Segway Ninebot elektriline tõukeratas eKickscooter ZING A6, roheline

Põhiinfo

  • Elektriline tõukeratas lastele
  • Ühe laadimisega läbib kuni 5 km
  • Maksimaalne kiirus: 12 km/h
  • Kolm sõidurežiimi & efektne valgustus
  • Sobib 6–10-aastastele lastele

Toode on arhiivis, kuvatakse vaid informatiivsel eesmärgil.

Ninebot eKickScooter ZING A6 elektriline tõukeratas lastele võimaldab ka pere pisematel rõõmuga vuhiseda.
  • Sobib 6-10-aastastele lastele
  • Maksimaalne kiirus: 12 km/h
  • Ühe laadimisega läbib kuni 5 km
  • Tagumise poritiiva jalgpidur
  • Kolm sõidurežiimi
  • Laadimisaeg kuni 3 tundi
  • Valgustid astmelaua küljel ja esirattal

Kolm käiku iga lapse ja iga tempo jaoks
ZING A6 mudel töötab kolme erineva käiguga. Ühelt käigult teisele lülitamiseks tuleb tõukeratas paigale seisata ja laps peab käigu vahetamiseks kaks korda tagumist poritiiba puudutama.
  • Esimene käik – aeglane ja ühtlane
    See on ideaalne režiim algajatele, kuna selle maksimaalne kiirus on kuni 8 km/h (indikaatortuli põleb pidevalt ja kuuled 1 piiksu). Laps peab ise tõukama, kuni saavutab kiiruse 8 km/h ja sealt edasi hakkab ZING A6 ise sõitma.
  • Teine käik – tõsta tempot
    Teise käigu maksimaalne kiirus on kuni 10 km/h. See tähendab, et laps saab nautida sõitu veidi kiiremas tempos (indikaatortuli vilgub aeglaselt ja kuulete 2 piiksu).
  • Kolmas käik – maksimaalkiirus
    Kogenumate laste jaoks on see viimane käik parim viis seda tõukeratast maksimaalselt nautida. Sõites maksimaalse kiirusega kuni 12 km/h, saab laps nautida ka maksimaalset sõidulusti.

Kiirendus tõukamisega
ZING A6 kiirendamiseks teeme tagasikäigu vanadesse aegadesse ja tõukame. Tõukeratas hakkab pärast maksimaalse kiiruseni tõukamist kuni 8 km/h (esimene käik), 10 km/h (teine ​​käik) ja 12 km/h (kolmas käik) ise edasi sõitma.

Vinge ümbritsev valgustus
See tõukeratas särab alati, kui see on sisse lülitatud. Astmelaua külgedel asuvad valgustid põlevad alati, kui ZING A6 on sisse lülitatud. Lisaks hakkab ka esiratas veeredes vilkuma.

Lihtne tagumise poritiiva jalgpidur: alati ohutu
Ninebot eKickScooter ZING A6 on varustatud tagumise poritiiva jalgpidurisüsteemiga. Laps peab vaid mõneks sekundiks tugevalt tagumise poritiiva peale astuma ja ZING A6 jääb aeglaselt seisma. Sinu lapse turvalisus on prioriteet number üks!

Tagumisel poritiival on ka teine ​​funktsioon – puuduta seisva tõukeratta tagumist poritiiba kaks korda, et käiku vahetada.

Suure jõudlusega kompaktne aku
Tõukeratta aku ühendab liitiumioonaku, kontrolleri ja nutika BMS akuhaldussüsteemi ühte kompaktsesse moodulisse, mis asub astmelauas, et tõukeratta raskuskese asuks madalal: see tagab sõitmisel parema stabiilsuse.

Ühe 3-tunnise laadimisega suudab ZING A6 vastu pidada kuni 5 km, mis annab lapsele üsna palju mänguaega. ZING A6-l on aku indikaatorid, mis annavad teada, millal on aeg laadida:
  • Valge tuli tähendab, et akutase on 10% või rohkem;
  • Punane tuli tähendab, et akutase on alla 10%;
  • Punane tuli võib tähendada ka seda, et tõukeratas ei ole aktiveeritud või sellel on esinenud häireid.

Mugavad käepidemed
Tõukeratta käepidemed on valmistatud TPR (termoplastikkumm) materjalist, mida on mugav käes hoida ja mis ei lase kätel libiseda. Lisaks on TPR käepidemeid lihtne puhastada ja hooldada isegi siis, kui laps sõitis ZING A6-ga kleepuvate või mudaste kätega. Sa ei pea puhastamise pärast muretsema.

Kulumiskindlad, hea sõiduga rehvid
eKickScooter ZING A6 on varustatud kahte erinevat tüüpi rehviga: 5-tolline PU-perfusiooniga esirehv ja 4-tolline täiskummist tagarehv. Esirehv on valmistatud pehmemast materjalist, mis pakub sõitjale suuremat mugavust ning sellel on integreeritud ümbritsevad tuled, mis veeremisel vilguvad. Täiskummist tagarehv on ümber kujundatud, et tagada parem haardumine, et laps saaks enesekindlamalt sõita.

Automaatne sisse/välja andur aku säästmiseks
Ninebot eKickScooter ZING A6 raamil on sisseehitatud andur, mille funktsioon on tuvastada, kui jalg on tõukeratta peal. Kuna on tavaline, et lapsed vahetavad mänguasju kiiresti, kipuvad paljud mänguasjade patareid tühjaks saama, kuna need jäävad tööle ka pärast seda, kui laps on mängimise lõpetanud.

See ei ole aga ZING A6 mudeli puhul probleem. Niipea, kui eKickScooteril jalg tuvastatakse, lülitub see mudel automaatselt sisse. Teisest küljest, kui 30 sekundi jooksul jalga ei tuvastata, lülitub ZING A6 automaatselt välja. Nii ei lähe aku raisku.

Pane kokku ja sõida
Seda eKickScooterit on lihtne kokku panna ja lahti võtta: varre eemaldamiseks peab vaid kaks kruvi lahti keerama, et tõukeratast mudavalt kapis, auto pagasiruumis vms hoiustada.

Lisaks on ZING A6 kerge – vaid 4,6 kg juures pole vaja eKickScooteri järgmisele seiklusele toomiseks liialt pingutada.

Jõudlus

Mootori võimsus
50 W
Maksimaalne liikumiskiirus
12 km/h
Maksimaalne sõiduulatus
5 km
Kandevõime
40 kg
Ratta diameeter
5"
4"
Rehvi tüüp
Õhkrehvid
Täisrehvid

Toide

Aku tüüp
Liitium-ioon aku
Aku mahutavus
27 Wh
2500 mAh
Laadimisaeg
3 tundi

Muud funktsioonid

Pidurdussüsteem
Mehaaniline tagapidur
Püsikiiruse hoidja
Puudub
Amordid
Puudub
Bluetooth
Ei
Indikaator
Aku tase
Kiirusrežiim
Valgustus
Efektvalgustus

Mõõtmed & kaal

Kõrgus (mm)
850
Laius (mm)
320
Sügavus (mm)
650
Kaal (g)
4600

Üldine

Värvus
Roheline
Ilmastikukindlus
IPX4
Pritsmekindel

Mõõtmed ja kaalud

Brutokaal
6 kg
Pakendi laius
13.5 cm
Pakendi kõrgus
33.5 cm
Pakendi pikkus
72.5 cm

Toote koodid

EAN
8720254405193
Tootja kood
AA.00.0011.62

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on hetkel otsas. Lisainfot saadavuse ja ettetellimise kohta saad küsida, võttes meiega ühendust siin.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge