Philips föön DryCare BHD176/00

Põhiinfo

Philips DryCare profitaseme fööni vahelduvvoolumootor tekitab õhuvoo kuni 95 km / h, et saavutada kiire ja professionaalne tulemus. Kerget fööni on lihtsam käsitseda ja sellega on mugav juukseid kuivatada.

Toode on arhiivis, kuvatakse vaid informatiivsel eesmärgil.

Ioonide toimel töödeldud läikivad ja käharateta juuksed
Ioonhooldusega saab juukseid antistaatiliselt kuivatada. Laetud negatiivsed ioonid kõrvaldavad juustest staatilise elektri, hooldavad juukseid ja silendavad neid, andes sära ja läiget. Tulemuseks on siledad ja kaunilt läikivad juuksed.

Kerge
Philipsi DryCare Pro föönil on kerge ja kompaktne disain, et seda oleks veelgi mugavam kasutada. Käepidemel on ergonoomiline disain - tänu sellele on seadet hea haarata ja hoida.

Jahe õhupahvak, külm õhuvoog soengu fikseerimiseks
Proffidele hädavajalik funktsioon - jaheda õhupahvaku nupp - tekitab võimsa külma õhuvoo. Seda kasutatakse soengu tegemise järel soengu viimistlemiseks ja fikseerimiseks.

Kiire kuivatamine, võimas vahelduvvoolumootor
Philipsi DryCare Pro 2200 W föönil on suure jõudlusega vahelduvvoolumootor, mis on töötatud välja professionaalide jaoks. Mootor tekitab õhuvoo kiirusega kuni 95 km/h, et tulemus oleks kiire ja tõhus.

Kohevuse difuusor aitab lokkis ja vetruvale soengule kohevust lisada
Difuusor jaotab õhuvoo kõikjale juustesse, lisades kohevust ja vähendades käharust. Parimate tulemuste saamiseks hoia difuusorit pealae ja juuksejuurte lähedal ning lase selle peene tekstuuriga otstel juustele kohevust anda, muuta need maksimaalselt paksuks, lisada neile vetruvust ja kujundada lokke.

Võimsus 2200 W kiireks ja jõudsaks kuivatamiseks
DryCare Pro föönil on kiire ja võimas õhuvoog, et 2200 W võimsusega föön saaks kuivatamisel ja soengu kujundamisel tagada professionaalse tulemuse.

ThermoProtecti temperatuuriregulaator
ThermoProtecti temperatuuriregulaator tagab optimaalse kuivatustemperatuuri ja kaitseb täiendavalt juukseid ülekuumenemise eest. Sama võimsa õhuvooga saavutad parimad tulemused hoolitseval viisil.

Täielik kontroll juuste üle 6 paindliku kiiruse- ja temperatuuriseadega
Seadista ja juhi kerge vaevaga kuuma- ja kiiruseseadeid, et luua täiuslik stiil. Tee oma valik 3 kuumuse- ja 2 kiiruseseade vahel, et omada täielikku kontrolli ning kuivatada ja kujundada oma soengut ideaalselt.

7 mm õhuvoo koondaja täiusliku soengu kujundamiseks
Otsaku 7 mm ava suunab õhuvoo soengu täpseks viimistlemiseks väiksele pinnale. Ideaalne tarvik harjamiseks juuste kuivatamise ja soengu kujundamise ajal.


Tüüp Föön
Kauakestev AC profimootor Jah
Kokkupandav käepide Ei
Riputusaas Jah
Värvus must
Tootja Philips

Funktsioonid

Muu
Riputusaas

Üldine

Värvus
Must

Toote koodid

EAN
8710103709640
Tootja kood
BHD176/00

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Omniva pakiautomaati

Vali kättesaamise kohaks endale sobivaim Omniva pakiautomaat. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Nii lihtne ongi. Omniva pakiautomaadid asuvad hoonetest väljas – nii saad pakile järele minna olenemata kellaajast ja kuupäevast. 

Lähima pakiautomaadi saad Photopointi veebipoes valida ostukorvis, tarneviisi juures olevast nimekirjast. Omniva kõikide pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST pakiautomaati

Ehk on Sinule sobivaimas kohas hoopis SmartPOST pakiautomaat? Kui nii, siis vali Photopointi veebipoes ostukorvis tarneviisiks see sobivaim. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Kiire ja lihtne.

Kõikide SmartPOST pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

DPD pakiautomaati

Vaata kindlasti üle ka DPD pakiautomaatide asukohad. Neid on tänaseks juba üle Eesti. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv DPD pakiautomaat ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMSiga kood.

DPD pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST Finland pakiautomaati

Telli kaup endale Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. SmartPOST Finland pakiautomaadid toimivad sama lihtsalt nagu Eestisisesed automaadid. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv SmartPOST Finland automaat. Kui pakk kohale jõuab, saadetakse saajale SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk.

SmartPOST Finland automaatide asukohti saad vaadata siit.

Matkahuolto väljastuspunkti Soomes

Telli kaup Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv Matkahuolto väljastuspunkt ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMS või e-mail teavitusega. Mine kohale, näita isikut tõendavat dokumenti ja võta pakk.

Matkahuolto teeninduspunkte saad vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on hetkel otsas. Lisainfot saadavuse ja ettetellimise kohta saad küsida, võttes meiega ühendust siin.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge