Elektriline tõukeratas GPad Joyride

Põhiinfo

GPad Joyride peidab endas funktsioone ja võimalusi, mis kaasnevad tavaliselt palju kallimate tõukeratastega. Ärge laske ennast Joyride tagasihoidlikust välimusest petta - ta on üllatusi täis.

Toode on arhiivis, kuvatakse vaid informatiivsel eesmärgil.

Joyride’i 10 tollised õhkrehviga rattad teevad ka kehvemal pinnasel sõitmise muretuks. 10 tollistele ratastele tõttavad appi ka eesmine ja tagumine vedrustus, mis vähendavad tunduvalt aukudest ja äärekividest tulenevaid pauke ja loksutusi. Tänu nendele teguritele on tõukeratta tippkiirusega isegi täiesti normaalne sõita, see tähendab siis 35 km/h. Ka aku üle ei anna kurta, sest Joyride’i sõiduulatus võib vabalt küündida isegi 40 kilomeetrini. Võib tunduda, et suur aku, vedrustus ja rattad teevad selle tõukeratta väga raskeks, kuid nii see ei ole. Kaaludes kõigest 15 kilogrammi, on Joyride kergesti kokku volditav ja käeotsas transporditav. See tõukeratas on tõsine tööloom, mis ei jäta sind teel hätta.

Parema nähtavuse jaoks on tõukerattal ees ja taga tuli, mis võimaldavad ka pimedas liigelda. Efektiivseks pidama saamiseks on tõukerattal taga ketaspidur. Turvalisuse huvides on tõukerattale lisatud üks piirang gaasi andmisel. Nimelt muutub gaasipedaal kasutatavaks alles siis, kui tõukeratas juba veereb. See tähendab, et esimese väikese tõuke peab kasutaja ise tegema.

Tõukeratta LCD ekraanilt on näha kõik vajalik informatsioon: kiirus, aku laetustase, käik, odomeeter. Kui tõukeratta ühtegi funktsiooni kolme minuti jooksul ei kasutata, lülitab ta end ise välja, et säästa akut.


Tootja GPad
Aku 13Ah, 48V
Rehvitüüp õhk
Eemaldatav aku Ei
Eesmine pidur Puudub
Tagumine pidur Ketas
Amordid Eesmised
Veotüüp Tagavedu
Seisujalg Jah

Jõudlus

Rehvi tüüp
Õhkrehvid

Toide

Aku mahutavus
13 000 mAh

Muud funktsioonid

Amordid
Esiamort
Muud lisad
Seisujalg

Toote koodid

EAN
4744441013477
Tootja kood
4744441013477

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on hetkel otsas. Lisainfot saadavuse ja ettetellimise kohta saad küsida, võttes meiega ühendust siin.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge