Canon EOS 5D IV + Tamron 17-35mm OSD

Põhiinfo

  • 30,4-megapiksline täiskaader CMOS sensor
  • 61 teravustamispunktiga AF sensor
  • Sensori tundlikkus kuni ISO 102 400
  • DCI 4K 4096 × 2160 25p videosalvestus
  • Integreeritud WiFi & NFC ühendus, GPS

Toode on arhiivis, kuvatakse vaid informatiivsel eesmärgil.

Canon EOS 5D IV + Tamron 17-35mm OSD Canon EOS 5D IV + Tamron 17-35mm OSD Canon EOS 5D IV + Tamron 17-35mm OSD Canon EOS 5D IV + Tamron 17-35mm OSD Canon EOS 5D IV + Tamron 17-35mm OSD Canon EOS 5D IV + Tamron 17-35mm OSD Canon EOS 5D IV + Tamron 17-35mm OSD
Loodud töötamiseks igas situatsioonis – Canon EOS 5D Mark IV oli suurepäraste lahendustega, universaalne mitmekülgne peegelkaamera professionaalidele ning nõudlikematele edasijõudnud fotograafidele.
  • 30,4-megapiksline CMOS sensor
  • Dual Pixel RAW failiformaat
  • DCI 4K 4096 × 2160 25p videosalvestus
  • Sensori tundlikkus ISO 100–32 000; laiendatav kuni ISO 50–102 400
  • Integreeritud GPS vastuvõtja
  • Juhtmevaba WiFi ühendus koos NFC'ga

Talleta iga detaili
Canon EOS 5D Mark IV talletab iga detaili, iga nüansi, iga värvitooni ning gradatsiooni. Seda kõike tänu uuele sensorile, mis on võimeline veel täpsemalt ja selgemalt valgust talletama.
30,4-megapiksline CMOS sensor salvestab info minimaalse müraga – seda isegi eredatel ning varjualadel. Kõrgem lahutusvõime tähendab aga seda, et miski ei lähe kaotsi ning fotograafil on hilisemalt vabadus kaadrit ümber kadreerida, et saavutada see ideaalne foto.

Dual Pixel RAW
Iga piksel EOS 5D Mark IV sensori 30,4 miljonist punktist koosneb kahest fotodioodist, mida saab kasutada nii koos kui individuaalselt. See tehnoloogia võimaldab luua Dual Pixel RAW (DPRAW) faile, mis koosnevad kahest fotost, pildistatud natuke erinevate vaatenurkade alt. Tänu sellele on Digital Photo Professional programmis on järeltöötluses DPRAW fotodel võimalik seadistada rohkem parameetreid.

Suurepärane sooritus ka pimedas
Uuel kaameral on oluliselt parendatud ka mürataluvust kogu tundlikkuse ulatuses. Sensori tundlikkus on nüüd ISO 100–32 000 ning seda on võimalik omakorda laiendada ISO 50–102 400. Niimoodi saad ka hämaras detailsed fotod talletada.

Uue põlvkonna pilditöötlus
Integreeritud pildiparandusmehhanismid korrigeerivad käigupealt objektiivi optilisi puudujääke – difraktsioon, kromaatilised aberratsioonid, geomeetrilised moonutused – kõik saab automaatselt pildistamise ajal likvideeritud.

Tipptasemel teravustamissüsteem
Hoia kogu tegevus täpselt fookuses – EOS 5D Mark IV kasutab võimekat 61 teravustamispunktiga autofookuse süsteemi, mis on võimeline jälgima väga ettearvamatu liikumisega subjekti. Teravustamispunktid on 24% laiema ala peal võrreldes eelmise mudeliga, mis annab suurema vabaduse nii kadreerimisel kui ka liikuvat subjekti jälgides.

Kiire ja täpne teravustamine ka hämaras
EOS 5D Mark IV peegelkaamera teravustamissensor on väga tundlik, mistõttu on see võimeline teravustama ka -3 EV juures. Dual Pixel CMOS AF süsteem on samas veel tundlikum, pakkudes autofookuse funktsionaalsust lausa -4 EV valgustaseme juures.

Ideaalne ka pikkade teleobjektiividega
Loodus- ja spordifotograafid kasutavad tihti pikki teleobjektiive koos telekonverteritega, et pildistavale subjektile lähemale saada. Tänu 61 teravustamispunktile, millest 21 on rist-tüüpi ka f/8 efektiivse ava juures, on selle kaamera täpsus tagatud ka sellistes situatsioonides.

150K punktiga särimõõtmine
Canon EOS 5D Mark IV kasutab eraldiseisvat 150 000 piksliga RGB+IR särimõõtmise sensorit, mis tagab täpse ning kiire särimõõtmise. Lisaks töötab see sensor koos autofookuse süsteemiga, pakkudes täpset jälgivat teravustamist ning näotuvastust.

Jälgi subjekte veel täpsemalt
Kaamera kasutab EOS iTR AF süsteemi, mis oluliselt parendab jälgivat teravustamist. Kasutaja saab teravustamist seadistada vastavalt erinevates situatsioonide liikumismustritele.

Väreleva valguse tuvastus
Värelev valgus, näiteks päevavalguslampide valgus, võib pildistamisel või filmimisel põhjustada heleduse ja värvuse muutumist. EOS 5D Mark IV suudab selliseid valgustingimusi tuvastada ning ajastada iga kaadri väreleva valguse maksimumtugevusele, et saada ühetaolised tulemused.

Võimekas pildiprotsessor
Uus kaamera kasutab pilditöötluseks uut, veel kiiremat DiG!C 6+ pildiprotsessorit. See kontrollib kaamera pea igat aspekti – sensorist tulevate andmete töötelmist pildifailiks, kui hästi jäävad värvid failis näha, müraeemaldusm, gradatsioonid jne. Lisaks on kaameral ka sekundaarne DiG!C 6 pildiprotsessor, mis juhib ainult särimõõtmist ja teravustamist, tagamaks nende süsteemide võimalikult kiire ja täpne töö.

Talleta iga hetk, kaader kaadri kaupa
See kaamera on loodud esimesest kruvist alates kiirust silmas pidades. EOS 5D Mark IV on võimeline talletama fotosid kuni 7 kaadrit/sek kasutades autofookust ja särimõõtmist. Sedasi kuni 21 RAW faili järjest; JPEG failide puhul mälukaardi täitumiseni. Live View ajal on jälgiva teravustamisega kasutada kuni 4,3 kaadrit/sek sarivõtet.

Täpne ning detailne LCD ekraan
Suure lahutusvõimega 3,2-tolline puuteekraan tagab optimaalse kasutusmugavuse kaamerat kasutades. Ekraanile vajutades saab valida teravustamispunkti, pilte sirvida, kaamera menüüdes seadistust muuta.

Vaikne pildistamine
EOS 5D Mark IV kaamera peegli ja katiku disainis on kasutusel spetsiaalsed vibratsiooni ja müra vähendavad materjalid. Lülitades kaamera vaikse võtte režiimi, muutub see pea hääletuks, sobides suurepäraselt ka loodusfotograafidele.

Vastupidav ja töökindel
Kui ilm halveneb, saate julgelt edasi pildistada. Tänu ilmastiku eest kaitstud juhtnuppudele talub EOS 5D Mark IV vett ja tolmu ning tänu magneesiumisulamist konstruktsioonile on kaamera äärmiselt vastupidav.

Detailne videosalvestus
Salvesta iga hetke suurepärase videona. EOS 5D Mark IV sensor kõrge detailsus ja värvidünaamika kombineerides võimeka protsessoriga annab kokku suurepärased 4K ja FullHD videod.

Kõrge kaadrisagedus
Kõrgem kaadrisagedus tähendab suuremat detailsust kiirete hetkede salvestamisel – just seetõttu saab selle kaameraga talletada FullHD videoid kuini 50 kaadrit/sek ning HD videoid kuni 120 kaadrit/sek.

Suuremn detailsus ja dünaamika HDR videos
EOS 5D Mark IV on võimeline salvestama ka HDR videot, pakkudes sedasi suuremat dünaamikat ning detailsust. See saavutatakse sellega, et kaadrid salvestatakse vaheldumisi normaal- ja alasäris ning pakkides see kokku üheks suurema dünaamikaga kaadriks.

Time-lapse videod
Tänu integreeritud intervalltaimerile on võimalik EOS 5D Mark IV kaameraga luua ka FullHD time-lapse videoid. Tehes kuni 3600 kaadrit, on see võimalik kokku panna üheks kaheminutiliseks videoklipiks.

Kõik vajalikud ühendused
Riistvaralist HDMI-ühendust saab kasutada FullHD kvaliteediga video edastamiseks välistesse salvestusseadmetesse. See võimaldab kaamerat EOS 5D Mark IV sujuvalt ühildada professionaalse videotöötluse töövooga. Kõrvaklapi- ja mikrofonipesad võimaldavad salvestada kvaliteetset digitaalset heliriba ning tänu vaiksetele juhtnuppudele ei kaasne kaamera seadistamisega häirivaid helisid.

Sisseehitatud GPS
EOS 5D Mark IV suudab lisada teie piltidele ja videoklippidele teie täpse asukoha andmed, ükskõik kus maailma paigas te ka ei viibiks. Salvestada saab pikkus- ja laiuskraadi, kõrguse merepinnast, kompassinõela suuna ning koordineeritud maailmaaja.

Täielik integratsioon
NFC ning WiFI teevad nutiseadme kaameraga ühendamise imelihtsaks ning võimaldavad kaamera üle kontrolli võtta. Tee fotosid või salvesta videoklippe - Camera Connect App sinu nutiseadmes lubab juhtmevabalt kaamera üle kontrolli võtta. Lisaks saab nüüd ka EOS Utility rakendusega sinu laua- või sülearvutis kaamerat juhtmevabalt juhtida. Lisaks saab kasutada WiFi & NFC ühendust, et edastada pilte Canon Connect Station seadmesse või printida fotosid ühilduvate printeritega.

Komplekt koosneb:



90% meie klientidest valivad sooduskomplekti!

Sensor

Efektiivseid megapiksleid
30,4
Megapiksleid
30 megapikslit
Sensori suurus
Täiskaader
Sensori tüüp
CMOS
Sensori mõõt
36,0 × 24,0 mm
Täiskaader
Täiskaader
Jah
Lõikefaktor
Külgede suhe
3 : 2
Suurim pildimõõt pikslites
6720 × 4480
Väikseim pildimõõt pikslites
640 × 480
Pilditöötlusprotsessor
DiG!C 6
DiG!C 6+
ISO tundlikkuse ulatus
100 – 32 000
Laiendatav kuni ISO 102 400
1/3 või 1 EV sammuga
Filtrid
Primaarvärvide filter
Tolmueemaldus
EOS integreeritud tolmueemaldussüsteem
Värviruum
sRGB
Adobe RGB
A/D muundur
14 bit

Bajonett

Kaamera bajonett
Canon EF
Sobivad objektiivid
Canon EF objektiivid

Pildistabilisaator

Pildistabilisaator
Puudub
Kasutab objektiivisisest stabilisaatorit

Teravustamine

Teravustamissensor
TTL-CT-SIR sensor
TTL faasituvastus
Dual Pixel CMOS AF teravustamine
Live View režiimis faasituvastusega teravustamine
Teravustamispunkte
61
41 rist-tüüpi punkti
5 eriti tundlikku punkti
Teravustamissensori tööulatus
-3 – 18 EV
-4 – 18 EV (Live View)
Teravustamisrežiimid
Ühekordne
Jälgiv
Automaatne
Manuaal
Käsitsi teravustamise abi
Fookuse suurendus
Fookuslukk
Jah
Päästiku poolenisti alla vajutamisel
Teravustamispunkti valik
Automaatne (61 punkti)
Tsooni valik
Laiendatud tsoon
Üks punkt (saab valida kõikide punktide hulgast)
Laiendatud üks punkt (4 punkti)
Laiendatud üks punkt ( 8 punkti)
Näotuvastus
Jah
Teravustamise peenhäälestus
Jah
Lainurk ning teleasendi eraldi seadistus
Saab talletada kuni 40 objektiivi parameetrid
Teravustamise abivalgus
Välise Speedlite välguga

Särimõõtmine

Särimõõtmine
TTL särimõõtmine
150 000 piksliga RGB + IR sensor
252 tsooniga mõõtmine
Särimõõtmise tööulatus
0 – 20 EV
Režiimid
Multi-segment (hindav)
Osaline
Keskmestatud
Punkt
Säriluku võimalus
Jah
Ühekordse AF puhul jääb säritus lukku koos fookusega
AE lock nupuga
Särikompensatsioon
±5 EV
1/3 või 1/2 EV sammuga
Särikahveldus
±3 EV
2, 3, 5 või 7 kaadrit
1/3 või 1/2 EV sammuga

Katik

Katik
Elektroonilise juhtimisega
Vertikaalsihis liikuv fokaaltasapinna katik
Säriajad
1/8000 – 30 sekundit
Aegvõte (bulb)
1/3 või 1/2 EV sammuga
Vaikne pildistamine
Jah
Aegvõtte maksimaalne pikkus
99 tundi 59 minutit 59 sekundit

Pildistamine

Särirežiimid
Auto
Programm
Avaprioriteet
Säriprioriteet
Manuaal
Aegvõte (bulb)
Kasutaja seadistus (3)
Stseeniprogrammid
Ei
Võtterežiimid
Üks kaader
Sarivõte (Kiire)
Sarivõte (Aeglane)
Iseavaja 2 sek
Iseavaja 10 sek
Iseavaja sarivõte
Vaikne võte
Vaikne sarivõte
Aegvõte
Intervallvõte
Aegvõtte taimer
Digitaalsed filtrid
Ei
Foto sarivõte
7 kaadrit/sek
JPEG: kuni mälukaardi täitumiseni
RAW: kuni 21 kaadrit
JPEG+RAW
Jah

Värvustasakaal

Värvustasakaalu mõõtmine
CMOS pildisensoriga tuvastamine
Värvustasakaalu valikud
Auto
Päike
Pilves
Varjus
Päevavalguslamp
Hõõglamp
Välklamp
Eriseadistus
Valgetasakaalu kompensatsioon (±9 astet B/A teljel ning M/G teljel)
Värvustasakaalu kahveldus
3 kaadrit ±3 astet

Videosalvestus

Videosalvestus
4K cin 4096 × 2160
Full HD 1920 × 1080
Video lahutusvõime
[4K cin] 4096 × 2160 30p/25p
Muud mõõdud
[4K cin] 4096 × 2160 24p
[FullHD] 1920 × 1080 60p/50p
[FullHD] 1920 × 1080 30p/25p
[FullHD] 1920 × 1080 24p
Aegluubis video
[HD] 1280 × 720 120p/100p
HDR videosalvestus
[FullHD] 1920 × 1080 30p/25p
Andmetihedus
[4K cin] 500 Mbps (CBR)
[FullHD] 180 Mbps
[FullHD] 90 Mbps (CBR)
[FullHD] 60 Mbps (CBR)
Salvestuse kestvus
29 minutit 59 sekundit
Mikrofon
Integreeritud monomikrofon
HDMI väljund
Ainult FullHD
YCbCr 4:2:2
8 bit pakkimata

Failitüübid

JPEG
EXIF 2.3
DCF
DPOF
PictBridge
RAW
CRW
14 bit Canoni originaal-RAW, 2. versioon
Dual Pixel RAW
Video salvestusvorming
MOV (Video: Motion-JPEG; Audio: Linear PCM)
MOV (Video: H.264/MPEG-4 AVC; Audio: Linear PCM stereo)
MP4 (Video: H.264/MPEG-4 AVC; Audio: AAC stereo)

Pildiotsija

Pildiotsija
Optiline
Pildiotsija tüüp
Silmatasandi pentaprisma
Kaadri katvus
100%
Suurendus
0,71×
Diopterkorrektsioon
-3 – +1
Teravustamisklaas
Fikseeritud
Peegel
Kiire naasmisega poolpeegel
Peegeldussuhe 40:60
Teravussügavuse eelvaade
Jah
Teravussügavuse eelvaate nupuga

LCD monitor

Ekraani tüüp
Clear View II TFT LCD
Ekraani mõõt (tolle)
3,2
Pildipunkte
1 620 000
Ekraani asend
Fikseeritud
Puutetundlik
Jah
Kaadri katvus
100%
Vaatenurk
170°
Seadistamine
Eredus (7 astet)
Värvitoon (4 astet)
Live View otsevaade
Jah

Mälu

Mälukaardi pesade arv
2
Mälukaardi tüüp
CompactFlash Type I (UDMA 7 ühilduv)
SD
SDHC
SDXC
SDHC (UHS-I)
SDXC (UHS-I)
Muu
Mõlemat kaardipesa saab valida kas primaarse või tagavarakoopia talletajana
Ühele kaardile salvestada RAW ning teisele JPEG failid
Faile saab kopeerida mälukaartide vahel

Välklamp

Välklambi tüüp
Puudub
Välgurežiimid
Auto
Täitevälk
Välgukeeld
Sünkroniseerimine pika säriajaga
Sünkroniseerimine lühikese säriajaga
Sünkroniseerimine särituse lõpuga
Manuaal
Juhtmevaba
Punasilmsuse vähendamine
Välgu võimsuse kompensatsioon
±3 EV
1/2 või 1/3 EV sammuga
Sobivad välised välklambid
E-TTL II toega välised välklambid
Standardse kingaga välklambid manuaalrežiimis
Välgupesa
Jah
ISO 518 standardne välgupesa
Välgu sünkroniseerimine
1/200 sek

Ühendused

USB
microUSB 3.1 Gen 1
Video
miniHDMI (Type C)
Heli
3,5 mm mikrofoni sisend
3,5 mm kõrvaklapi väljund
Distantspäästiku ühendus
Canon N3
Kaugjuhtimine
Canon kaugjuhtimispult RC-1
Canon kaugjuhtimispult RC-5
Canon distantspäästik RS-80N3
Juhtmevaba võrk
WiFi IEEE 802.11 b/g/n
Bluetooth
Ei
NFC
Jah
Muud ühendused
PC terminal
Ühendused
WiFi
NFC
GPS

Muu

GPS
Jah
Elektrooniline lood
Jah
Panoraamvõte
Ei
HDR võte
Jah
Intervallvõte
Jah

Vooluallikas

Element
LP-E6N liitiumaku
Aku vastupidavus
900 kaadrit (CIPA)
Väline toide
ACK-E6 vooluadapter
ACK-E6N vooluadapter
Akutalla mudel
Canon BG-E20

Kere

Konstruktsioon
Magneesiumsulamist keredetailid
Ilmastikukindlus
Tolmu- ja niiskuskindel
Värvus
Must
Kõrgus (mm)
116,4
Laius (mm)
150,7
Sügavus (mm)
75,9
Kaal (ainult kere)
800 g
Komplekt
Kere koos objektiiviga
Komplektis olev objektiiv
Tamron 17-35mm f/2.8-4 DI OSD
Komplekti sisu
Liitiumaku LP-E6N
Akulaadija LC-E6E
Pildiotsija kummiserv Eg
Kaamerarihm
USB kaabel IFC-150U II
Kaabli kaitseraam

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Omniva pakiautomaati

Vali kättesaamise kohaks endale sobivaim Omniva pakiautomaat. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Nii lihtne ongi. Omniva pakiautomaadid asuvad hoonetest väljas – nii saad pakile järele minna olenemata kellaajast ja kuupäevast. 

Lähima pakiautomaadi saad Photopointi veebipoes valida ostukorvis, tarneviisi juures olevast nimekirjast. Omniva kõikide pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST pakiautomaati

Ehk on Sinule sobivaimas kohas hoopis SmartPOST pakiautomaat? Kui nii, siis vali Photopointi veebipoes ostukorvis tarneviisiks see sobivaim. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Kiire ja lihtne.

Kõikide SmartPOST pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

DPD pakiautomaati

Vaata kindlasti üle ka DPD pakiautomaatide asukohad. Neid on tänaseks juba üle Eesti. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv DPD pakiautomaat ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMSiga kood.

DPD pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST Finland pakiautomaati

Telli kaup endale Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. SmartPOST Finland pakiautomaadid toimivad sama lihtsalt nagu Eestisisesed automaadid. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv SmartPOST Finland automaat. Kui pakk kohale jõuab, saadetakse saajale SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk.

SmartPOST Finland automaatide asukohti saad vaadata siit.

Matkahuolto väljastuspunkti Soomes

Telli kaup Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv Matkahuolto väljastuspunkt ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMS või e-mail teavitusega. Mine kohale, näita isikut tõendavat dokumenti ja võta pakk.

Matkahuolto teeninduspunkte saad vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on hetkel otsas. Lisainfot saadavuse ja ettetellimise kohta saad küsida, võttes meiega ühendust siin.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge