Dezl LGV800, EU MT-D, GPS

Põhiinfo

VEOKI NAVIGATSIOONISÜSTEEM KAUGVEDUDE JAOKS dēzl™ LGV800 on hõlpsalt jälgitava 8-tollise ekraaniga navigaator, mis pakub veokile olenevalt veose suurusest ja kaalust kohandatud marsruuti1 ning tagab elukutselistele veokijuhtidele selge ülevaate eespo

Toode on arhiivis, kuvatakse vaid informatiivsel eesmärgil.

Vabandage, tooteandmed on tõlkimisel. Kui vajate toote võõrkeelse teksti mõistmisel abi, andke sellest palun teada e-posti teel info@photopoint.ee. Saadame teile kiirelt soovitud tõlke.


VEOKI NAVIGATSIOONISÜSTEEM KAUGVEDUDE JAOKS

dēzl™ LGV800 on hõlpsalt jälgitava 8-tollise ekraaniga navigaator, mis pakub veokile olenevalt veose suurusest ja kaalust kohandatud marsruuti1 ning tagab elukutselistele veokijuhtidele selge ülevaate eespool toimuvast.





Miski ei jää kahe silma vahele. Suurelt 8-tolliselt puuteekraanilt on mugav teekonda jälgida.

Hangi oma veokile parim marsruut kohandatud veokimarsruutide koostamise1 funktsiooni abil ning kasulikud märguanded, nt eesolevate järskude kallakute kohta.

Puhkepausi aeg? Marsruudil kuvatakse veokite parkimiskohtade andmed Euroopas.

Soovid duši alla minna? Pead tankima? Kasuta veokite ja haagiste teenuste kataloogi.

Leia kohalikud laadimisalad või dokkimiskohad valdkonna parimate laadimis- ja dokkimisjuhiste abil.

Räägi minuga. Kasuta mugavat häälassistenti ning vabakäekõnesid2.




Navigeeri maanteedel suures pildis.



SUUR EKRAAN

Selle erksa ja selge 8-tollise puuteekraaniga annab veokinavigaator dēzl toimuvast hea ülevaate ning tagab intuitiivse kasutamise.





KOHANDATUD VEOKIMARSRUUDI LOOMINE

Sisesta lihtsalt oma sõiduki profiil (kohandatav kõrguse, kaalu, pikkuse, laiuse ja ohtlike materjalide alusel), et leida veoki suurusele ja koormusele kõige paremini sobivad marsruudid1.





VEOKITE PARKIMISKOHAD EUROOPAS

Pead oma sõiduki parkima? Euroopa veokiparkimiskohtade andmed aitavad sul marsruudil parkimiskohti leida. Võid filtreerida mugavuste, nagu Wi-Fi®, duširuumid, turvatase jne alusel. Võimaluse korral vaata ka mobiilirakendusest , kas vabu parkimiskohti on, et sa ei sõidaks parklasse asjata.





POPULAARSED VEOKIMARSRUUDID

Sõidad tundmatul territooriumil? Vaata teiste veokijuhtide seas populaarseid marsruute, et end kindlamalt tunda.





JUHIHOIATUSED

Ohutuma ja teadlikuma sõidu tagamiseks annavad juhihoiatused märku eesolevatest järskudest kurvidest, kiiruspiirangute muutustest, raudteeülesõitudest ja muust.





LAADIMIS- JA DOKKIMISJUHISED

Kui lähened sihtkohale, kuvavad meie valkonna parimad laadimis- ja dokkimisjuhised võimalikud laadimisalad ning dokkimiskohad, et teaksid, kuhu liikuda.





VALI ÕIGE PEATUSKOHT

Leia eelistatud veokipeatuskohti eellaaditud veoki- ja haagiseteenuste kataloogist, kus saad loendeid kaubamärgi ja mugavuse alusel filtreerida.





DIGITAALNE LIIKLUSTEAVE

Kaasasolev DAB-liiklusteabe juhe on kasutusvalmis ning pakub ajakohast ja täpset liiklusolude teavet. Nii saad plaanida ümbersõite õnnetuspaikadest, tee-ehitusest ning muudest takistustest.





LIHTNE PUHKEPAUSI PLAANIMINE

Hangi ajastatud teavitusi, et vajalikke puhkepause teha.





Sõida nutikamalt.



HÄÄLASSISTENT

Vajad juhiseid? Lihtsalt ava suu ja küsi. Seadme dēzl häälassistent vastab sinu suulistele päringutele, et sa ei peaks käsi roolilt tõstma ja saaksid rahulikult liiklust jälgida.





JUHTMETA UUENDUSED

Sisseehitatud Wi-Fi®-ühenduvuse tõttu on lihtne kaarte ja tarkvara ilma arvutit kasutamata ajakohasena hoida. Kui uuendused on saadaval, kuvatakse ekraanil teade.





LIIKLUS, ILM JA KÜTUSEHINNAD

Paarista seade dēzl LGV800 oma telefoniga ja laadi alla rakendus Garmin Drive, et näha reaalajas3 liiklus- ja ilmateavet ning kütusehindu. Samuti saad avada photoLive liikluskaamerad (kui need on saadaval).





VABAKÄEKÕNED

Sisseehitatud Bluetooth® juhtmeta tehnoloogia abil saad sünkroonida oma ühilduva nutitelefoni navigaatoriga dēzl, et helistada ilma käsi roolilt tõstmata2.





NUTITEAVITUSED

Kui seade on rakendusega Garmin Drive paaristatud, näed oma telefonist pärit tekstsõnumeid ja muid teavitusi3 navigaatori ekraanil.





Naudi teel olles mõnusamat elu.



TRIPADVISOR

Kuva teenuses TripAdvisor® olevad arvustused hotellide, restoranide ja vaatamisväärsuste kohta, mis jäävad sinu marsruudile või sihtkoha lähedale.





LEIA KOHTI NIME JÄRGI

Eellaaditud Foursquare® sisu abil saab lihtsalt miljoneid uusi ja populaarseid kohti leida.





KAARDI KATVUS

Sõida kindlalt seadmes olevate kaardiuuenduste ja eellaaditud Euroopa kaartide abil.





KIIRE MARSRUUDI KOOSTAMINE

Leia parim marsruut kiiremini ja asu rutem teele – paarista dēzl LGV800 oma telefoniga mobiilirakenduse Garmin Drive™ abil2.





LISA TAGURDUSKAAMERA

Tagurdamisel veoki tagapool toimuva nägemiseks paarista navigaator dēzl juhtmeta tagurduskaameraga (müüakse eraldi).





HANGI TUNNISTAJA

Garmin Dash Cam™ näeb kõike pealt ning salvestab automaatselt sõidu ajal videopildi. Müüakse eraldi.



1 Ei ole kõigis piirkondades saadaval. Veoki profiiliomaduste sisestamine ei taga, et sõiduki omadusi võetakse arvesse kõigi soovitatud marsruutide arvutamisel. Järgi alati kõiki postitatud liiklusmärke ja teeolusid.

2 Vajab Bluetooth-võimekusega nutitelefoni (müüakse eraldi).

3 Selle funktsiooni kasutamiseks pead rakenduse Garmin Drive oma ühilduvasse Bluetooth- ja GPS-toega nutitelefoni alla laadima.

© HERE. Kõik õigused kaitstud. © 2020 TripAdvisor LLC. Kõik õigused kaitstud. Foursquare® on ettevõtte Foursquare Labs, Inc. registreeritud kaubamärk. TruckDown® on ettevõtte TruckDown Info International Inc. registreeritud kaubamärk. Sõnamärk Bluetooth® ja logod on ettevõttele Bluetooth SIG, Inc. kuuluvad registreeritud kaubamärgid ja Garmin kasutab neid litsentsi alusel. Wi-Fi® on ettevõtte Wi-Fi Alliance registreeritud kaubamärk.

Toote koodid

EAN
753759256418
Tootja kood
010-02314-10

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Omniva pakiautomaati

Vali kättesaamise kohaks endale sobivaim Omniva pakiautomaat. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Nii lihtne ongi. Omniva pakiautomaadid asuvad hoonetest väljas – nii saad pakile järele minna olenemata kellaajast ja kuupäevast. 

Lähima pakiautomaadi saad Photopointi veebipoes valida ostukorvis, tarneviisi juures olevast nimekirjast. Omniva kõikide pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST pakiautomaati

Ehk on Sinule sobivaimas kohas hoopis SmartPOST pakiautomaat? Kui nii, siis vali Photopointi veebipoes ostukorvis tarneviisiks see sobivaim. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Kiire ja lihtne.

Kõikide SmartPOST pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

DPD pakiautomaati

Vaata kindlasti üle ka DPD pakiautomaatide asukohad. Neid on tänaseks juba üle Eesti. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv DPD pakiautomaat ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMSiga kood.

DPD pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST Finland pakiautomaati

Telli kaup endale Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. SmartPOST Finland pakiautomaadid toimivad sama lihtsalt nagu Eestisisesed automaadid. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv SmartPOST Finland automaat. Kui pakk kohale jõuab, saadetakse saajale SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk.

SmartPOST Finland automaatide asukohti saad vaadata siit.

Matkahuolto väljastuspunkti Soomes

Telli kaup Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv Matkahuolto väljastuspunkt ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMS või e-mail teavitusega. Mine kohale, näita isikut tõendavat dokumenti ja võta pakk.

Matkahuolto teeninduspunkte saad vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on hetkel otsas. Lisainfot saadavuse ja ettetellimise kohta saad küsida, võttes meiega ühendust siin.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge