Garmin zūmo XT 5,5-tolline mootorratta navigaator

Põhiinfo

Toode on arhiivis, kuvatakse vaid informatiivsel eesmärgil.

Vabandage, tooteandmed on tõlkimisel. Kui vajate toote võõrkeelse teksti mõistmisel abi, andke sellest palun teada e-posti teel info@photopoint.ee. Saadame teile kiirelt soovitud tõlke.


SÕIDA ZŪMO TIIMIS Mootorratturitele mõeldud vastupidav zūmo XT navigatsiooniseade on loodud seiklusteks. Selle väga hele 5,5-tolline ekraan on kindasõbralik, vihmakindel ja näitab sulle seiklusrikast marsruuti teel ja sellest eemal.

Vaata ja kasuta seda heledat 5,5-tollist ekraani päeval ja öösel ilmaga. Oleme pööranud tähelepanu sõiduohutusele alates vabakäekõnedest kuni inReach® satelliitsideni1. Elu on täis kurve. Garmin Adventurous Routing™ viib sind nende juurde. Lülitu EL-i kaartidelt, topograafilistele kaartidele või BirdsEye satelliitkujutistele kõigest ühe puudutusega. Rajasalvesti peab sinu eest meeles su parimaid sõite. Sõiduhoiatuste abil oled teadlik marsruudil peituvatest ohtutest, nagu järsud kurvid.

Valmistatud igapäevaseiklusteks.
HELE EKRAAN 5,5-tolline ekraan on eelmiste mudelite ekraanidest heledam ja nähtav mis tahes valgusoludes. Sellel püst- ja rõhtpaigutusega kindasõbralikul ekraanil on selge HD-kuva.

VASTUPIDAV KONSTRUKTSIOON Selle eri ilma- (IPX7) ja sõiduolude jaoks ehitatud navigatsiooniseadmega võid julgelt sõita kõikjal.

KESTEV TOIDE Ekraani 100% taustavalguse juures kestab aku kuni 3,5 tundi ja tavasätete juures on võimalik tööaeg kuni 6 tundi. Pikemaks seikluseks ja pidevaks toiteks võib selle ühendada mootorratta elektrisüsteemiga.

Avastusretked eri maastikul.
BIRDSEYE SATELLIITKUJUTISED Wi-Fi® ühenduse kaudu otse seadmesse allalaadimisega (aastatellimuseta) Birdseye Satelliitkujutised on sul juurdepääs kogu maailmale.

EELLAADITUD TEEKAARDID Kogu Euroopa eellaaditud tänavakaartide abil oled sõiduks valmis. Hõlmab kaardiuuendusi.

EELLAADITUD MAASTIKUKAARDID Topograafilised maastikukaardid soodustavad seiklusrikkamat sõitu.

KAARTIDE LIHTNE ÜMBERLÜLITUS Lülitu hõlpsalt teekaartide, topograafiliste kaartide ja BirdsEye satelliitkujutiste vahel, et alati valida sõiduks parim kaart.

GARMIN ADVENTUROUS ROUTING Muuda marsruudieelistuse valimise abil tavasõidud käänulisteks ja põnevateks seiklusteks.

RADADE SALVESTAMINE Jäädvusta oma marsruuti rajasalvesti abil ning salvesta või jaga seda hiljem kasutamiseks.

JAGA OMA LEMMIKSÕITE Saada oma telefonis2 asuvad GPX-failid hõlpsalt seadmesse zūmo XT või jaga rakenduse Garmin Drive™ abil GPX-faile sõidukaaslastega.

Toodetud mootorratturitele.
TRIPADVISOR® Kuva teenuses TripAdvisor olevad arvustused hotellide, restoranide ja vaatamisväärsuste kohta, mis jäävad sinu marsruudile või sihtkoha lähedale.

VAATAMISVÄÄRSUSTE LIHTNE LEIDMINE zūmo XT sisaldab tänu teenustele iOverlander™ ja Foursquare® huvipunkte ja miljoneid populaarseid kohti.

SÕIDUHOIATUSED Hangi marsruudile jäävate ohtude kohta hoiatusi, nagu eespool asuvad järsud kurvid, kiirusepiirangu muutused jpm. Sind teavitatakse ka eespool asuvatest kiiruskaameratest3.

HALDA OMA RADU JA MARSRUUTE Rakendusega Garmin Explore saad oma marsruute, radasid ja vahepunkte navigatsiooniseadmes, nutitelefonis ja arvutis hõlpsalt hallata4 ja kuvada.

GARMIN REAL DIRECTIONS™ Kuula ühendatud kiivri või peakomplekti abil üksikasjalikke hääljuhiseid. See on nagu sõber, kes kasutab juhiste edasiandmiseks tänavanimesid, kaupluste nimesid ja tuvastatavaid maamärke.

MUUSIKA Voogedasta muusikat nutitelefonist zūmo XT navigatsiooniseadmesse või taasesita navigatsiooniseadmesse salvestatud MP3-faile – seda kõike ühendatud kiivri või peakomplekti kaudu.

Jää rahulikuks. Sõida ja püsi ühenduses.
VABAKÄEKÕNED Bluetooth® tehnoloogia abil saad teha vabakäekõnesid5. Pärast telefonis oleva rakendusega Garmin Drive sidumist saad nutiteavitusi näha otse zūmo ekraanil.

REAALAJAS LIIKLUS- JA ILMATEAVE Rakendusega Garmin Drive pääsed juurde2 reaalajas liiklus- ja ilmateabele, võid jagada marsruute teiste sõitjatega ning saad telefoniteavitusi.

INREACH SIDUMINE Seo zūmo XT ühilduva inReach satetelliitsideseadmega1, et kasutada kahepoolset sõnumsidet, asukoha jagamist ja vajadusel SOS-abi.

JUHTUMIST TEAVITAMINE Juhtumi korral saadetakse su asukohateabega tekstsõnum automaatselt su eelvalitud kontaktile2.

JUHTMETA UUENDUSED Sisseehitatud Wi-Fi ühenduvus4 teeb kaartide ja tarkvara ajakohasena hoidmise lihtsaks ilma arvutit kasutamata. Kui uuendused on saadaval, kuvatakse ekraanil teade.

LISAVARUSTUSE JUHTIMINE Seo zūmo XT ühilduva Garmini PowerSwitch™ digitaalse lülituskarbiga (eraldi müügil), lubada mootorratta 12 V elektroonika (nt udutuled, ohutuled jne) ekraanilt juhtimist.
1 Müüakse eraldi; vajalik on aktiivne satelliitühenduse tellimus. 2 Vajalik on zūmo sidumine nutitelefoniga, milles töötab Garmin Drive. 3 Punase tule ja kiiruskaamerate hoiatused pole igas piirkonnas saadaval. Vaata lisa värskendustellimuse ostu kohta. 4 Vajab juhtmevaba Wi-Fi® tehnoloogiaga töötavat ühendust. 5 zūmo peab Bluetooth abil olema seotud seadmega ühilduvase nutitelefoni. © HERE. Kõik õigused kaitstud. © 2021 TripAdvisor LLC. Kõik õigused kaitstud. Foursquare® on ettevõtte Foursquare Labs, Inc. registreeritud kaubamärk. Satellite imagery © 2020 Maxar Technologies (satelliitkujutiste kuupäev võib varieeruda). Autoriõigus © 2020 Cyclops UK Limited. Kõik õigused kaitstud. Sõnamärk Bluetooth® ja logod on ettevõttele Bluetooth SIG, Inc. kuuluvad registreeritud kaubamärgid ja Garmin kasutab neid litsentsi alusel. Satellite imagery © 2020 Maxar Technologies (satelliitkujutiste kuupäev võib varieeruda).Autoriõigus © 2020 Cyclops UK Limited. Kõik õigused kaitstud. Sõnamärk Bluetooth® ja logod on ettevõttele Bluetooth SIG, Inc. kuuluvad registreeritud kaubamärgid ja Garmin kasutab neid litsentsi alusel.

Mõõtmed ja kaalud

Brutokaal
1.09 kg

Toote koodid

EAN
753759256340
Tootja kood
010-02296-10

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Omniva pakiautomaati

Vali kättesaamise kohaks endale sobivaim Omniva pakiautomaat. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Nii lihtne ongi. Omniva pakiautomaadid asuvad hoonetest väljas – nii saad pakile järele minna olenemata kellaajast ja kuupäevast. 

Lähima pakiautomaadi saad Photopointi veebipoes valida ostukorvis, tarneviisi juures olevast nimekirjast. Omniva kõikide pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST pakiautomaati

Ehk on Sinule sobivaimas kohas hoopis SmartPOST pakiautomaat? Kui nii, siis vali Photopointi veebipoes ostukorvis tarneviisiks see sobivaim. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Kiire ja lihtne.

Kõikide SmartPOST pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

DPD pakiautomaati

Vaata kindlasti üle ka DPD pakiautomaatide asukohad. Neid on tänaseks juba üle Eesti. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv DPD pakiautomaat ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMSiga kood.

DPD pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST Finland pakiautomaati

Telli kaup endale Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. SmartPOST Finland pakiautomaadid toimivad sama lihtsalt nagu Eestisisesed automaadid. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv SmartPOST Finland automaat. Kui pakk kohale jõuab, saadetakse saajale SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk.

SmartPOST Finland automaatide asukohti saad vaadata siit.

Matkahuolto väljastuspunkti Soomes

Telli kaup Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv Matkahuolto väljastuspunkt ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMS või e-mail teavitusega. Mine kohale, näita isikut tõendavat dokumenti ja võta pakk.

Matkahuolto teeninduspunkte saad vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on hetkel otsas. Lisainfot saadavuse ja ettetellimise kohta saad küsida, võttes meiega ühendust siin.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge