Samsung refrigerator RB37K63611L/EF 201cm

Main info

Seest suurem, väljast samasugune Rohkem hoiuruumi kui keskmisel põrandale paigaldatud külmikul, kuid väljast samade mõõtmetega.* Selles kasutatakse õhukese seina tehnoloogiat SpaceMax Technology™, mis tekitab külmikus lisaruumi ilma energiatõhususes järelandmisi tegemata. Jahutab ühtlaselt kõik nurgad Süsteem All-Around Cooling jahutab külmiku ühtlaselt nurgast nurgani. Külma õhku puhutakse läbi paljude avade igal riiulitasandil. Seeläbi on tagatud ühtlane ja püsiv temperatuur nii ülalt alla kui ka eest taha ja toiduained püsivad värskemana. Ideaalne liha ja kala säilitamiseks Fresh Zone on nutikalt konstrueeritud sahtel, mis tagab ideaalse keskkonna liha ja kala säilitamiseks, hoides neid optimaalse temperatuuri juures nii, et nad püsivad värskena ja võimalikult parima maitsega. Ideaalselt harmooniline ja stiilne disain Esmaklassilist disaini iseloomustab sujuv välimus, mis harmoneerub täiuslikult teie olemasoleva köögimööbliga. Selle oivaline valge viimistlus ning jääsinine käepidemevalgustus lisavad samuti professionaalset stiili ja elegantsi

Product has been archived

Hoiustage omal moel
Neli kohandatavat uksesahtlit võimaldavad hõlpsalt paigutada ja hoiustada erineva suurusega esemeid. Sahtlid saab kohandada erineva suurusega pudelite, karpide ja muude esemete mahutamiseks, et hoiuruumi maksimaalselt ära kasutada.

Lõpuni väljatõmmatav sahtel (sügavkülmikus)
Rohkem väljatõmmatav sahtel hõlbustab toiduainete paigutamist ja väljavõtmist, optimeerides samas hoiuruumi.

LED-valgustus
LED-lambid valgustavad suurepäraselt külmiku sisemust ilma jahutusvõimsust vähendamata.

Töötab nutikalt
Digitaalsel inverterkompressoril on seitse erinevat töökiirust, mida kontrollitakse automaatselt jahutusnõudluse järgi. Selle tulemusena väheneb energiakulu ja müratase ning pikeneb seadme tööiga.

Lõpp jää kogumisele
Tehnoloogia No Frost ennetab jää kogunemist ja hoiab igas nurgas ühtlast temperatuuri. Samuti jahutab see peaaegu kaks korda kiiremini*, koormates vähem jahutussüsteemi ja suurendades selle vastupidavust.


Paigaldusmeetod Eraldiseisev
Külmiku liik Külmik
Sügavkülmal tärne [ * ] * * *
Energiaklass A+
Kliimaklass SN, N, ST, T
Jahekambri sulatusmeetod Automaatne
Sügavkülmkambri sulatusmeetod Automaatne
Lisafunktsioonid Freshzone
Vahetatav uksepoolsus Jah
Sügavkülmkambri paigutus Alumine
Elektrooniline juhtimine Jah
Displei LED
Tootja Samsung
Värvus valge klaas
Ukse käelisus Parema käega avanev

General

Type
Freestanding
Convenience features
Display

Performance

Climatic class
SN-N-ST-T

Refrigerator specifications

Defrosting method
Automatic
Display
LED

Design

Door hinge adjustment
Reversible door hinge
RIght-sided
Color
White

Product codes

EAN
8806088445854
Manufacturer code
RB37K63611L/EF

Photopoint offers free shipping for orders over 99 € delivered to Estonia. Take a look in the tab "Delivery" for a more precise delivery estimate.

For this product you can select the desired delivery method at the shopping cart:

Photopoint store Pick-up


Place your order from Photopoint web store and pick your goods up from one of Photopoint`s brick and mortar stores. The delivery to Photopoint store is free even for orders less than 99 €. You will be noticed by e-mail when your order is ready for pick-up.

The Photopoint stores are located in Tallinn and Tartu. See the exact locations from here.

Omniva courier delivery

The courier will transport your goods from Photopoint straight to the provided address. The delivery will take place at workdays from 08:00 to 17:00. Hold your phone near you as the courier will call you prior to its arrival. Please make sure there is someone at the destination, eligible to receive the shipment. 

The product is out of stock. For additional availability and preorder information please contact us here.

Product comparison

Close