Garmin DriveSmart 70LMT

Põhiinfo

  • 7" puutetundliku ekraaniga GPS seade
  • 45 riigi kaardid, sh. Ida-Euroopa
  • 3D kaardivaade & sõiduridade abi
  • 7 GB sisemälu
  • Eluaegne tasuta kaardiuuendus, liiklusinfo vastuvõtja

Toode on arhiivis, kuvatakse vaid informatiivsel eesmärgil.

  • Preemium klassi 7-tollise mahutundliku ekraaniga ja soliidse metallkorpusega autonavi
  • Iminapkinnitus 
  • Detailsed Euroopa kaardid eluaegse uuendamise litsentsiga ja liiklusinfo vastuvõtuga 
  • Tasuta Garmin Digital Traffic DAB (Digital Audio Broadcasting) kaudu, siiamaani kiireim liiklusinfo lahendus Garmini poolt!
  • Juhi hoiatused tähelepanu tõstmiseks nt. enne kurvi, koolialal, piirkiiruse muutumisel jpm.
  • Kohandatavad nutitelefoni teavitused manatakse ekraanile (nt. sissetulev kõne, SMS, meeldetuletused jm.)
Ei suuda otsustada, millist naviseadet endale valida? Abiks on Garmin Drive seeria autonavide võrdlev ülevaade.
"Garmin Drive – kindel teejuht sinu seiklustel – nii kodus kui võõrsil" ülevaade Digitest.ee lehel »

Kõrgtasemeline stiil
Elegantne ja õhuke DriveSmart ekraan sobib ka kõige peenemasse autointerjööri. (Ekraanipilt pöördub automaatselt). 

Turgutavad juhi hoiatused igapäevases sõidurutiinis
Garmin DriveSmart hoiatab juhti ning seeläbi hoiab ära ohtlikud olukorrad liikluses. Järsud kurvid, piirkiiruse muutused, raudteeülesõidud, metsloomad, kaldumine vastassuunda, koolialad jms. suuremat tähelepanu nõudvad sündmused ja objektid ongi Garmin DriveSmart spetsiifika. Edastades hoiatusi põlevast punasest fooritulest, kiiruskaamerast või ummikutest eespool, leevendab DriveSmart väsimust. Pikematel ülesõitudel oskab DriveSmart soovitada puhkepause ja sobivaid peatuskohti. "Eespool" funktsioon näitab selgelt ja vaevata teele jäävaid kohti (nt tanklad, parklad, piiriületused) ja vahemaid nendeni ilma, et peaksid kaarti sirvima.

Räägi Garmin DriveSmart'iga
Garmin DriveSmart pakub turvalist hääljuhatamist (eestikeeles!), et saaksid turvaliselt autot juhtida.

Mugavad nutivõimalused
Ühenda Garmin DriveSmart oma nutitelefoniga käed-vaba kõnede jaoks. Samas näed telefoni kalendri meeldetuletusi, SMS'e jms. infot oma Garmin DriveSmart' ekraanil roolilt käsi tõstmata. Kõik see võimaldab sul keskenduda auto juhtimisele ja tõsta sõidu turvalisust.
Reaalaja info nagu ilm ja liiklus/teeolud jne. saamiseks lae alla Smartphone Link8 mobiili rakendus/äpp, mis ühendab su Garmin DriveSmart autonavi nutitelefoniga.

Navigeeri pingevabalt
Suhtle DriveSmart'iga: peale selle, et ta ütleb sulle mida teha, kuulab ta ka sinu käske (häälkäsklused ei tööta eesti keeles). Peale selle teeb ta su liikumise teel "puust ja punaseks ette" võimalikult lihtsaks, kuvades saabuva ristmiku või manöövri kohta pildi kus on selgelt märgitud vajalik rida ja suund ristmikul koos maastikuga.

Parim liiklusinfo teabe lahendus
Garmin Digital Traffic DAB (Digital Audio Broadcasting) on Garmini liiklusinfo vastuvõtu rakendsus, mis on sulle tasuta seadme eluealõpuni. Võtab vastu uudiseid iga 60 sekundi tagant Digital Traffic'ul on suurepärane katvus eriti maanteedel (v.a. Baltimaad). Digital Traffic on häälega aktiveeritav ning annab teavet nt. kui palju pikeneb teekond võimaliku ümbersõidu puhul nii ajaliselt kui ka vahemaas). Igal juhul sulle pakutakse kiireimat teekonda.

Juhendamine nähtavate objektide kirjeldamisel
Garmin DriveSmart mõtestab ümber väljendi navigeerimine pöördlelt-pöördele, kasutades Garmini Real Directions™ - selgelt arusaadavaid juhiseid (nagu kuulaksid sõbra juttu nt. pööra paremale punase maja tagant või pööra paremale enne McDonalds'it) on navigeerimine muutunud sammu võrra lihtsamaks ja inimlikumaks, tänu Foursquare®'i meeletu andmebaasile.

Leia täpne sihtpunkt
Direct Access funktsioon lihtsustab navigeerimist keerulistesse sihtkohtadesse, nagu lennujaamades (konkretne terminal), ja kaubanduskeskustes (teatud kaupluste leidmine).

Kergem otsida ja kiirem leidmisel
Garmin DriveSmart otsinguväljal, on lihtne leida aadresse ja miljoneid huvipunkte (POI-id). Sisesta kategooria (nt. pizza), aadress või nimi ( nt. Starbucks) ning Garmin DriveSmart leiab kiirelt kõik vasted. Trükivea puhul pakub Garmin DriveSmart mitut sarnast tulemust. Näiteks, kui otsite MacDonalds, pakub tulemusteks nii "MacDonalds" kui ka "McDonalds".

Ühenda kaamera(d) oma Drive'ga juhtmevabalt
Moodustamaks täiuslikku navigatsiooni süsteemi võimaldab Garmin DriveSmart ühendamist tahavaatekaameraga BC™ 30 (müüakse eraldi). Võimaldab näha kõike auto taga olevat otse Garmin DriveSmart ekraanilt tagurdamisel. Juhul kui Teil on väikelaps, ühendage lapsekaamera Garmin babyCam™ oma drive'ga. babyCam on autosisene kaamera, mille saate suunata tagaistmel olevale lapsehällile vms. et soovikorral vaadata lapse seisundit.

Kõik ühest kohast
Kasuta Garmin Express™'i, et hoida oma navigaatorit värskena. Garmin Express lihtsustab operatsioonisüsteemi ja kaartide uuendamist, võimaldab POI'de ümbertõstmise seadmete vahel jpm.

Seda toodet on mainitud järgmistes Photopointi ajaveebi postitustes:

Keeled

Kasutajaliides
inglise
eesti
vene
Lisakeeled laetavad läbi arvuti
Hääljuhised
Jah
Lisakeeled laetavad läbi arvuti
Kõne tuvastus
Jah
Eesti keele tugi puudub

Kaardid

Kaartide arv
45
Detailkaardid
Andorra
Austria
Belgia
Eesti
Gibraltar
Hispaania
Madalmaad
Iirimaa
Itaalia
Kreeka
Leedu
Läti
Liechtenstein
Luksemburg
Malta
Monaco
Norra
Poola
Portugal
Prantsusmaa
Rootsi
Saksamaa
San Marino
Slovakkia
Sloveenia
Soome
Ühendkuningriigid
Šveits
Tšehhi
Taani
Ungari
Vatikan
Osalised kaardid
Bulgaaria
Horvaatia
Rumeenia
Türgi
Ukraina
Ühendusteed
Albaania
Bosnia ja Hertsegoviina
Makedoonia
Moldaavia
Montenegro
Serbia
Valgevene
3D kaardivaade
Jah
Kaardiuuendused
Sisaldab seadme eluaegset kaardiuuendust
Sõiduridade abi
Jah
Ristmiku vaade
Jah
TMC liiklusinfo vastuvõtja
Jah
Ei tööta Eestis

Tehnilised andmed

Ekraani tüüp
TFT LCD
Puutetundlik
Jah
Ekraani mõõt (tolle)
7,0
Ekraani lahutusvõime
800 × 480
Sisemälu
7 GB
Laienduspesad
microSD kaardipesa
Vooluallikas
USB
Integreeritud liitium-ioon aku
Aku kestvus
1 tund
Bluetooth
Jah
FM saatja
Ei
Veoauto režiim
Ei
Käed-vaba helistamine
Ei
Laius (mm)
189
Kõrgus (mm)
11
Sügavus (mm)
20,0
Kaal (g)
306
Komplekti sisu
GPS seade
Autohoidik iminapaga
Autolaadija/toitejuhe (12-24V)
USB kaabel

Toote koodid

EAN
753759158859
Tootja kood
010-01538-11

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Omniva pakiautomaati

Vali kättesaamise kohaks endale sobivaim Omniva pakiautomaat. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Nii lihtne ongi. Omniva pakiautomaadid asuvad hoonetest väljas – nii saad pakile järele minna olenemata kellaajast ja kuupäevast. 

Lähima pakiautomaadi saad Photopointi veebipoes valida ostukorvis, tarneviisi juures olevast nimekirjast. Omniva kõikide pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST pakiautomaati

Ehk on Sinule sobivaimas kohas hoopis SmartPOST pakiautomaat? Kui nii, siis vali Photopointi veebipoes ostukorvis tarneviisiks see sobivaim. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Kiire ja lihtne.

Kõikide SmartPOST pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

DPD pakiautomaati

Vaata kindlasti üle ka DPD pakiautomaatide asukohad. Neid on tänaseks juba üle Eesti. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv DPD pakiautomaat ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMSiga kood.

DPD pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST Finland pakiautomaati

Telli kaup endale Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. SmartPOST Finland pakiautomaadid toimivad sama lihtsalt nagu Eestisisesed automaadid. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv SmartPOST Finland automaat. Kui pakk kohale jõuab, saadetakse saajale SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk.

SmartPOST Finland automaatide asukohti saad vaadata siit.

Matkahuolto väljastuspunkti Soomes

Telli kaup Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv Matkahuolto väljastuspunkt ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMS või e-mail teavitusega. Mine kohale, näita isikut tõendavat dokumenti ja võta pakk.

Matkahuolto teeninduspunkte saad vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on hetkel otsas. Lisainfot saadavuse ja ettetellimise kohta saad küsida, võttes meiega ühendust siin.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge