Electrolux, automaatne kuumutus, laius 59 cm, raamita, must - Integreeritav keraamiline pliidiplaat

Main info

Kompaktsed ja lihtsad nupud jätavad toidule rohkem ruumi Pliit on mõeldud toiduvalmistamiseks. Veenduge, et teil oleks selleks võimalikult palju ruumi. Helisignaaliga puutenupud on kujundatud võimalikult ruumisäästvalt ning samas selget ülevaadet pak

Product has been archived

Kompaktsed ja lihtsad nupud jätavad toidule rohkem ruumi
Pliit on mõeldud toiduvalmistamiseks. Veenduge, et teil oleks selleks võimalikult palju ruumi. Helisignaaliga puutenupud on kujundatud võimalikult ruumisäästvalt ning samas selget ülevaadet pakkuvaks. Rohkem vabadust ning tööruumi!

Otsejuurdepääs nuppudele tänu pliidil asuvale juhtpaneelile
Asukoht, asukoht, asukoht – kui jutt käib juhtpaneelist, siis on selle käepärane asukoht sama oluline kui kasutuslihtsus. Selle pliidi juhtpaneel on paigutatud nii, et saaksite oma valmivatest roogadest täpse ülevaate ja võiksite teha kiireid muutusi, kui vaja.

Peatage toiduvalmistamine – ja alustage uuesti – ühe puudutusega
Kui teil on toiduvalmistamise ajal hetkeks tarvis eemale minna, kasutage Stop+Go funktsiooni. Ühe puudutusega on kogu toiduvalmistamine peatatud. Teise puudutusega saate selle taaskäivitada sama seadistusega. Seega saate muretult vastu võtta telefoni või kontrollida retsepti.

Intuitiivne juhtimine küpsetusprotsessi lõpus
See taimer võimaldab teil küpsetamise lõppu lihtsalt kontrollida. Kui eelprogrammeeritud valmimisaeg saab läbi, lülitab see kuumusallika automaatselt välja. Samal ajal annab helisignaal teile märku, et toit on valmis. Võite toidu lauale viia või toiduvalmistamist jätkata.

Hea on teada, milline ala on veel kuum
Tänu jääkkuumuse indikaatoritele näete täpselt, millised pliidi alad on veel kuumad. Ja kui te seda teate, võite jääkkuumust loominguliselt ära kasutada: sulatada šokolaadi, hoida kastet soojas või külmutatud toitu sulatada. Samuti võite jääkkuumuse abil energiat kokku hoida. See on lihtne, kuid leidlik funktsioon.

Kergelt ülepühitav pind
Pliidil on täiskeraamiline klaaspind, mida on väga lihtne puhastada. Pole vaja muud, kui pliiti kergelt lapiga pühkida ja puhas ta ongi. Vaevata ja mugavalt.


Tootja Electrolux
Pliidiplaadi juhtimine Pliidiplaadilt juhitav
Pliidiplaadi tüüp Keraamiline
Läbimõõt 12 / 17,5 / 21 cm
Tüüp High Light
Läbimõõt 14,5 cm
Tüüp High Light
Läbimõõt 14,5 cm
Tüüp High Light
Läbimõõt 12/18 cm
Tüüp High Light
Värv Must

Product codes

EAN
7332543484140
Manufacturer code
EHF6343FOK

Photopoint offers free shipping for orders over 99 € delivered to Estonia. Take a look in the tab "Delivery" for a more precise delivery estimate.

For this product you can select the desired delivery method at the shopping cart:

Photopoint store Pick-up


Place your order from Photopoint web store and pick your goods up from one of Photopoint`s brick and mortar stores. The delivery to Photopoint store is free even for orders less than 99 €. You will be noticed by e-mail when your order is ready for pick-up.

The Photopoint stores are located in Tallinn and Tartu. See the exact locations from here.

Omniva courier delivery

The courier will transport your goods from Photopoint straight to the provided address. The delivery will take place at workdays from 08:00 to 17:00. Hold your phone near you as the courier will call you prior to its arrival. Please make sure there is someone at the destination, eligible to receive the shipment. 

The product is out of stock. For additional availability and preorder information please contact us here.

Product comparison

Close