SuperCooling
SuperCooling-funktsiooni sisselülitamisel toimub hiljuti külmikusse pandud toidu jahutamine kiiremini. Samal ajal takistab funktsioon juba kapis leiduvate toodete soojenemist. Temperatuuri langetatakse ühe nupuvajutusega kõige rohkem väärtuseni 2°C. Selleks, et vältida tarbetut energiakulu, taastatakse temperatuur automaatselt u 6 tunni pärast.


Tootja Bosch
Värvus roostevaba uks/hallid küljed
Energiaklass A+++
Kliimaklass SN-T
Elektrooniline juhtimine Jah
Lisafunktsioonid AirfreshFilter with antiBacteria, Multi Airflow, VitaFresh Plus
Displei Jah
Jahekambri sulatusmeetod Automaatne
Sügavkülmkambri sulatusmeetod Automaatne
Vahetatav uksepoolsus Jah
NoFrost Jah
Sügavkülmkambri paigutus Alumine
Külmiku liik Külmik
Sügavkülmal tärne [ * ] * * *
Paigaldusmeetod Eraldiseisev
Ukse käelisus Parema käega avanev

General

Type
Freestanding
Convenience features
Display

Performance

Climatic class
SN-T

Refrigerator specifications

Defrosting method
Automatic
Display
Yes

Design

Door hinge adjustment
Reversible door hinge
RIght-sided
Color
Silver
Grey

Product codes

EAN
4242002880464
Manufacturer code
KGN36AI45

Photopoint offers free shipping for orders over 99 € delivered to Estonia. Take a look in the tab "Delivery" for a more precise delivery estimate.

For this product you can select the desired delivery method at the shopping cart:

Photopoint store Pick-up


Place your order from Photopoint web store and pick your goods up from one of Photopoint`s brick and mortar stores. The delivery to Photopoint store is free even for orders less than 99 €. You will be noticed by e-mail when your order is ready for pick-up.

The Photopoint stores are located in Tallinn and Tartu. See the exact locations from here.

Omniva courier delivery

The courier will transport your goods from Photopoint straight to the provided address. The delivery will take place at workdays from 08:00 to 17:00. Hold your phone near you as the courier will call you prior to its arrival. Please make sure there is someone at the destination, eligible to receive the shipment. 

The product is out of stock. For additional availability and preorder information please contact us here.

Product comparison

Close