Philips TV 55" Ultra HD LED LCD 55PUS6503/12

Main info

Nautige 4K UHD pildikvaliteeti Smart TV-s, mida on üllatavalt lihtne kasutada. Pixel Precise Ultra HD tagab terava pildi tõrgeteta esitamise. SAPHI võimaldab lemmiksisule juurde pääseda: Netflixiga veedetud õhtu on vaid nupuvajutuse kaugusel.

Product has been archived

Õhuke, kuid tugev konstruktsioon
Meie uus õhuke alus töötati välja selleks, et vabastada teleri all tavapärase alusega võrreldes rohkem ruumi, tagades teile kaasahaarava vaatamiskogemuse. Sellel teleril on uuenduslik ja kindel alus.

4K Ultra HD. Tänu teravatele piltidele tunnete end olevat otsekui tegevuse keskel.
Tavalise Full HD teleri eraldusvõimest neli korda suurema eraldusvõimega Ultra HD esitab ekraanil üle 8 miljoni piksli ja kasutab meie unikaalset Ultra Resolution Upscalingu tehnoloogiat. Nautige originaalsisust olenemata täiustatud kvaliteediga pilte ning ülima sügavuse, kontrastsuse, loomuliku liikumise ja tõetruude detailidega teravaid kaadreid.

Pixel Precise Ultra HD. Ülimalt teravad ja sujuvad pildid.
4K Ultra HD-teleri ilu peitub iga detaili nautimises. Philips Pixel Precise Ultra HD mootor viib ka kehva kvaliteediga signaali ekraanil hämmastavale UHD lahutusvõimele. Nautige sujuvat, teravat liikuvat pilti ja erakordset kontrastsust. Avastage sügavamad mustad, valgemad valged, erksad värvid ja loomulikud nahatoonid – alati ja igast allikast.

HDR Plus. Täiustatud kontrast, värvid ja teravus.
High Dynamic Range Plus (HDR – suur dünaamiline ulatus) tehnoloogia kujutab endast uut videostandardit. See näitab kontrastsuse ja värvi alal tehtud edusamme koduse meelelahutuse viimisel uuele tasemele. Nautige elamust, mille lõpptulemuseks on säravamad heledad toonid, parem kontrastsus, laiem värvivalik ja täpsemad detailid kui kunagi varem.

Micro Dimming. Nutikas kontrast dünaamilistele stseenidele.
Micro Dimming Pro optimeerib teie teleri kontrastsust, olenevalt ruumi valgusoludest. Koos spetsiaalse tarkvaraga, mis analüüsib pilti 6400 erinevas piirkonnas, saate nautida võrratut kontrastust ja pildikvaliteeti ning tõeliselt elutruud visuaalset kogemust nii päeval kui ka öösel.

SAPHI TV esipaneel. Ühe nupuga juurdepääs kõikidele lemmikutele.
Saphi lihtsustab nutiteleri keerukaid valikuid. Nüüd peate vaid valima teleri puldil avakuva nupu, et avada arusaadav ja intuitiivne menüü, kus saate kiiremini soovitud valikud teha.

Philipsi rakenduste galerii. Avage Youtube, Netflix jms.
Philipsi rakenduste galerii on mitmekülgne kogum veebirakendustest, millele pääsete juurde kohe, kui teie Smart TV on internetiga ühendatud. Nii lihtne see ongi! Lihtsalt lülitage oma teler sisse, looge internetiühendus ja nautige kogu meelelahutusmaailma veebis.

Võimas bass ja kristallselge dialoog
DTS HD optimeerib helitöötlust tänu originaalse helisisu säilitamisele, et saaksite kuulara kõlaritest paremat heli ja kristallselgeid dialooge.


Tootja Philips
Ekraani resolutsioon 3840х2160 4K UHD
HDMI 3 tk
Ekraani tehnoloogia LED LCD
Ekraanisuhe 16:9
Pildiparanduse süsteemid Micro Dimming, Pixel Precise Ultra HD
Helisüsteemid Incredible Surround, Clear Sound, Smart Sound
Zoom funktsioon Jah
Teletekst Jah
Kell Jah
Värvus must
CI (Common Interface) CI+
LAN (võrguliides, RJ45) Jah
Optiline väljund Jah
WiFi Jah
Analoog tuuner Jah
Ekraani diagonaal 55" / 140 cm
PAL Jah
SECAM Jah
NTSC Jah
Taimer Jah
Seadmete ühilduvussüsteem EasyLink
USB mälupulgale või välisele kõvakettale salvestamise võimalus Jah
VESA kinnituse suurus 300 x 200
Veebibrauser Jah
Kõrvaklappide väljund Jah
Komponent Jah
Smart TV Jah
Energiaklass A+
HbbTV Jah
Netflix Jah
Ekraani peegeldamise formaat Miracast
Ekraani peegeldamine Jah

Elastic TV's

Connectivity
LAN

Display

Display size
55"
140 cm
Screen resolution
3840 × 2160
Aspect ratio
16 : 9

Software

SmartTV
Yes
SmartTV apps
Internet Browser
Netflix

Tuner

Teletext
Yes

Functions

Sleep timer
Yes

Interfaces

Component video
Yes
RJ45
Yes

Other

Color
Black
VESA
300 × 200

Product codes

EAN
8718863014943
Manufacturer code
55PUS6503/12

Photopoint offers free shipping for orders over 99 € delivered to Estonia. Take a look in the tab "Delivery" for a more precise delivery estimate.

For this product you can select the desired delivery method at the shopping cart:

Photopoint store Pick-up


Place your order from Photopoint web store and pick your goods up from one of Photopoint`s brick and mortar stores. The delivery to Photopoint store is free even for orders less than 99 €. You will be noticed by e-mail when your order is ready for pick-up.

The Photopoint stores are located in Tallinn and Tartu. See the exact locations from here.

Omniva courier delivery

The courier will transport your goods from Photopoint straight to the provided address. The delivery will take place at workdays from 08:00 to 17:00. Hold your phone near you as the courier will call you prior to its arrival. Please make sure there is someone at the destination, eligible to receive the shipment. 

The product is out of stock. For additional availability and preorder information please contact us here.

Product comparison

Close