UGO elektriline tõukeratas UEH-1624, must/valge

Põhiinfo

  • Kokkupandav elektriline tõukeratas
  • Ühe laadimisega läbib kuni 18 km
  • Maksimaalne kiirus: 25 km/h
  • Mugav LED-ekraan
  • Kolm kiirusrežiimi

Toode on arhiivis, kuvatakse vaid informatiivsel eesmärgil.

UGO UEH-1624 elektriline tõukeratas võimaldab Sul avastada linnas ringi liikumise mugavust kiirusel kuni 25 km/h. Kaasaegne elektriline tõukeratas suudab ühe laadimisega läbida kuni 18 km ja aitab Sul unustada liiklusummikud ja ühistranspordi.

Võimas mootor
Ugo Squbby 8" on varustatud kvaliteetse 250 W elektrimootoriga, mis koos rafineeritud akuga võib kiirendada kiirust kuni 25 km/h olenemata sellest, kas tõukerattal on laps või täiskasvanu. Naudi elektrilist tõukeratast, mis viib Sind sihtkohta tõhusalt, õigeaegselt ja mugavalt.

Kuni 18 km ühe laadimisega
Elektriline tõukeratas on varustatud kvaliteetse akuga, mis võimaldab ühe laadimisega läbida kuni 18 kilomeetrit. See tähendab, et saad mugavalt ringi reisida, muretsemata aku kiire tühjenemise pärast.

LED-ekraan
Kogu oluline teave kuvatakse tõukeratta lenksul asuval LED-ekraanil. Lisaks kiirusele ja läbitud vahemaale kuvab ekraan ka aku taset, et teaksid täpselt, millal pead tõukeratast uuesti laadima.

Tugev aku
Kaasaegne liitiumioonitehnoloogia koos 36 V pingega võimaldab kiirendada kuni 25 km/h. Tõukeratta täislaadimiseks kulub 5 tundi.

3 kiiruse seadistust
Esimesel käigul saad kiirendada kiirusele kuni 6 km/h, teisel käigul 18 km/h ja kolmandal käigul saad saavutada tippkiiruse kuni 25 km/h. Tänu erinevatele kiiruse seadistustele saad alati sõita vastavalt teeoludele või isiklikele eelistustele.

eABS+ pidurid
Ugo Squbby 8" on elektrilise piduriga, mis vajadusel mootorit aeglustab. eABS-tehnoloogia võimaldab mugavalt ja sujuvalt peatuda. Lisaks on tõukeratta vastupidavasse poritiiba sisseehitatud mehaaniline pidur. Vilkuv LED taustavalgus annab pidurdamise korral ka teistele liiklejatele märku.

8" kärgstruktuuriga rehvid
Tõukerattal on 8-tollised rattad, mis on varustatud moodsate ülitugevate rehvidega. Rehvid on valmistatud kärgstruktuuri tehnoloogiaga, mis tähendab, et rehvi sees on vahumull ja õhumullid, mis suurendavad sõitmismugavust.

Jõudlus

Maksimaalne liikumiskiirus
25 km/h
Maksimaalne sõiduulatus
18 km
Maksimaalne tõusunurk
15°
Ratta diameeter
8,0"
Rehvi tüüp
Õhkrehvid

Toide

Aku tüüp
Liitium-ioon aku
Laadimisaeg
5 tundi

Muud funktsioonid

Pidurdussüsteem
Mehaaniline tagapidur

Mõõtmed & kaal

Ratta diameeter
8,0"
Kõrgus (mm)
1160
Laius (mm)
460
Sügavus (mm)
1000
Kaal (g)
11

Üldine

Värvus
Must
Valge

Toote koodid

EAN
5901969425956

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on hetkel otsas. Lisainfot saadavuse ja ettetellimise kohta saad küsida, võttes meiega ühendust siin.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge